Ordinul prefectului, suspendatDaniel Learciu se întoarce la Consiliul Judeţean! Ce spun reprezentanţii CJC şi cei ai ALDE!

Victorie în instanţă pentru Daniel Dumitru Learciu, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa!

Iată decizia instanţei:

„Admite cererea formulată de reclamantul LEARCIU DUMITRU DANIEL, în contradictoriu cu pârâtul PREFECTUL JUDEŢULUI CONSTANŢA. Dispune suspendarea executării Ordinului Prefectului Judeţului Constanţa nr 491/25.10.2018 privind constatarea încetării de drept , înainte de termen , a mandatului de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi declararea ca vacant a locului de consilier judeţean , până la soluţionarea pe fond a cererii în anulare act administrativ . Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare . Calea de atac se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal . Pronunţată în şedinţă publică , astăzi , 23.11.2018“.

Daniel Dumitru Learciu a precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că începând de luni, 26 noiembrie 2018 se va întoarce în Consiliul Judeţean, deoarece decizia de fond a instanţei este executorie.  "Voi prezenta luni, la prima ora, presedintelui CJC, certificatul de grefa de la instanţă prin care se suspendă ordinul prefectului de încetare a mandatului de consilier judeţean care antrenase după şi pierderea funcţiei de vicepreşedinte. De luni mă întorc la muncă", a precizat Learciu.

Ce spune şeful CJC, Horia Ţuţuianu!

Preşedintele CJC, Horia Marius Ţuţuianu a precizat la rândul său că îl aşteată pe Daniel Learciu la serviciu. "Luni avem şi şedinţă de CJC, îl aştept să-şi preia atribuiţiile, birou şi să se aşeze în dreapta mea la prezidiu la şedinţa de Consiliul Judeţean". 
Menţionăm că săptămăna viitoare, în şedinţa de CJC, ALDE, partidul care l-a exclus pe Learciu din rândurile sale, aştepta cu sufletul la gură să-l valideze pe membru supleant, Leornard Tănase de la organizaţia Mangalia, în locul lui Learciu ca ales judeţean.
Legat de acest proiect de hotărâre, Horia Ţuţuianu spune că va fi anulat, de vreme ce instanţa de contecios a decis anularea ordinului prefectului.


ALDE spune că nu va exista nicio reconciliere cu Learciu!

Senatorul Ion Popa, preşedinte al organizaţiei judeţene ALDE Constanţa a precizat pentru ZIUA de Constanţa că nu se pune problema unei reconcilieri între partid şi Dumitru Learciu. "Partidul nu este restaurant, sa intri când vrei, cum vrei, avem un statut şi reguli pe care trebuie să le respectăm cu toţii. Este o decizie a instanţei, o respectăm, dar cale de reconciliere cu fostul nostru coleg nu msi există. Va fi consilier din partea ALDE, dar nu va fi reprimit în partid. Să fie sănătos şi el şi CJC Constanţa" - a precizat foarte iritat de situaţie şeful ALDE Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean şi un fost consilier local se luptă în instanţă cu formaţiunile politice din care au fost excluşi

05 Jun 2019 1695

La Constanţa, colaborarea PSD-ALDE funcţionează sublim, dar lipseşte cu desăvârşire!

12 Jan 2019 1313

Dumitru Learciu renunţă la judecată în procesul cu ALDE

13 Dec 2018 729

Dumitru Learciu, la judecată cu ALDE. Azi, un nou termen

11 Dec 2018 828

Bani pentru localităţi. Nerv şi nervi în şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa

27 Nov 2018 1357

Daniel Learciu și-a pierdut calitatea de membru al ALDE. Ce spune ALDE Constanța

25 Nov 2018 2309

Emoții pentru filiala ALDE Constanța! În ședința de săptămâna viitoare, vor încerca să valideze mandatul lui Leonard Tănase în Consiliul Județean

23 Nov 2018 1020

Fostul vicepreședinte al CJC, Daniel Learciu, procese pe bandă rulantă. Își vrea mandatul înapoi!

02 Nov 2018 2133

Leonard Tănase, propunerea ALDE pentru funcţia de consilier judeţean, în locul lui Daniel Learciu

01 Nov 2018 1048

Modificări în conducerea AFIR Constanţa! Cine vine, cine pleacă?

26 Oct 2018 1725

Daniel Learciu și-a pierdut calitatea de consilier județean și funcția de vicepreședinte al CJC dar merge în instanţă! (document)

26 Oct 2018 1246

ALDE Constanţa a solicitat vacantarea mandatului de consilier judeţean deţinut de Daniel Learciu. Ce a depus la Prefectură

08 Oct 2018 1765

ALDE va merge pe negociere politică pentru păstrarea funcţiei de vicepreşedinte al CJC

21 Sep 2018 994

Learciu explică motivele pentru care ar fi fost îndepărtat din ALDE Deputatul Gerea nu vrea să intre în polemică, dar anunţă că au un posibil înlocuitor la Consiliul Judeţean Constanţa

11 Sep 2018 1891

Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi preşedinţii organizaţiilor din Techirghiol şi Valu lui Traian, radiaţi din ALDE. Motivul, pueril, neplata cotizaţiei! Learciu ameninţă cu plângeri la DNA!

05 Sep 2018 2171