Justitie

Viol, agresiune sexuală şi tentativă la coruperea sexuală a minorilor Veste şoc în lumea sportului din Constanţa

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, de 40 de ani, din Ovidiu, antrenor de arte marţiale, bănuit de viol, agresiune sexuală, tentativă la infracţiunea de coruperea sexuală a minorilor.
 
Recent, magistraţii Judecătoriei Constanţa, instanţă învestită cu soluţionarea cauzei, au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 2773/P/2018 din data de 22 mai al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, privindu-l pe inculpat, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Pe cale de consecinţă, magistraţii au dispus începerea judecăţii cauzei. Decizia Judecătoriei Constanţa a fost atacată la Tribunalul Constanţa.
 
De asemenea, judecătorii au decis menţinerea în stare de arest preventiv a inculpatului, respingând ca neîntemeiată cererea apărătorului inculpatului privind revocarea sau înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar sau cu măsura arestului la domiciliu.
 
Potrivit IPJ Constanţa, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual trei minore, cu vârste cuprinse între şapte şi opt ani, în timpul desfăşurării orelor de sport. Agresiunile s-ar fi petrecut de-a lungul a trei ani.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. George Vioreanu, antrenor de arte marţiale, a solicitat azi să fie eliberat. Este acuzat de viol, agresiune sexuală şi tentativă la coruperea sexuală a minorilor

03 Apr 2018 2354

George Vioreanu, antrenor de arte marţiale, arestat preventiv. Este acuzat de viol, agresiune sexuală şi tentativă la coruperea sexuală a minorilor

02 Apr 2018 1639

Constanța. Antrenorul de arte marțiale bănuit de agresiune sexuală și viol, arestat preventiv

31 Mar 2018 1452