Au devenit rude Radu Mazăre şi handbalistul Chike Onyejekwe, fost campion cu HCM Constanţa, cumnaţi!

Radu Mazăre şi handbalistul Chike Onyejekwe au devenit cumnaţi, în urma căsătoriei fostului primar al Constanţei cu Roxana Mihalache.
 
Radu Mazăre s-a căsătorit civil la Penitenciarul Rahova cu partenera sa de viaţă, Roxana Mihalache, iar la eveniment a fost prezent şi un sportiv, handbalistul Chike Onyejekwe, actualmente la CSM Bucureşti, iar în trecut jucător la HCM Constanţa. Chike este căsătorit (de anul trecut) cu Florentina, sora mai mare a soţiei lui Radu Mazăre, astfel că, după ce fostul primar al Constanţei şi Roxana au spus „Da!”, Mazăre şi handbalistul de 32 de ani, internaţional al României, au devenit cumnaţi.
 

„Oraşul mi-a rămas în suflet“

 
Chike Onyejekwe şi soţia sa s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani, pe litoral, pe când Chike juca la HCM Constanţa, iar anul trecut şi-au oficializat relaţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă, tot în oraşul de la malul mării. „Am rămas cu amintiri foarte frumoase de când am evoluat la HCM. Oraşul mi-a rămas în suflet şi mă simt legat de el, având în vedere şi că aici mi-am găsit jumătatea“, declara Chike pentru ZIUA de Constanţa în 2018. „Mulţumim din tot sufletul tuturor celor care au fost alături de noi cu prezenţa, cu sufletul, cu gândul...A fost o seară minunată... Vă mulţumim!“, a postat pe Facebook Florentina, după nunta de anul trecut.
 

Şi sora lui Chike e sportivă de mare valoare

 
Handbalistul, care joacă extremă stânga, a ajuns la HCM în vara anului 2010 şi a cucerit cu echipa de pe litoral două campionate (în 2011 şi 2012) şi două Cupe ale României. Sora lui Chike, Nneka Onyejekwe, e şi ea sportivă de valoare, voleibalistă la Volei Alba Blaj (căpitanul echipei), campioană naţională (în România, Elveţia, Franţa şi Germania), căpitanul echipei României şi desemnată cea mai bună jucătoare din România pe 2017 şi 2018 în ancheta Federaţiei Române de Volei. În 2018, Nneka a evoluat cu Volei Alba Blaj în turneul Final Four al Ligii Campionilor, cucerind medalia de argint!
 

Şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

 
„Pantera neagră“, aşa cum i se mai spune lui Chike, graţie calităţilor sale sportive, s-a născut în oraşul Haţeg din judeţul Hunedoara, din mamă româncă şi tată nigerian, iar handbalul l-a început la Cluj. În afară de HCM Constanţa şi de CSM Bucureşti (echipă la care poartă banderola de căpitan, iar în acest an şi-a prelungit cu doi ani contractul), a mai jucat la echipele din Ploieşti (cu care s-a clasat pe locul trei pe ţară), Iaşi, la Ştiinţa Municipal Bacău şi la HC Odorhei, cu care, în 2015, a cucerit Challenge Cup. Acelaşi trofeu european l-a obţinut, în acest an, şi cu CSM Bucureşti.
 
Sursa foto: colaj - 1 - ZIUA de Constanţa; 2 - Facebook (CSM Bucureşti); 2 - ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Fost campion cu HCM Handbalistul Chike Onyejekwe se căsătoreşte la Constanţa cu Florentina Mihalache

 
 
 

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Constanța Pasarela emblematică din Mamaia, abandonată și inaccesibilă turiștilor (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 670

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Administrația Chițac, „pastilă amară“ la Curtea de Apel Constanța! Miza, 4,38 de milioane de dolari!

05 Mar 2024 533

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 725

Habitat și Ambient SA Cea mai importantă companie din Dosarul Retrocedărilor din Constanța a intrat în faliment! Averea sigilată (DOCUMENTE)

25 Feb 2024 1253

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1001

Proces pe vila în care a stat Mazăre! Dosarul, amânat pentru studierea actelor depuse

13 Feb 2024 854

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de administrația Chițac! Judecătoria Constanța și-a declinat competența

09 Feb 2024 1375

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, victorie la Curtea Supremă! La mijloc sunt aproape 3 milioane de dolari (MINUTA)

07 Feb 2024 1534

Radu Mazăre jr., la ceas aniversar! A schimbat prefixul

31 Jan 2024 1234

Fiul lui Radu Mazăre s-a lansat în afaceri! Iată ce domeniu a ales Răducu Mazăre

02 Jan 2024 6938

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1361

Primăria Constanța nu trebuie să achite taxa de timbru în procesul pe terenul vilei în care a stat Mazăre, a decis Tribunalul

19 Dec 2023 983

Tribunalul Constanța amână pentru la anul dosarul Marcelei Enache, fostul secretar al municipiului Constanța

17 Dec 2023 859

Constanța. Răsturnare de situație în cazul insolvenței Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

03 Dec 2023 1464