"424" cu Voltaj

Un nou turneu in tara si un nou album

In curand, ei vor sosi si la Constanta in cadrul unui turneu in tara, organizat cu prilejul lansarii noului produs semnat "Voltaj" # Voltaj nu va sustine deocamdata un concert de lansare a albumului din pricina faptului ca bateristul Oliver Sterian, care a suferit un accident, in mai, in timpul unui concert, nu este complet refacut

Trupa "Voltaj" a lansat, marti, albumul "424", al carui titlu desemneaza numarul de zile scurse de la lansarea precedentului disc, "3D". Materialul discografic contine opt piese noi, doua remix-uri la "De maine" - ultimul extras de pe album si la "20" - un hit mai vechi, ca si videoclipul si making of-ul piesei "De maine". In curand, ei vor sosi si la Constanta in cadrul unui turneu in tara, organizat cu prilejul lansarii noului produs semnat "Voltaj". Fanii "Voltaj" pot vedea astfel peripetiile trupei in timpul filmarilor care au avut loc pe o platforma petroliera din Marea Neagra. "Am mers cu vaporul cinci ore in largul marii. Am stat doua zile pe platforma, alaturi de oameni care, vorba cantecului, n-au spus niciodata "nu" la oricare cerinta de-a noastra. A fost o experienta inedita, iar fanii o pot vedea partial pe disc: cum am carat noi sculele, cum ne-a ridicat macaraua pentru a ajunge pe platforma, cum a venit elicopterul...", povesteste Calin Goia, solistul vocal al formatiei. Ideea videoclipului a apartinut regizorului Petre Nastase. "Voltaj" nu va sustine deocamdata un concert de lansare a albumului din pricina faptului ca bateristul Oliver Sterian, care a suferit un accident, in mai, in timpul unui concert, nu este complet refacut. El a venit totusi la lansarea de la Sony Music Megastore si a facut fotografii alaturi de fanii care cumparasera albumul "Voltaj". Potrivit lui Calin Goia, trupa va sustine un mega-concert in curand. "Vor fi lasere, jocuri de lumini, sunet de calitate, proiectii video. Nu chiar un show ca afara, pentru ca nu avem bani pentru asa ceva", a afirmat solistul. In scenografia spectacolului se va regasi mascota "Voltaj", lansata simultan cu albumul: un robotel poreclit 424, prezent pe coperta discului in diverse ipostaze. Formatia nu a reusit insa si lansarea noului site oficial, amanata peste doua saptamani.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 230

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 518

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 629

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 249

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 546

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 514

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 893

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 818

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 222

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 806

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 917

Un șofer a reclamat la poliție că a fost implicat într-o tamponare pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Incredibil ce au constatat polițiștii

21 Apr 2024 755

Accident rutier în Eforie Nord, județul Constanța. O mașină a ieșit de pe carosabil și a intrat în peretele unei case

20 Apr 2024 929

În județul Sibiu Un șofer băut a lovit un polițist rutier, aflat în timpul controlului. Ce alcoolemie i-a fost găsită

20 Apr 2024 458

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de la Sibioara

20 Apr 2024 951