Arun Bibire şi Cătălin Toader Un medaliat pentru misiuni în Kosovo i-a botezat fetiţa şefului de post de la Mihai Viteazu (galerie foto)



Arbitrul de fotbal constănţean Cătălin Toader, care este şi poliţist, are două fetiţe: Lavinia Gabriela (patru ani şi jumătate) şi Larisa Maria, care a venit pe lume doar de trei luni şi jumătate, iar recent a fost creştinată. Naşii ei de botez, ca şi ai surorii sale, sunt soţii Bibire (Arun şi Lorena), cei care i-au şi cununat pe părinţii celor două fete.

Cătălin Toader (36 de ani) şi membrii familiei sale locuiesc în Năvodari, iar micuţa Larisa Maria a fost botezată la Mănăstirea Năvodari. Petrecerea, la care au participat în jur de 160 de persoane, a avut loc apoi la restaurantul „Modern“ din Năvodari. „A fost un eveniment reuşit. Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost aproape în acest moment fericit din viaţa familiei noastre“, a declarat Cătălin Toader. De la botez nu au lipsit reprezentanţi ai fotbalului şi ai arbitrajului constănţean, precum preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa, Lucian Cârje, secretarul general al AJF, Stere Guteanu, conducători de cluburi, precum Erchin Sefa, de la CFR Constanţa, sau arbitri precum Sorin Gherasim, George Lazer, Antonio Pascu, Silviu Gheorghe, Eugen şi Marian Ştefănescu, Cristian Tănase, Sorin Vasilăţeanu şi Andrei Ionescu.

A participat şi primarul Nicolae Matei

La eveniment a participat şi Marian Cîrnu, care a fost director de marketing la FC Farul (timp de cinci ani), dar a activat în funcţii de conducere şi la alte echipe constănţene: CFR Constanţa, CSO Ovidiu sau CS Năvodari. Marian Cîrnu este şi rudă cu Cătălin Toader, după ce acesta şi soţia sa, Steluţa, le-au devenit naşi de cununie,  acum doi ani, fiului lui Marian, Cosmin Robert, şi alesei inimii sale, Geanina. „Cel mai tare botez la care am fost vreodată. Felicitări părinţilor şi naşilor!”, a apreciat Marian Cîrnu evenimentul la care a fost creştinată Larisa Maria Toader şi la care a onorat inivitaţia primită şi primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei.

Zig-zag şi ursitoare

Petrecerea a început la ora 18.00 şi s-a încheiat a doua zi, în jurul orei 5.00. Atmosfera a fost animată de formaţia Zig-Zag din Năvodari (solistă vocală, Andreea Ermilov), iar la reuşita spectacolului a contribuit şi un grup de trei ursitoare. Pe lângă fiica cea mică a lui Cătălin Toader, invitaţii au admirat-o şi pe cealaltă fetiţă a familiei, care face balet la Năvodari.

Cătălin Toader activează de 21 de ani în arbitraj

Agentul şef adjunct Cătălin Toader este şeful postului de poliţie al localităţii constănţene Mihai Viteazu, aparţinând de secţia 5 Poliţie Rurală Cogealac. Este comandant la Mihai Viteazu din luna decembrie a anului trecut, până atunci fiind adjunctul şefului de post de la Corbu. Ca arbitru, are o activitate îndelungată, în 2016 împlinindu-se 21 de ani neîntrerupţi de când activează în branşă! Cătălin Toader a fost şi fotbalist, înainte de a deveni arbitru. „În toată această perioadă de 21 de ani, am ratat doar trei etape, în cele trei săptămâni în care am fost plecat în luna de miere. În rest, am fost prezent la datorie, şi la bine, şi la greu, şi pe vreme bună, şi pe vreme rea. Arbitrajul îmi place foarte mult”, a spus Cătălin Toader. Soţia sa, Steluţa, predă limba română şi limba engleză la Şcoala nr. 1 „George Enescu“ din Năvodari.

Decorat şi înaintat în grad

Familia Toader are o legătură strânsă, de mulţi ani, cu familia Bibire, care i-a cununat pe Cătălin şi Steluţa, iar apoi le-au botezat şi copiii. Arun-Constantin Bibire (38 de ani) a activat la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa, după care a plecat la Bruxelles, iar în prezent se ocupă de securitate la un obiectiv din Etiopia. Ca jandarm, a avut înalte funcţii de comandă, atât în România, cât şi în Kosovo, unde a participat la mai multe misiuni internaţionale de menţinere a păcii, sub egida ONU şi UE. Pentru modul în care şi-a dus la îndeplinire atribuţiile în Kosovo, Arun Bibire a fost decorat şi înaintat în grad. Soţia sa, Lorena, este inginer chimist. Pentru botezul fetiţei celei mici a lui Cătălin Toader, soţii Bibire au venit tocmai din Etiopia. „Promitem că, data viitoare, dacă vom avea şi un băiat, la botez venim noi în Etiopia, nu-i mai punem pe naşi să bată un drum aşa de lung”, a glumit Cătălin Toader. „Să trăiască naşii! Vă mulţumim din suflet pentru tot! Aţi fost la înălţime, ca de obicei”, a spus Steluţa Toader.  
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Marin LUPU

19 Jan, 2016 09:42

,,Fostul" jandarm si ,,fost" camandant Arun Bibire a mai avut vro 3 ani de misiune si in Georgia!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.