Andreea Mămăligă, domnişoară de onoare Campioana Ioana Ghemeş s-a căsătorit la Năvodari (galerie foto + video)

Jucătoarea constănţeană Ioana Ghemeş, campioană la tenis de masă, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Constantin Teclă. Cununia civilă, cea religioasă şi petrecerea de nuntă au avut loc la Năvodari, oraşul natal al mirelui.

La fericitul eveniment din viaţa ei, Ioana, care actualmente joacă în Spania, a avut alături şi colege de la tenis de masă (Andreea Mămăligă, Irina Hoza, Ana-Maria Sebe, Cristina Hârâci, Georgiana Filip, Roxana Iamandi, Ioana Bogdan), dar şi un coleg, Lucian Munteanu. Tânăra pereche a fost cununată de o familie din Năvodari, formată din Paul şi Daniela Oana Velicu. Domnişoară de onoare a fost Andreea Mămăligă, iar cavaler de onoare - Mihai Velicu, fratele naşului.

A recuperat mireasa cu o serenadă

„A fost foarte frumos, o seară minunată. Le mulţumim tuturor celor prezenţi, dar şi celor care, deşi nu au reuşit să ajungă, ne-au transmis gândurile lor cele mai bune. Sunt sigură că o să mai avem ocazia să ne întâlnim să chiuim, însă, până atunci, le mulţumim nuntaşilor pentru voia bună cu care ne-au fost alături“, a declarat Ioana Ghemeş. La nuntă, care s-a desfăşurat la restaurantul Modern, atmosfera a fost întreţinută şi de Bravo Band, din Bucureşti. Un grup de hoţi, format din membri de familie şi sportivi, au furat mireasa şi i-au prezentat apoi lui ginerică o listă lungă de cerinţe. În cele din urmă, cele două părţi s-au învoit pentru o serenadă, pe care Constantin a interpretat-o foarte bine, astfel că a recuperat-o pe Ioana.

Amândoi activează în Spania

În vârstă de 25 de ani şi componentă a Club Deportivo Valladolid Tenis de Mesa - Collosa Tenis de Mesa, din oraşul Valladolid, Ioana Ghemeş se mai află la Constanţa până pe 14 septembrie, după care va reveni în Spania. Soţul campioanei se va întoarce mai repede în peninsula iberică (sâmbătă, 29 august), el lucrând acolo la un şantier naval şi locuind aproape de San Sebastian, la patru ore distanţă de Valladolid.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.