„Binecuvântarea panoului“ pentru Titi și Nicoleta Mirele și mireasa au aruncat la coșul de baschet la Mangalia Streetplay!

Prezență inedită, astăzi, la Mangalia Streetplay, întrecerea de baschet 3 la 3, din categoria FIBA Endorsed,  care pune punct, în Portul Turistic Mangalia, seriei de turnee marca Sport Arena Streetball din această vară.
 
Un tânăr și o tânără din Mangalia, Titi și Nicoleta, care astăzi au devenit soț și soție, s-au aflat pentru scurt timp, în costumațiile de mire și mireasă, alături de concurenți, la invitația organizatorilor. 
 
„Treceau pe faleză, i-am văzut și i-am invitat la noi. Le-a plăcut foarte mult și au intrat în jocul nostru. Au aruncat de câteva ori la coș și am făcut poze. Le-am urat Casă de piatră și o căsnicie fericită. Ne-am bucurat că i-am avut alături“, a declarat unul dintre organizatori, Andrei Talpeș, președinte al Asociației Județene de Baschet Constanța și al Asociaţiei Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor. 
 
„Se spune că, dacă vrei să ai o nuntă reușită, trebuie să dai pe la Constanța Streetplay pentru binecuvântarea panoului! Asta au facut Titi și Nicoleta în ziua nunții la Mangalia Streetplay 3x3 alături de noi“, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a AJB Constanța.
 
Sursa foto: Facebook (Asociația Județeană de Baschet Constanța)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Seria estivală a turneelor de baschet 3x3 se încheie cu Mangalia Streetplay

31 Aug 2017 2137