Alexandru Neagu, cavaler de onoare Anda Palangă, instructor de Taekwondo şi Kung-Fu, şi Aurelian Badea au spus „Da!“ (galerie foto)

S-a căsătorit Anda Palangă, instructor de Taekwondo şi Kung-Fu la Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu! Tânăra şi alesul inimii sale, Aurelian Badea, au spus „Da!“ la Starea Civilă din Mihail Kogălniceanu, localitate în care s-a desfăşurat şi ceremonialul religios.

Ulterior, proaspăta familie Badea şi invitaţii lor au petrecut pe cinste la un restaurant din Constanţa. „A fost o nuntă foarte frumoasă. Toată lumea s-a simţit excelent. Au fost interpretate multe genuri muzicale, iar o trupă de dans grecesc a prezentat un show de jumătate de oră, care a cules aplauze la scenă deschisă, ca tot programul, de altfel. Le mulţumim tuturor că ne-au fost alături în acest moment unic din viaţa noastră“, a declarat Anda Palangă. Tinerii căsătoriţi au fost cununaţi de Elena şi Cosmin Stanciu.

Vechea şi noua generaţie din aviaţie

Tatăl miresei, Laurenţiu Palangă, este antrenorul de la secţia de Taekwondo a CSC Mihail Kogălniceanu, iar din colectivul tehnic face parte şi instructorul Marian Olteanu. Soţul Andei este maistru militar în aviaţie la Aeroportul Mihail Kogălniceanu. În domeniu a activat şi Laurenţiu Palangă, ca maistru militar tehnic, iar printre nuntaşi s-au numărat şi invitaţi atât din noua generaţie din aviaţie (a lui Aurelian Badea), cât şi din vechea generaţie (1986), a socrului mic.

„Multă iubire, înţelegere şi copii frumoşi!“

Evenimentul fericit din viaţa Andei şi a lui Aurelian le-a adus bucurie şi apropiaţilor acestora, care s-au grăbit să-i felicite, inclusiv pe reţelele de socializare. „Casă de piatră! Să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi mult!“, „Multă sănătate şi armonie, înţelegere, respect, încredere şi iubire!“, „Să fie într-un ceas bun! Mă bucur enorm pentru voi!“, „Înţelegere şi dragoste şi veţi ajunge să îmbătrâniţi împreună!“, „Casă de piatră, Anda! Eşti superbă! Îţi dorim ca toate zilele alături de alesul inimii tale să îţi fie la fel de fericite precum ziua de astăzi (n.r. a nunţii)!“, „Multă iubire, înţelegere şi copii frumoşi!“, „Să vă iubiţi mereu ca în prima zi! Sunteţi superbi!“, „Casă de piatră! O căsătorie de vis, aşa cum meritaţi!“ sau „Înţelegere deplină şi dragoste infinită!“, au fost câteva dintre mesaje.

A furat mireasa şi a jucat găina

Fost multiplu campion mondial la Kung-Fu, Alexandru Neagu a îndeplinit la nuntă rolul cavalerului de onoare. „Ne-a ajutat mult cu ocazia nunţii. A fost de un real sprijin pentru noi“, a spus Anda Palangă. Fostul luptător (în prezent nu mai practică Kung-Fu) a furat mireasa şi a făcut parte şi din trupa care a jucat găina. Mirele şi-a recuperat mireasa după ce le-a dat lotrilor o sticlă de whisky şi i-a făcut Andei o declaraţie de dragoste.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.