Brand de lux adus din Turcia Fotbalistul Bogdan Boritz şi iubita sa, Ruxandra Zamfir, s-au lansat în afaceri

Fosta vedetă de televiziune Ruxandra Zamfir şi iubitul ei, fotbalistul din Constanţa Bogdan Boritz, sunt implicaţi într-un proiect „aromat şi dulce“, singurul brand de lux de cafea turcească de pe piaţa din România

Pe lângă fotbal, mijlocaşul Bogdan Boritz descoperă, mai nou, şi tainele afacerilor, fiindu-i alături iubitei sale, Ruxandra Zamfir, care, după doi ani de negocieri, a reuşit să aducă în România o celebră marcă de cafea turcească. Brandul e însă unul complex, cuprinzând şi o parte de dulciuri. În afacerea demarată la Bucureşti, cei doi tineri îşi împart sarcinile.

„Acum vreo doi ani, într-un moment din acela al vieţii în care nu ştii încotro să o apuci, am văzut la Londra acest brand şi m-am îndrăgostit de el. Legenda de mii de ani a cafelei turceşti s-a perpetuat din veac în veac, transformându-se, în zilele noastre, în artă. Este singurul brand de lux care păstrează vechile tradiţii de preparare a cafelei. M-am gândit să-l aduc şi în România. Ştiam că va prinde, pentru că nu era pe piaţa noastră, dar mi-au trebuit doi ani până i-am convins pe cei din Turcia să se extindă şi în România. Le-am spus că merită încercat, pentru că putem face treabă bună. În ultimii doi ani, am fost o dată la două luni în Turcia că să-mi expun argumentele, iar în cele din urmă, am reuşit“, povesteşte Ruxandra Zamfir, o tânără de 27 de ani, născută la Tg. Mureş şi care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul constănţean Bogdan Boritz.

 La anul, Ruxandra şi Bogdan plănuiesc să dezvolte proiectul

 Afacerea a demarat la Bucureşti, iar la anul, tinerii plănuiesc să se extindă, prin deschiderea unui magazin cu cafenea. „Ne aflăm la început, dar ne domină optimismul. Brandul este unul complex, cuprinzând, pe lângă cafea (cu şapte arome), o parte de dulciuri, dar şi gift box şi accesorii. Suntem prezenţi şi online, de unde se pot face cumpărături. Fiecare persoană care ne-a călcat pragul s-a îndrăgostit de acest brand. Au început să ne contacteze şi restaurante din ţară, inclusiv din Constanţa. Bogdan este alături de mine în această afacere, în care ne împărţim sarcinile“, a mai spus Ruxandra Zamfir.

 Bogdan Boritz ar putea juca din nou în Grecia

 Fost junior al Farului, Bogdan Boritz (25 de ani) s-a aflat în această vară în discuţii cu echipa de Liga I ASA Tg. Mureş, dar şi cu divizionara secundă Săgeata Năvodari, ambele echipe avându-l, pe rând, în pregătire, însă niciuna dintre aceste variante nu s-a concretizat. Mijlocaşul ofensiv a jucat însă în ultimul an şi jumătate la o echipă de ligă inferioară din Grecia, Ajax Syros, şi s-ar putea întoarce în acest campionat, dar la rivala lui Ajax, care i-a solicitat serviciile. „Astăzi (n.r. ieri), aştept un răspuns, iar dacă acesta va fi pozitiv, luni voi reveni în Grecia. Cu Ajax Syros am câştigat campionatul pe regiune, dar apoi am pierdut barajul (disputat tur-retur) pentru promovarea în faza următoare. Acum aş putea ajunge la rivala lui Ajax, echipa clasată pe locul doi, care a înregimentat deja vreo cinci - şase dintre jucătorii de anul trecut ai lui Ajax. A fost foarte bine în Grecia. Am avut condiţii bune, iar banii au venit mereu la timp“, a spus Bogdan, care a jucat în cariera sa şi la Farul II, CS Năvodari sau FC Viitorul.

 Ruxandra Zamfir a lucrat mulţi ani în televiziune

 Jucătorul şi iubita lui s-au cunoscut pe Internet, iar flacăra iubirii s-a aprins rapid. Tânăra a lucrat o perioadă îndelungată în televiziune, făcând o pasiune din această activitate. „La 15 ani, Ruxandra era realizator şi prezentator la Antena 1 Tg. Mureş, la o emisiune pentru tineri, «Liber-Teen». Apoi s-a mutat la Bucureşti, la MTV, co-prezentator cu Mircea Zara, iar în ultimul timp, a făcut parte din echipa emisiunii «Te pui cu blondele?», de la Antena 1“, se mândreşte Bogdan Boritz, care a petrecut o vară minunată alături de Ruxi, cei doi tineri bucurându-se şi de soarele arzător de pe litoral, la plajă. Fotbalistul i-a făcut cadou frumoasei domnişoare şi un căţel, cadoul bucurând-o mult pe tânără. „Mi-a luat iubitul pufoşenie, Aristo“, a anunţat pe Facebook Ruxandra Zamfir, încântată.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

25 Sep, 2014 00:38

Arome fierbinti de delicatețe în savurarea aromei turcești va doresc mult succes !! :*

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.