Virgil Caraș, din IPJ Constanța, la judecată cu ANI. Ce au decis azi judecătorii


 
Judecătorii Curții de Apel Constanța s-au pronunțat azi în dosarul în care Caraș Virgil, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a solicitat în instanță anularea unui raport al Agenției Naționale de Integritate.  
 
În noiembrie 2020, ANI a anunțat că despre Virgil Caraș, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, că „în perioada 22 septembrie 2017 – 07 decembrie 2018, a exercitat simultan atât funcția publică cu statut special de șef post de poliție comunal cât și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăți comerciale,atribuţiile exercitate ca funcţionar public fiind în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate în sectorul privat. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003“, se mai arată într-un comunicat al ANI.
 
Azi, judecătorii Curții de Apel Constanța au respins acțiunea polițistului.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Oficial!
 

Respinge ca nefondată cererea de repunere în termen formulată de reclamantul Caraş Virgil. Admite excepţia tardivităţii formulării acţiunii, invocată de pârâtă. Respinge acţiunea ca tardiv formulată. Cu recurs în 25 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Curtea de Apel Constanţa, sub sanc?iunea nulităţii. Pronunţată prin punerea solu?iei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, azi, 18.11.2021.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un polițist din Constanța își caută dreptatea în instanță!

01 Oct 2021 2138