Călătorie prin Europa cu doze de energizant ca monedă unică Trei tineri din Constanţa vor să pornească în aventura vieţii lor


 
Remus Cartas, de 19 ani, Mihai Costache, de 19 ani, şi Mihuţ Arsene, de 20 de ani, sunt trei tineri charismatici din Constanţa care şi-au luat inima în dinţi şi au plecat la facultate în Bucureşti. Acum, visul arzător al celor trei studenţi (integralişti) este câştigarea unui concurs ce pune la bătaie experienţe de neuitat, adrenalină şi aventură.
 
În cadrul acestui concurs, organizat de Red Bull, participanţii vor trebui să străbată Europa, mai exact şapte ţări, timp de şapte zile, folosind ca monedă unică doze de energizant. Ei trebuie să renunţe la bani, la carduri şi la telefonul mobil, utilizând doar dozele de energizant ca mijloc de plată. Din România vor fi selectate primele 16 echipe ca număr de voturi. Acestea se vor prezenta în faţa unui juriu, care va selecta doar patru echipe. Până la împlinirea visului lor, echipa formată din cei trei, numită Slightly-Bearded Bros, trebuie să primească cât mai multe voturi la un scurt filmuleţ pe care l-au realizat împreună.
 
„165 de echipe de studenţi din peste 50 de ţări de pe întreg mapamondul vor avea la dispoziţie şapte zile pentru a traversa Europa, folosind numai doze de Red Bull ca mijloc de plată. Vorbim de o călătorie plină de farmec, încărcată de aventură, dar care, în egală măsură, necesită şi strategie. Întrebarea pentru tine este: Can You Make It?“, se arată pe site-ul concursului.
 
Aşa a luat naştere visul celor trei studenţi. Au văzut anunţul şi au spus „de ce nu?“. Mai ales că spiritul de aventură le curge prin vene. S-au cunoscut la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, unde erau colegi. Au absolvit liceul, dar nu s-au despărţit, mergând împreună la facultate în Bucureşti. Remus Cartas este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“, Mihuţ Arsene, la Facultatea de Drept, iar Mihai Costache este student la Academia de Studii Economice. Se descriu într-un singur cuvânt: „constănţeni“. Şi este de ajuns pentru ei.


 
Cei trei tineri şi-au propus să îşi atingă toate ţelurile în viaţă. Remus vrea să ajungă medic ortoped, Mihuţ plănuieşte să devină avocat, iar Mihai vrea să îşi deschidă o super-afacere. Nimic nu le poate sta în cale, mai ales că luptă şi învaţă din răsputeri pentru a ajunge acolo unde vor. Mai mult, sunt şi patrioţi şi nu ar pleca niciodată să lucreze în altă ţară. Au făcut voluntariat o perioadă îndelungată, au activat în cadrul unor ONG-uri şi susţin că acest concurs li se potriveşte perfect, întrucât au o capacitate dezvoltată de negociere, au simţul umorului şi socializează uşor.
 
Cei trec nu cunosc monotonia, din contră, au avut parte de multă adrenalină şi nu vor ca lucrurile să se schimbe. Pentru a fi selectaţi, au nevoie de cât mai multe voturi. În prezent, echipa lor ocupă locul şapte din totalul de 48 de echipe înscrise în România.
 

Toate echipele vor pleca din punctele de start în acelaşi timp, la data de 12 aprilie, şi vor trebui să ajungă la destinaţia finală pe 19 aprilie. Marele premiu constă într-o invitaţie de a fi ambasadori ai Călătoriilor Contiki pe întreaga durată a verii, în sensul că vor călători prin toată Europa şi vor avea parte de multă aventură. Însă pentru Remus, Mihai şi Mihuţ, marele premiu constă în experienţele pe care le vor avea în această călătorie inedită.

Dacă doriţi să îi ajutaţi pe aceşti tineri să îşi împlinească visul, o puteţi face accesând următorul link până pe 25 februarie


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.