Alexandru Luchici are un băieţel şi o fetiţă Preşedintele Callatis 2012 Mangalia, tătic pentru a doua oară

Familia Luchici din Mangalia s-a mărit, fericiţii părinţi Alexandru şi Andreea-Elena anunţând cu bucurie venirea pe lume a unei fetiţe care va purta prenumele Ilinca-Maria. Tinerii soţi mai au un copil, un băieţel de patru ani, Andrei-Alexandru

Ieri, capul familiei Luchici, care este preşedintele executiv al clubului de fotbal Callatis 2012 Mangalia, şi-a adus acasă cele două comori. Soţia sa a născut la o maternitate privată din Constanţa, iar atât mama, cât şi fetiţa se simt foarte bine. Mica prinţesă va fi botezată în această toamnă de către cei care i-au cununat pe Alexandru şi Andreea-Elena şi l-au creştinat apoi pe primul copil al familiei, naşii fiind prieteni buni cu soţii Luchici.

Fetiţa a avut la naştere 3,100 kilograme şi a măsurat 50 de centimetri, venirea sa pe lume fiind notată cu 10 la scorul Apgar. Mămica a dus sarcina fără probleme şi a născut prin cezariană. „Andreea-Elena a avut o naştere uşoară. Sunt bine amândouă. Asta e cel mai important. A ieşit cum ne-am dorit. Întâi am vrut băiat, iar apoi fetiţă, ca să fie pereche. Rugile ne-au fost ascultate. Ne bucurăm. Suntem împliniţi şi fericiţi. Ne oprim aici cu moştenitorii. Ne dorim să fim sănătoşi, pentru a ne creşte copiii“, a declarat Alexandru Luchici, în vârstă de 31 de ani. Soţia sa, de profesie economist, are 32 de ani. Botezul micuţei va avea loc fie la sfârşitul lunii septembrie, fie la începutul lui octombrie. „Fetiţa se va numi Ilinca-Maria. Eu şi soţia am ales prenumele. Ambele ne plac mult“, a mai spus tatăl.

A promovat cu echipa din Cernavodă

Fiind implicat adânc în fenomenul sportiv, este posibil ca Alexandru Luchici să le transmită şi copiilor săi această pasiune. Băieţelul e încă mic, astfel că nu se poate da acum un prognostic dacă va fi şi el sportiv. Însă un lucru e cert: îi place fotbalul, cel pe care l-a urmat şi tatăl său. De loc din Mangalia, Alex a început sportul-rege la Callatis Mangalia, cu antrenorul Ion Căciularu, cel pe care l-a avut profesor pe toată perioada junioratului de la Callatis. Luchici juca mijlocaş central şi făcea parte dintr-o grupă bună la Mangalia, fiind coleg cu Ionuţ Florea (fostul jucător al Farului), Aurel Stan sau Eugen Vlăduţ. În perioada facultăţii, urmate la Constanţa, Alex a evoluat la o echipă de Liga a IV-a, Inter Năvodari, dar a şi promovat în Liga a III-a cu echipa din Cernavodă, jucând un an în eşalonul trei. Acum este preşedinte executiv la Callatis 2012 Mangalia, după ce, în precedentul mandat, activase ca vicepreşedinte.

Viitor incert

Din păcate, actualmente, clubul nu străbate o perioadă strălucită, viitorul său fiind cu semnul întrebării. „Sperăm să putem duce mai departe echipa. Ar fi păcat pentru Mangalia şi pentru judeţul Constanţa să închidem porţile“, a spus Alexandru Luchici. Clubul se confruntă cu probleme financiare importante. Jucătorii nu şi-au primit banii de foarte mult timp, dar s-au prezentat totuşi, direct din vacanţă, la meciul din faza întâi a Cupei României, câştigat în deplasare cu Dunărea Ostrov, scor 1-0 (Doicaru 84). Echipa de start a fost: Vlas - Soldat, Blăniţă, L. Florea, Eracai - Pătraşcu, D. Prodan - Calagi, Vărzaru, Enis Cogali - Doicaru. Au mai jucat Chelu şi P. Anghel. „Până acum, jucătorii şi-au făcut datoria cu vârf şi îndesat. Au dat dovadă de înţelegere şi au venit la meciul de Cupă, pentru a nu risca excluderea din campionat“, a mai spus Alex Luchici.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sâmbătă, posibil amical cu Sparta Techirghiol Callatis 2012 Mangalia se va axa în returul Ligii a III-a pe jucători tineri

18 Jan 2015 2028

Alex Luchici, preşedintele echipei din Mangalia „Viitorul lui Callatis 2012 se va decide, probabil, săptămâna viitoare“

14 Nov 2014 2675

Fotbaliştii de la Callatis 2012 Mangalia ameninţă cu neprezentarea la antrenamente şi la meciuri

13 Nov 2014 1832

Final exploziv în meciul Callatis 2012 Mangalia - Înainte Modelu

22 Sep 2014 1766

Callatis 2012 Mangalia, start neaşteptat de bun în Liga a III-a

19 Sep 2014 2202