Actorul din „Pariu cu viaţa“ şi „Selfie“ Levent Sali se va antrena la Constanţa în Kempo K-1 cu Samir Regep (galerie foto)



O vedetă de cinema va veni, de luni, 20 octombrie, în sala de la Constanţa a Clubului Sportiv „Bogdan Ciubotariu“, urmând a se pregăti pentru menţinerea condiţiei fizice

Sensei Samir Regep (centură neagră 3 Dan) va avea, de la începutul săptămânii viitoare, un elev cu nume la pregătire. Este vorba de tânărul actor Levent Sali (21 de ani), cunoscut pentru apariţiile din serialul „Pariu cu viaţa“ (2011) de la Pro TV, din trupa La-La Band, din telenovela „O nouă viaţă“ (2013), dar şi din comedia „Selfie“ (2014), ce rulează pe marile ecrane. Levent, constănţean de fel, este şi student la Actorie, iar în noiembrie 2010, a câştigat trofeul la ediţia a 35-a a Festivalului de Muzică Uşoară „Florentin Delmar“, de la Focşani. Interpretul nu este străin de sport. Pe când era mic, a practicat fotbal şi box, iar acum doi ani, a mai făcut Kempo K-1 cu Samir Regep.



Născut pe 21 august 1993, la Constanţa, Levent Sali s-a dus la sport de mic. Practica în paralel fotbalul şi boxul, ca să-şi consume energia, cum însuşi mărturiseşte. Fotbal făcea la FC Farul, la grupa antrenorului Mihai Turcu, cel care îl folosea în echipă mijlocaş central. La box, puştiul lucra în sala de la Complexul Sportiv „Tomis“, cu antrenorul Mihai Constantin, alături de ceilalţi pugilişti de la CS Farul. Sportul de contact i-a rămas aproape de suflet, astfel că, la câţiva ani distanţă după aceea, în 2012, s-a pregătit în Kempo K-1 sub comanda lui sensei Samir Regep, la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa.

Levent Sali - „Mă visam electrician pe navă“



Drumul său în viaţă a ocolit însă sportul, îndreptându-se spre activităţile artistice. Până să ajungă însă la muzică şi la film, Levent visa altceva („mă vedeam electrician pe navă“), astfel că, până în clasa a zecea, a urmat cursurile Colegiului Tehnic Energetic din Constanţa. Apoi şi-a descoperit talentele muzicale şi s-a mutat la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“ Constanţa, făcând şi un curs de actorie cu Daniela Hanţiu. La 17 ani, a plecat la Bucureşti, unde a urmat clasa a XII-a şi a promovat Bacalaureatul, la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti“, secţia Actorie.

De la Rafael Cercel la infractorul Mihai



În prezent, este student în anul doi la Facultatea de Arte, secţia Actorie, a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa. Levent şi-a cucerit popularitatea în rândul tinerilor graţie trupei La-La Band şi a primului serial muzical românesc, „Pariu cu viaţa“, difuzat de Pro TV, în care Levent l-a interpretat pe Rafael Cercel. De asemenea, Levi a mai jucat în telenovela „O nouă viaţă“ şi în comedia „Selfie“, în care a avut rolul unui mic infractor, pe nume Mihai. „Am filmat «Selfie» în judeţul Constanţa, la Mamaia, la Vama Veche şi în alte locuri. Filmul s-a bucurat de un mare succes. Vom face şi partea a doua“, a spus Levent.

Levent Sali este vărul rugbystului Enghin Sali, de la Tomitanii



Până atunci, tânărul s-a hotărât să reia antrenamentele de Kempo K-1 cu Samir Regep, antrenorul fiindu-i şi rudă. „Mă voi pregăti la sală pentru mine, pentru întreţinerea condiţiei fizice şi pentru autoapărare. Nu mă gândesc să particip la vreun concurs, cu toate că, dacă aş şti că pot urca, aş încerca, căci îmi plac senzaţiile tari, pline de adrenalină. De luni, voi fi la antrenament. Eu am mai lucrat cu Sam, cu care mă înţeleg foarte bine. Suntem apropiaţi. Deocamdată, doar eu voi veni la sală, dar, cine ştie, poate că, atunci când mă vor vedea, se vor hotărî să se antreneze şi colegii mei de platou“, a declarat Levent Sali, care este văr cu rugbystul campion naţional Enghin Sali, de la clubul Tomitanii Constanţa. „Levi este un băiat foarte de treabă şi serios. Mă bucur pentru succesul său. Abia îl aştept la sală, să îl pregătesc din nou“, a spus şi Samir Regep.      

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Îl pregăteşte Samir Regep Actorul Levent Sali a început antrenamentele de Kempo K-1 la Constanţa (galerie foto)

29 Oct 2014 4300