Adrian Mutu s-a căsătorit pentru a treia oară. Meniu extravagant, ţinute preţioase şi un accident minor înainte de slujbă

Adrian Mutu a ajuns la altar, pentru a treia oară. Briliantul şi Sandra au spus "da" în ziua în care şi-au botezat şi fiul. La nuntă, amândoi au purtat creaţiile unor designeri români. Rochia Sandrei a costat 15 mii de euro, relatează Observator.ro.

Ghinionul însă nu a lipsit. Maşina în care se aflau Mutu şi soţia lui a acroşat autoturismul unei televiziuni la plecarea de la biserica în care a avut loc botezul lui Tiago.

Însă acest incident nu a umbrit evenimentul grandios. Adrian Mutu, vizibil emoţionat, a aşteptat-o pe Sandra, fostă Miss România, la altar. Sandra a fost condusă de naşul Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale de fotbal.

Pentru cea mai importantă zi din viaţa ei, Sandra a ales o rochie de prinţesă, brodată cu cristale Swarowski, în valoare de 15 mii de euro. Rochia a fost realizată de o tănără creatoare din România. Şi soţul ei a ales tot un designer român. Costumul mirelui şi al fiului Tiago au costat în total 10 mii de euro.

Cei 300 de invitaţi au fost aşteptaţi cu meniu extravagant la petrecerea de nuntă. S-au regăsit elemente din bucătăria moleculară, precum sferă din gorgonzola și praf de vin roșu. Adrian Mutu a ţinut însă, ca de pe mese să nu lipsească tradiţionalele sarmale cu mămăligă şi ardei.

Mutu a mai fost căsătorit în trecut de două ori: cu Alexandra Dinu (2001-2003) şi cu Consuelo Matos Gomez (2005-2017).

Sursă foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Finul lui Adrian Mutu, reținut înainte de nuntă pentru trafic de droguri

10 Mar 2024 627

Adrian Mutu s-a căsătorit în Cuba

09 Jan 2016 2812

Tort „alb-vişiniu“ la botezul Alessiei Teodora Carmen şi Cristian Proca, din Tuzla, au purtat la nuntă tricoul Rapidului (galerie foto)

24 Oct 2014 15061