Brandul născut în pandemie. De la baladă, la firmă și terasă Handbalistul Cătălin Ion a înființat la Eforie Sud societatea „La Izolete“!

  • Cătălin Ion și Alexandru Enea au devenit celebri în România prin melodiile lor pamflet la adresa coronavirusului.   
  • Cătălin Ion, fondator și administrator al SC „La Izolete“ SRL. 
  • În sezonul trecut (până la înghețarea campionatului), Cătălin Ion a activat la CS Medgidia.
 
În baza cererii nr. 61761 din data de 8 iulie 2020 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății La Izolete SRL. 
Sediul social al firmei este la Eforie Sud, iar domeniul principal de activitate, ca și activitatea principală a societății se referă la „baruri și alte activități de servire a băuturilor“. Fondator și administrator al SC „La Izolete“ SRL este handbalistul Cătălin Ion, domiciliat în Eforie Sud, devenit celebru după seria de „izolete“ (melodiile pamflet la adresa coronavirusului), compuse și interpretate alături de prietenul său Alexandru Enea, pe perioada stării de urgență, dar și ulterior. Având în vedere succesul enorm pe care l-au avut cu cele 11 „izolete“, termenul devenind practic un brand de pandemie la Eforie Sud, însă și în țară, Cătălin Ion a decis să rămână aproape și să-și lege activitatea în continuare de formularea care l-a făcut celebru. Astfel, el a înființat societatea „La Izolete“ și a deschis, la Eforie Sud, terasa cu același nume!

Vineri, își serbează ziua de naștere

„Funcționează în incinta Cazinoului. E muzică, facem și plite, preparând scoici sau rapane, avem și activitate de DJ, totul respectând bineînțeles normele impuse de situația actuală, dată de pandemia de coronavirus“, a declarat Cătălin Ion, care, vineri, 31 iulie, își serbează ziua de naștere, el împlinind 27 de ani. Cătălin spune că terasa sa este căutată, ecoul „izoletelor“ fiind încă puternic. În această nouă activitate a sa, handbalistul nu îl mai are alături (ca pe timpul baladelor) pe Alexandru Enea, acesta fiind sudor și dedicându-se afacerii de familie pe care o are la Eforie, prin care confecționează tot ce e legat de fier: garduri, scări, hale metalice. În sezonul trecut (până la înghețarea campionatului), Cătălin Ion a activat la echipa de handbal CS Medgidia, iar contractul cu acest club i s-a încheiat. 

„Cel mai tare live de la Eforie!“

În luna mai a acestui an, Cătălin Ion și Alexandru Enea au ridicat iar distracția pe culmi, ținând în stațiunea de pe litoral un party online, live, din Club The One (Cazino). „Ion Eforie“ și „Pely“, cum își spun cei doi, au pus și au cântat melodii de toate genurile, inclusiv „izoletele“ lor, având o asistență semnificativă în mediul online și primind multe mesaje și aprecieri,  pe lângă Constanța, și din alte orașe atât din țară, cât și din străinătate (Rm. Sărat, Călărași, Rm. Vâlcea, Sibiu, Iași, Orăștie, Tg. Jiu, respectiv Olanda, Spania, Italia, Germania, Austria, Belgia).  „Povestea continuă în online! Pentru că ne gândim mereu la voi și pandemia nu ne lasă să ne vedem, am decis să organizăm acest live transmis de la The One Cazino Eforie, să ne aducem aminte de momentele frumoase și să ne distrăm împreună! Cel mai tare live de la Eforie, toate gemurile de muzică, super-petrecere, duper-distracție, super-nebunie! Vă mulțumim tututor că ne-ați urmărit, ați fost foarte mulți, cu like-uri și comentarii. Nu ne așteptam să fim atât de urmăriți!“, au spus atunci cei doi prieteni. 

Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)

Citește și:

Izoleta 11, cu Cătălin Ion și sărbătoritul Alexandru Enea. „Nebunia“ continuă! „Nu mai știe nimenea care este alerta!“ (galerie foto + video)
 
„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!
 
Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie
 
„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Grindeanu Imob Construct SRL, demersuri pentru investiția imobiliară din zona Lacului Siutghiol

13 Mar 2024 773

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 722

Înalta Curte anunț în legătură cu dosarul „Revoluția română din decembrie 1989“!

02 Jan 2024 869

Cătălin Predoiu, declarații la evenimentul de recepționare a 15 autospeciale de stingere intrate în dotarea ISU (VIDEO)

18 Dec 2023 811

Dosarul Revoluției merge la Înalta Curte! Fostul președinte Ion Iliescu, printre nemulțumiți de începerea judecății (DOCUMENT)

01 Nov 2023 1655

Judecătorii anunță azi dacă Nordis Management SRL intră sau nu în insolvență! Numărul creditorilor a crescut la 24

15 Oct 2023 1684

Verdict final! Cucoară pierde procesul cu Primăria Constanța! A contestat concursul pentru funcția de director executiv adjunct la Patrimoniu

15 Oct 2023 1178

Nordis Management SRL ar putea intra în insolvență! Tribunalul București a rămas în pronunțare

09 Oct 2023 1438

Peste 20 de creditori Zi decisivă pentru Nordis Management SRL! Tribunalul București analizează cererea de intrare în insolvență!

08 Oct 2023 6217

Curtea de Apel București, amânare de pronunțare în Dosarul Revoluției! Anunțul judecătorilor (RECHIZITORIU)

29 Sep 2023 936

Termen nou în Dosarul Revoluției, la Curtea de Apel București!

28 Sep 2023 1254

Constanța. Mesaje cutremurătoare la moartea lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist și cadru didactic „Dumnezeu a luat lângă el un om minunat“

22 Sep 2023 6803

UPDATE. Constanța A murit, la numai 46 de ani, Cătălin Agafiței, director de școală. Doliu în fotbal și învățământ!

21 Sep 2023 12159

Constanța. Conferință internațională cu tema „Perspectivele profesiei de avocat în contextul evoluției tehnologice, sociale și economice”

26 Jun 2023 1045

Judecători și procurori noi la Constanța! Iată cine sunt și ce note au luat! (DOCUMENTE)

13 Jun 2023 4163