A cântat „Frumoasa mea“ pentru recuperarea miresei Rugbystul Adrian Apostol s-a căsătorit la Constanţa cu Bianca Deacu (galerie foto + video)

Rugbystul Adrian Apostol, fost la Farul Constanţa, în prezent la Ştiinţa Baia Mare, şi Bianca Daniela Deacu au devenit soţ şi soţie, rostind „Da!“ în faţa ofiţerului de stare civilă la Constanţa. Ceremonialul religios s-a desfăşurat la Biserica „Sf. Mare Mucenic Mina“, iar petrecerea cea mare a fost găzduită de un local din Mamaia. 
 
Adrian este din localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu şi i-a cerut mâna Biancăi în 2015, de Crăciun, la Hârşova, oraşul natal al fetei. Cei doi formau un cuplu din 2013, iar acum au format familia Apostol. Adrian şi Bianca au fost cununaţi de soţii Vlad, Florin şi Florentina, şi ei din Nicolae Bălcescu şi prieteni buni cu cei cărora le-au devenit naşi. Nunta s-a desfăşurat cu 210 invitaţi. „A fost un eveniment foarte frumos. Ne bucurăm că toată lumea s-a simţit bine şi le mulţumim tuturor pentru prezenţă“, a declarat mirele.

A avut alături şi rugbyşti 

Atmosfera a fost însufleţită de formaţia „Holiday“ Constanţa, iar Adrian a avut alături şi câţiva reprezentanţi ai lumii rugby-ului. Au venit Daniel Carpo, Iulian Strutinsky, dar şi Lucian Buzoianu şi un reprezentant al lui Sorin Cazacu, ultimii doi fiind foşti colegi la juniori cu Adrian, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa. Nu au putut participa mai mulţi rugbyşti din pricina programului. Când a fixat nunta, Adrian Apostol ştia că ziua era liberă de rugby, dar între timp programul s-a schimbat şi au fost meciuri.

„Casă de piatră acoperită de un ocean de iubire!“ 

Bucuria lui Adrian şi a Biancăi, a naşilor şi a celor două familii a fost împărtăşită şi de prieteni şi apropiaţi. „Vă dorim o căsnicie minunată, multă iubire şi înţelegere!“, „Ce frumoşi sunteţi! Bunul Dumnezeu să vă călăuzească şi să orânduiască totul cum e mai bine pentru voi!“, „Fericire şi noroc!“, „Să fie într-un ceas bun! Felicitări şi să vă iubiţi mult!“, „Multă sănătate, fericire şi copilaşi sănătoşi!“, „Casă de piatră, Apo!“, „Felicitări! Să vă trăiască finii şi voi să fiţi sănătoşi şi fericiţi!“, „Casă de piatră acoperită de un ocean de iubire!“, „Casă de piatră, Adrian şi Bianca, să vă iubiţi mult! Felicitări pentru pasul pe care l-aţi făcut!“, „Fericire multă, sănătate, înţelegere şi tot ce e mai frumos!“ sau „Casă de piatră şi tot ce vă doriţi! Să aveţi parte de tot ce-i frumos şi bun în viaţă, atât voi, cât şi naşii!“, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.

De la pufuleţi, la poezie 

Conform tradiţiei, la miezul nopţii, mireasa a căzut în mâinile hoţilor, roluri interpretate de doi veri de-ai mirelui, care au ţinut-o ascunsă pe Bianca la un club din apropierea complexului în care s-a desfăşurat nunta. Când au calculat că l-au „fiert“ destul pe ginerică, lotrii s-au întors la nuntaşi cu cereri de răscumpărare una şi una: o pungă de pufuleţi, două sticle cu whiskey, o poezioară pe care să o compună Adrian din câteva cuvinte pe care i le-au dat şi, cireaşa de pe tort, interpretarea de către mire a unei strofe din cântecul „Frumoasa mea“, făcut celebru de Marcel Pavel. Adrian le-a satisfăcut hoţilor toate cerinţele, cu brio, astfel că şi-a recuperat mireasa.
 
Sursa foto: petricasima.ro şi Facebook 
Citeşte şi:
 
„Să fie într-un ceas bun!” De Crăciun, rugbystul Adrian Apostol i-a cerut mâna iubitei sale, Bianca Deacu (galerie foto)

Sabin Strătilă, pe banca de rezerve Rugbystul Adrian Apostol, din Constanţa, e titular în meciul Spania - România (galerie foto)

Doi jucători de la RCJ Farul Constanța merg la CSM Știința Baia Mare

Florin Vlaicu şi Adrian Apostol, de la Farul, au punctat pentru victoria României cu Germania


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine 24.05.2023 Bine v-am regăsit într-o frumoasă zi însorită, caldă și plină de radiații

24 May 2023 1391

A murit Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Informația a fost confirmată de mama ei

13 Jan 2023 2361

#citeșteDobrogea Ziua Comunității Tătare din România - 13 decembrie. Colonizarea tătarilor din Crimeea în Dobrogea și la Medgidia

13 Dec 2021 3646

Soţia lui Dan Armeanca a încetat din viaţă. Doliu în lumea maneliștilor

24 Jul 2021 5610

Memoria și Marea. „Bulandra”, „Constanța”, „Odiseea”

11 Jun 2021 4282

Simona Halep a vizitat grădina zoologică din Adelaide, Australia

11 Jan 2020 3061

#CiteşteDobrogea Comunităţi etnice stabilite în Dobrogea şi la Medgidia. Tătarii (II) (galerie foto)

05 Dec 2018 6579

COMUNICAT DE PRESĂ Cazinoul, aşa cum nu l-aţi mai văzut niciodată

01 Aug 2018 1828

Banc Doamna Popescu

29 Apr 2017 4454

Tabara de limba materna

31 Aug 2015 1619

UDTR a organizat o tabără pentru elevii care studiază limba maternă

31 Aug 2015 2171

Banc O familie de tineri merg in vizita la...

14 Jun 2015 1371

„Ana Dilim, Guzel Turkcem“ Concurs de recitare şi interpretare vocală în limba turcă, organizat de ISJ Constanţa şi UDTR

04 Jun 2015 2156

ISJ Constanţa şi UDTR organizează concursul județean „Frumoasa mea Limba turcă”

03 Jun 2015 1922

Concursul județean „Ana Dilim, Guzel Turkcem – Frumoasa mea Limba turcă”

03 Jun 2015 1495