VIDEO. Scandal monstru într-un club din Mamaia! Tinerii judecați în dosarul privind înjunghierea unui cântăreț de manele, fără nicio interdicție




Cei trei bărbați judecați în dosarul privind înjunghierea unui cântăreț de manele M.B., fapta având loc într-un club din stațiunea Mamaia, au scăpat de controlul judiciar!

Decizia a fost luată de Judecătoria Constanța și menținută de Tribunalul Constanța.

Hotprârea ultimei instanțe este definitivă!

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
Pe scurt, în actul de sesizare a instanței, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța arată că, la data de 13/14 mai 2022, în jurul orelor 03.15, în timp ce se aflau într-un club  din stațiunea Mamaia, jud Constanța, având asupra lor mai multe obiecte tăietoare-înțepătoare tip sabie, au tulburat liniştea și ordinea publică prin purtarea şi expunerea acestor obiecte în incinta localului.
 
Cu aceeaşi ocazie, unul dintre inculpați a folosit o sabie cu care l-a agresat pe M.B., persoană ce nu a formulat plângere prealabilă cu privire la cele întâmplate.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cântăreț de manele, înjunghiat într-un club din Mamaia, în mai 2022! Martorii din dosar, citați la Judecătoria Constanța cu mandate de aducere

07 Feb 2024 760

Judecătoria Constanța a stabilit primul termen în dosarul cântărețului de manele înjunghiat într-un club din Mamaia!

07 Jan 2023 1273

Detalii exclusive din dosarul cântărețului de manele Bogdan Mocanu, înjunghiat într-un club din Mamaia! (VIDEO)

23 Jul 2022 3871

Mascații îl caută pe nepotul cântărețului Vali Vijelie

12 May 2016 2582