Cadou special din partea FC Farul pentru antrenorul Ianis Zicu, cu ocazia zilei sale de naștere (galerie foto)

Antrenorul FC Farul, Ianis Zicu, a împlinit 36 de ani, iar, în vestiar, elevii săi l-au sărbătorit. Când tânărul tehnician a intrat pe ușă, toți jucătorii au început să cânte „La Mulți Ani!“, iar câteva secunde mai târziu în peisaj a apărut și un tort.

Mesajul de pe tort a fost „La Mulți Ani, Ianis! Cel mai bun antrenor“, iar de pe deliciosul cadou nu a lipsit o minge de fotbal de ciocolată. Totodată, „marinarii“ i-au oferit antrenorului un tricou de joc, înrămat, cu semnăturile lor și cu mesajul „La Mulți Ani din partea echipei care ți-a oferit prima victorie ca antrenor (n.r. la seniori)“. „Jucătorii, stafful tehnic și administrativ, toți îi urăm multă sănătate și cât mai multe victorii! La Mulți Ani, Ianis Zicu!“, a fost mesajul CS Farul.   
Farul este prima echipă de seniori pe care o pregătește Ianis Zicu în cariera sa, iar primul succes pe banca „marinarilor“ a fost contra Dunării Călărași, 1-0 la Constanța, contra unei formaţii care, în sezonul trecut, a jucat în Liga 1. „Le-am spus băieţilor că, indiferent ce se va întâmpla în viitor, aceasta este prima mea victorie ca antrenor, iar pe aceşti jucători, care au realizat-o, îi voi ţine minte toată viaţa şi îi voi respecta“, declara Ianis după meciul cu echipa din Călăraşi.
Cu siguranță însă că cel mai frumos cadou pentru Zicu din partea echipei va fi victoria în meciul de sâmbătă, de la Constanța, cu liderul Ligii a 2-a, CS Mioveni. Partida începe la ora 11.00. CS Mioveni are 27 de puncte în clasament, iar Farul, a noua clasată, a strâns 19 puncte până acum.  

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)   

Citește și:

FC Farul. Prima victorie din cariera de antrenor, la seniori, a lui Ianis Zicu „Îi voi ţine minte toată viaţa şi îi voi respecta!“ (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 785

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 884

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 813

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1417

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 612

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1125

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 668

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 797

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2076

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 829

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719

Amical Dunărea Călărași - Farul Constanța cu șapte goluri, toate marcate în repriza a doua! Au învins gazdele (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 1522

CS Farul Constanța Surorile Anda Mihaela și Denisa Nicoleta Vâlvoi, aur și argint la Naționalele de Sambo

19 Mar 2024 409