Campioana Alexandra Chirametli s-a căsătorit în Franţa „Să aveţi parte de toată fericirea din lume!“ (galerie foto)

Alexandra Chirametli, campioană la tenis de masă din Constanţa, s-a căsătorit în Franţa, acolo unde este stabilită de mai mulţi ani. Alexandra şi David Ramos (născut în Franţa, dar părinţii săi sunt portughezi) s-au logosit pe 14 aprilie 2018, iar acum şi-au oficializat frumoasa relaţie. Cei doi au şi o fetiţă, Mya Victoria Maria, în vârstă de patru ani şi două luni.
 
Rudele şi toţi cei apropiaţi se bucură de momentul plin de fericire trăit de Alexandra şi David. „Vă mulţumim tuturor pentru această zi frumoasă!”, le sunt recunoscători tinerii căsătoriţi celor care le-au fost alături la nuntă. „Casă de piatră! Felicitări!”, „Fericire şi multă sănătate să vă dea Dumnezeu!”, „Sunteţi frumoşi împreună, dragilor! Fiţi fericiţi alături de micuţa voastră! Casă de piatră!”, „Alexandra mea bună şi frumoasă, să aveţi parte de toată fericirea din lume! Casă de piatră şi multă iubire! Sunteţi minunaţi!”, „Fericire şi iubire!” sau „Casă de piatră şi numai bucurii!”, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.
 
Născută la Constanţa, pe 11 aprilie 1987, Alexandra a început tenisul de masă la vârsta de patru ani, la „fabrica de campioni” a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, căruia avea să-i aducă multe medalii, atât la competiţiile interne, cât şi la cele internaţionale. Când era mică, se plimba cu mama sa pe lângă liceu şi, găsind o uşă deschisă, a nimerit la sala de tenis de masă. Fascinată de ce a văzut acolo, a început să petreacă din ce în ce mai mult timp în incintă. Întâi le returna mingile celor care se antrenau la mese, iar apoi a intrat şi ea la pregătire.
 
Prima care a lucrat cu Alexandra a fost antrenoarea Olimpia Purendea, după care jucătoarea a fost pregătită de corpul tehnic format din Viorel Filimon, Liliana Sebe şi Stelian Haşoti. „Alexandra a fost de mică o luptătoare. A căutat să asculte ce i s-a spus şi a adus satisfacţii”, spune Viorel Filimon. În ţară, jucătoarea a fost multiplă campioană naţională şi medaliată la toate categoriile de vârstă. În calitate de componentă a loturilor naţionale de cadete şi junioare ale României, a urcat pe podium atât la Europene, cât şi la Mondiale, în diferite probe. În străinătate, a jucat doi ani în Olanda, un sezon în Italia, iar de mai mulţi ani se află în Franţa, unde întâi a jucat la CP Mirande, iar apoi la formaţia Joue-les-Tours.
 
Sursa foto: Facebook (Alexandra Chirametli, David Ramos, Maria Alves Ramos, Vasco Farinha)
 
Citeşte şi:
 
„Să fiţi fericiţi şi să o creşteţi cu mult drag!” Fetiţa campioanei Alexandra Chirametli a fost botezată în Franţa (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Campioana Alexandra Chirametli a născut pentru a doua oară. Are tot fetiță „Cel mai frumos cadou de ziua mea! Vă iubește mama!“ (galerie foto)

16 Apr 2020 4136

„Să fiţi fericiţi şi să o creşteţi cu mult drag!” Fetiţa campioanei Alexandra Chirametli a fost botezată în Franţa (galerie foto)

30 Sep 2016 21313

Jucătoarea de tenis de masă Alexandra Chirametli locuieşte la Tours „Francezii îşi iubesc foarte mult ţara“

14 Jul 2015 2344

Dar dumnezeiesc Fetiţa Alexandrei Chirametli s-a născut la exact 14 ani de la moartea tatălui campioanei (galerie foto)

28 May 2015 5551