Andreea Bănică și fiica ei Sofia, pe Tik Tok. Cum s-au distrat cele două (video)

  • Andreea Bănică s-a născut la data de 21 iunie 1978, Eforie Sud, județul Constanța.
  • Familia ocupă un loc foarte important în viața faimoasei cântărețe.
 
Constănțeanca Andreea Bănică s-a distrat copios alături de fiica ei, Sofia. Cele două au dansat în fața camerei, mai mult, s-au strâmbat cât au putut, până când, la un moment dat, au început să râdă.
 
Familia ocupă un loc foarte important în viața faimoasei cântărețe.
 
"Cele mai frumoase momente le petrec cu ei, la mare, la bunici si imi dau seama cat sunt de norocoasa! Plecam devreme la plaja, la piscina, ne plimbam cu trotinetele, mergem in parcuri, la cotomedii, la circ. Hm...mai avem de bifat telegondola din Mamaia, poate ne vedem pe acolo. Toti iubim Eforie si venim cu cel mai mare drag aici. Abia asteptam sa culegem via cred ca va fi mare distractie,  iar eu fericita de recolta"! Preciza Andreea prin intermdiul unei postări pe contul său de Facebook.
 
Amintim că, Andreea Bănică s-a născut la data de 21 iunie 1978, Eforie Sud, județul Constanța.

A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus.  

După aceea a urmat o carieră solo, câștigând premii la festivaluri ca: Romanian Music Awards, Romanian Top Hits, Mtv European Music Awards sau Balkan Music Awards. Piesele ei Love In Brasil și Sexy au ajuns numărul unu în topurile din România, Bulgaria și Serbia.

În anul 2018 solista pop este ofertată de Disney Enterprises pentru a interpreta vocea provocatoarei Juarez din producția Disney G-Force Salvatorii Planetei.

A debutat în muzică, după ce s-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia din 1998. Alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru a pornit prima trupă de fete – Exotic. Prima lor piesa a fost „Sexy” și a avut un succes uriaș. În cei doi ani de activitate Exotic a lansat 3 single-uri („Uită-mă”, „Sexy” și „Un sărut”), toate însoțite de videoclip, și a înregistrat 2 albume: Sexxy și Pasional.


Andreea Bănică și-a urmat propriul drum, după destrămarea trupei Exotic, la fel ca cele două foste colege. În anul 2001 împreună cu Cristina Rus pornește proiectul „Blondy”. Cele două au lansat 3 albume („Atât de aproape”, „O parte din tine”, „Dulce și amar”) și o reeditare. Trupa Blondy a lansat 6 videoclipuri și a obținut premiul pentru cea mai bună trupă dance oferit de Radio România Actualități în 2003. Cristina Rus părăsește în anul 2005 formația, dedicându-se carierei solo.

Andreea Bănică a decis să continue sub aceeași titulatură. Primul succes l-a avut cu melodia „Dansez, dansez”, compusă de Laurențiu Duță care i-a compus și primul album solo. Acest pas a fost unul inspirat, astfel că albumul a obținut Discul de aur pentru vânzări, oferit de casa de discuri Cat Music. Albumul a mai avut două single-uri: „Îndrăgostiți” și „Dulce și amar”.

Și-a consolidat poziția în topul celor mai bine vândute artiste din România, cu single-ul „Fiesta”, Andreea Bănică ajungând pe primul loc în toate clasamentele muzicale românești. Andreea este nominalizată în cadrul premiilor MTV European Music Awards, la categoria Best Romanian Act. În cadrul galei de la Munchen, Andreea este desemnată câștigătoarea EMA 2007 - Best Romanian Act, cel mai important și mai dorit premiu muzical, venit ca o recunoaștere a succesului.

 

 
Sursa foto-video: Facebook/ Andreea Bănică
 
 
Citește și:
 
Constănțeanca Andreea Bănică ne învață să pregătim clătite curcubeu. Iată rețeta! (video)

Constănțeanca Andreea Bănică, împreună cu familia la Eforie "Abia așteptăm să culegem via, cred că va fi mare distracție"


 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La mare, la soare, avem artiști în floare! Care sunt talentele aduse de briză pe scena muzicală românească (video)

11 Jun 2020 4859