Academia Farul Constanţa Claudiu Moraru şi Constantin Bodnar îşi sărbătoresc astăzi zilele de naştere

Constantin Bodnar, vicepreşedinte al Academiei de Fotbal Farul Constanţa, şi Claudiu Moraru, antrenorul grupei 2006 din cadrul academiei, îşi serbează astăzi ziua de naştere. Fost arbitru, Bodnar împlineşte 52 de ani, iar Moraru (fost fotbalist) a ajuns la 29 de ani.

 
Claudiu Moraru a început fotbalul la FC Farul, la grupa lui Sevastian Iovănescu. A jucat fundaş central, avantajat şi de înălţimea sa. După încheierea junioratului, a evoluat şi la alte echipe din judeţ, precum Oil Terminal Constanţa, Callatis Mangalia, CS Năvodari ori CSO Ovidiu. Pe lângă activitatea de antrenor de fotbal, Claudiu face parte şi din staff-ul Superkombat, iar preşedintele promoţiei, Eduard Irimia, şi soţia acestuia, Ioana, i-au cununat pe Claudiu şi Alis. Soţii Moraru au un băieţel, David Nicuşor, care a împlinit recent un an. Naşii băieţelului sunt Eduard şi Ioana Irimia, dar şi artista constănţeană Irina Ross (pe numele ei real, Irina Racoviceanu), o prietenă foarte bună a familiei Moraru.

Fiul lui Constantin Bodnar e arbitru


Constantin Bodnar a activat ca arbitru între anii 1993 şi 2006, iar în perioada 2006 - 2014, a lucrat la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa, ca secretar şi referent competiţii. Născut în comuna Satu Mare din judeţul Suceava, Constantin Bodnar a urmat cursurile Şcolii Militare de Ofiţeri de Aviaţie „Aurel Vlaicu“ de la Bobocu (Buzău), iar în 1985 a venit în Constanţa. A lucrat la Aerodromul Tuzla, fiind navigator cu dirijarea, iar în anul 2003 a ieşit la pensie, cu gradul de locotenent comandor. Constantin Bodnar are un fiu, Gabriel (26 de ani), care este şi arbitru de fotbal, având categoria I.
 
Sursa foto1: mariusnistor.ro
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liga Old-Boys judecă recursul înaintat de Săgeata Stejaru în cazul deciziei de la meciul cu Portul Constanţa

27 Oct 2016 1925

Foşti fotbalişti ai Farului, pe teren FC Constanţa sau SNC, cine ia titlul în Liga Old-Boys?

16 Oct 2015 2437

Managerul sportiv al Şcolii Farul 2010 Constantin Bodnar îşi serbează, astăzi, ziua de naştere

26 Feb 2015 2216

Lucian Cîrjă vrea să aducă schimbări în fotbalul din Constanţa „Arbitrii au urmat şcoala să arbitreze, nu să facă grevă“

08 Jul 2014 2917

Vasile Mihu, votat preşedinte de onoare Lucian Cîrjă l-a învins pe Dennis Şerban la alegerile pentru şefia AJF Constanţa (galerie foto)

07 Jul 2014 4483

Vasile Mihu nu mai candidează Astăzi va fi ales noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa

05 Jul 2014 3755

Dennis Şerban, Constantin Bodnar şi Lucian Cârjă, candidaţii la preşedinţia AJF Constanţa

24 Jun 2014 5815