Monden

Brandul născut în pandemie. De la baladă, la firmă și terasă Handbalistul Cătălin Ion a înființat la Eforie Sud societatea „La Izolete“!

  • Cătălin Ion și Alexandru Enea au devenit celebri în România prin melodiile lor pamflet la adresa coronavirusului.   
  • Cătălin Ion, fondator și administrator al SC „La Izolete“ SRL. 
  • În sezonul trecut (până la înghețarea campionatului), Cătălin Ion a activat la CS Medgidia.
 
În baza cererii nr. 61761 din data de 8 iulie 2020 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății La Izolete SRL. 
Sediul social al firmei este la Eforie Sud, iar domeniul principal de activitate, ca și activitatea principală a societății se referă la „baruri și alte activități de servire a băuturilor“. Fondator și administrator al SC „La Izolete“ SRL este handbalistul Cătălin Ion, domiciliat în Eforie Sud, devenit celebru după seria de „izolete“ (melodiile pamflet la adresa coronavirusului), compuse și interpretate alături de prietenul său Alexandru Enea, pe perioada stării de urgență, dar și ulterior. Având în vedere succesul enorm pe care l-au avut cu cele 11 „izolete“, termenul devenind practic un brand de pandemie la Eforie Sud, însă și în țară, Cătălin Ion a decis să rămână aproape și să-și lege activitatea în continuare de formularea care l-a făcut celebru. Astfel, el a înființat societatea „La Izolete“ și a deschis, la Eforie Sud, terasa cu același nume!

Vineri, își serbează ziua de naștere

„Funcționează în incinta Cazinoului. E muzică, facem și plite, preparând scoici sau rapane, avem și activitate de DJ, totul respectând bineînțeles normele impuse de situația actuală, dată de pandemia de coronavirus“, a declarat Cătălin Ion, care, vineri, 31 iulie, își serbează ziua de naștere, el împlinind 27 de ani. Cătălin spune că terasa sa este căutată, ecoul „izoletelor“ fiind încă puternic. În această nouă activitate a sa, handbalistul nu îl mai are alături (ca pe timpul baladelor) pe Alexandru Enea, acesta fiind sudor și dedicându-se afacerii de familie pe care o are la Eforie, prin care confecționează tot ce e legat de fier: garduri, scări, hale metalice. În sezonul trecut (până la înghețarea campionatului), Cătălin Ion a activat la echipa de handbal CS Medgidia, iar contractul cu acest club i s-a încheiat. 

„Cel mai tare live de la Eforie!“

În luna mai a acestui an, Cătălin Ion și Alexandru Enea au ridicat iar distracția pe culmi, ținând în stațiunea de pe litoral un party online, live, din Club The One (Cazino). „Ion Eforie“ și „Pely“, cum își spun cei doi, au pus și au cântat melodii de toate genurile, inclusiv „izoletele“ lor, având o asistență semnificativă în mediul online și primind multe mesaje și aprecieri,  pe lângă Constanța, și din alte orașe atât din țară, cât și din străinătate (Rm. Sărat, Călărași, Rm. Vâlcea, Sibiu, Iași, Orăștie, Tg. Jiu, respectiv Olanda, Spania, Italia, Germania, Austria, Belgia).  „Povestea continuă în online! Pentru că ne gândim mereu la voi și pandemia nu ne lasă să ne vedem, am decis să organizăm acest live transmis de la The One Cazino Eforie, să ne aducem aminte de momentele frumoase și să ne distrăm împreună! Cel mai tare live de la Eforie, toate gemurile de muzică, super-petrecere, duper-distracție, super-nebunie! Vă mulțumim tututor că ne-ați urmărit, ați fost foarte mulți, cu like-uri și comentarii. Nu ne așteptam să fim atât de urmăriți!“, au spus atunci cei doi prieteni. 

Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)

Citește și:

Izoleta 11, cu Cătălin Ion și sărbătoritul Alexandru Enea. „Nebunia“ continuă! „Nu mai știe nimenea care este alerta!“ (galerie foto + video)
 
„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!
 
Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie
 
„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dynamite Fighting Show Constănțeanul Costin Mincu intră în turneul piramidal „Luptă Capitală“. Duel cu „Mitraliera“ în sferturi (galerie foto)

20 Aug 2020 2202

Ziua avocatului român! Momente emoționante la Baroul Constanța! (galerie foto+video)

24 Jun 2020 981

Izoleta 11, cu Cătălin Ion și sărbătoritul Alexandru Enea. „Nebunia“ continuă! „Nu mai știe nimenea care este alerta!“ (galerie foto + video)

22 Jun 2020 3937

Urmările cazului deținutului acuzat că a incendiat o adolescentă Directorul Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, demis. Se cere sesizarea Inspecției Judiciare

16 Jun 2020 560

„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)

28 May 2020 3679

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

20 May 2020 3446

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

18 May 2020 3657

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

11 May 2020 2911

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

01 May 2020 3370

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)

22 Apr 2020 4077

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)

18 Apr 2020 4186

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

13 Apr 2020 5017

„Ochii tăi îi mai văd acum doar pe telefon!“ Băieții de la Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea, au scos și „Izoleta 5“ (video)

10 Apr 2020 3876

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

08 Apr 2020 61089

Ca Sylvester Stallone, în Rocky 4! Handbalistul Cătălin Ion, de la CS Medgidia, inventiv în antrenamentul pe care-l efectuează acasă (galerie foto)

06 Apr 2020 3562