Victorie în instanţă pentru Adrian Hornea, fostul şef al Centrului de antrenament al scafandrilor de intervenţie din ISU „Dobrogea“

Veste bună în instanţă pentru Adrian Hornea, fostul şef al Centrului de antrenament al scafandrilor de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“!
 
 
Tribunalul Constanţa i-a admis acţiunea fostului şef al scafandrilor de intervenţie şi
a anulat decizia nr. 197870/10.01.2018 emisă de pârâta Casa Sectorială de Pensii a Ministerului Apărării Naţionale şi Hotărârea 17563/20.03.2018 emisă de Ministerul Apărării Naţionale prin Comisia de Contestaţii.
 
„Obligă pârâta Casa Sectorială de Pensii a Ministerului Apărării Naţionale să emită o nouă decizie de acordare a pensiei militare de stat, prin care să valorifice şi indemnizaţiile orare de scufundare aferente perioadei aprilie 2016-septembrie 2016. Obligă pârâtul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa să întocmească o nouă fişă de pensie, cu includerea în baza de calcul al pensiei a indemnizaţiilor orare de scufundare aferente perioadei aprilie 2016-septembrie 2016“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarul în care Viorel Costache, fostul șef al ISU Dobrogea, a fost achitat, în primă instanță, merge mai departe la Curtea de Apel

02 Nov 2021 2572

Averea lui Adrian Hornea, şeful Centrului de antrenament al scafandrilor de intervenţie (documente)

06 Apr 2015 3620