Aniversări la FC Farul, FC Viitorul și CS Medgidia. De la fotbal, la handbal. La mulți ani!

Team managerul FC Farul, George Galamaz, și-a serbat ziua de naștere, fostul fotbalist împlinind 39 de ani.

„Îi urăm multă sănătate și mult succes alături de familia alb-albastră. La Mulți Ani, Gala!“, a fost mesajul clubului constănțean. George s-a născut la București și a jucat (fundaș central sau fundaș dreapta) la Sportul Studențesc, Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni, Steaua, U Cluj, Petrolul Ploiești și Anorthosis Famagusta, în Cipru. Are patru selecții la echipa națională mare a României și tot atâtea la tineret. În cariera sa, a cucerit patru trofee, două titluri de campion al României (cu Dinamo, în sezonul 2006/2007, și cu Unirea Urziceni, în 2008/2009), două Cupe ale României (cu Dinamo – 2004/2005 și cu Steaua – 2010/2011) și o Supercupă (cu Dinamo, în 2005). În Liga 1, a jucat 244 de meciuri și a înscris 12 goluri. În competițiile europene, a evoluat atât în grupele Ligii Campionilor (cu Unirea Urziceni), cât și în cele ale Europa League (cu Steaua, de două ori).

George Galamaz a venit la Farul în vara anului trecut, odată cu Ianis Zicu și cu staff-ul său.

„La Mulți Ani, Tibi Căpușă! Fundașul nostru dreapta împlinește astăzi (n.r. ieri) frumoasa vârstă de 22 de ani“, a informat FC Viitorul.
Născut la Bacău, Tiberiu Căpușă este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, pentru care a evoluat la toate grupele de juniori și a devenit, de asemenea, campion la toate categoriile: Under-13, Under-15, Under-17 și Under-19. În sezonul 2016/2017 a ajuns până în 16-imile de finală în UEFA Youth League cu FC Viitorul U-19. Este, de asemenea, fost internațional de juniori al României. A debutat în Liga 1 la 2 februarie 2018, într-un meci cu Astra Giurgiu, disputat la Ovidiu, scor 1-1. Tiberiu Căpușă evoluează pe postul de fundaș dreapta, iar în perioada iulie 2018 - iulie 2019 a jucat pentru Universitatea Cluj.

Ieri, și-a serbat ziua de naștere și Mihai Guliu, antrenorul echipei de fotbal CS Medgidia, din seria secundă a Ligii a 3-a, care a ajuns la 52 de ani. Anterior, Guliu (tulcean de origine) a pregătit și alte echipe din zona Dobrogea, precum Săgeata Năvodari, Delta Tulcea sau Eolica Baia, și este, în același timp, un jucător omniprezent la turneele veteranilor.

Tot ieri, a fost ziua de naștere și a lui Sebastian Baciu, portar la echipa de handbal CS Medgidia, liderul serie B din Divizia A.

„CS Medgidia și-a luat portar de mare viitor la handbal! Baciu Mihai Sebastian, în vârstă de 20 de ani, s-a alăturat echipei noastre si este încrezător că va avea o evoluție excelentă la Medgidia! Tânărul portar vine de la CSM București, unde a activat din 2015 până în prezent. În trecut a mai jucat la U Cluj (2008-2015). Bun venit la Medgidia, Baciu Mihai Sebastian și mult succes!“, a fost mesajul CS Medgidia la sosirea la echipă a portarului.

Tot luni, 6 aprilie, a fost și ziua de naștere a lui Ionuț Deli-Iorga, antrenor, alături de Adrian Georgescu, al handbaliștilor de la CS Medgidia. „Îi spunem astăzi La Mulți Ani și antrenorului Ionuț Deli-Iorga. O viață cu zâmbete, sănătate, împliniri și multe victorii în teren și nu numai! CS Medgidia, o mare familie“, a fost mesajul clubului.   

Sursa foto: Facebook (FC Farul, FC Viitorul, CS Medgidia, Cătălin Toader)



Citește și:


Zicu, pe banca tehnică la Farul Constanţa. Mesajul său pentru fani Ciprian Marica - „Este un nou început, cu Ianis antrenor“ (galerie foto + video)

Gică Hagi - „Sunt mândru că am o echipă tânără, care joacă foarte bine“ Tiberiu Căpuşă, al 34-lea debut în Liga 1 din Academie (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbal Club Unirea Constanța se prezintă suporterilor. Ce cuprinde sigla clubului

20 Jul 2021 3854

Antrenorul Ianis Zicu a semnat contractul cu Unirea Constanța

19 Jul 2021 3995

FC Farul Constanţa George Galamaz, team managerul echipei, a schimbat prefixul

05 Apr 2021 3331

Lotul de jucători și staff-ul cu care FC Farul Constanța începe sezonul 2020/2021 al Ligii a 2-a

01 Sep 2020 4696