Campionul și chitara sa Celebrul culturist Vasile Șerban cântă „Te uită cum ninge decembre“. „Super tare, maestre!“ (video)

  • Vasile Șerban este de 15 ori campion al României la culturism
  • În 2019, el a participat la show-ul TV „Românii au talent“
  • În luna septembrie a acestui an, Vasile Șerban va împlini 70 de ani
 

Celebru pentru longevitatea sa din culturism, în 2019, la 69 de ani, cucerind al 15-lea titlu de campion național, năvodăreanul Vasile Șerban are și pasiunea muzicii și se pricepe să cânte la chitară, cu un asemenea program participând și la „Românii au talent“.

Vasile Șerban a participat la show-ul TV de la Pro TV în 2019, interpretând o melodie folk, „Pentru dragostea din vis“, scrisă de Dionisie Dubinciuc, după care a susținut o demonstrație de culturism, care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați și pe toți ceilalți din platou. Cu un an înainte însă, în 2018, culturistul veteran a făcut o nouă probă a abilităților sale de cântăreț la chitară, interpretând cunoscuta melodie a lui Nicu Alifantis „Te uită cum ninge decembre“. Filmulețul a fost postat pe pagina de Facebook „Viking Gym“ pe 26 decembrie 2018, cu mesajul „După un an 2018 plin de realizări, Vasile Șerban și Viking Gym vă urează Sărbători Fericite și un an 2019 plin de realizări!“.
 

Să ne răcorim puțin!“

Zilele acestea, culturistul campion, care, peste câteva lui, pe 27 septembrie, va împlini 70 de ani, a dat share pe Facebook la acea postare de acum doi ani, vrând să aducă, plastic, puțină răcoare în aceste zile de vară (având în vedere subiectul melodiei). Mesajul său a fost: „Să ne răcorim puțin!“. Felul cum a interpretat la chitară „Te uită cum ninge decembre“ i-a adus campionului din culturism multe mesaje de felicitare din partea prietenilor.
 

La tine și chitara este bine definită!“

„Super tare, maestre! Felicitări și respect maxim din partea mea!“, „Chiar cântați bine. La «Românii au talent» nu ați vrut, ați păcălit juriul ca să arătați fizicum impresionant“, „Minunat!“, „Sunteți un om deosebit!“, „Bravo, unchiule, foarte frumos!“, „La tine și chitara este bine definită!“, „Multitalent? F. f. fain! Se pare că fiecare sportiv mai are o vocație, eu de exemplu pictez și sculptez“, „Un mare bravo pentru tot!“, „Felicitări din suflet, domnule Vasile!“, „Foarte frumos!“, „Bravo, Doamne ajută! Tot respectful pentru munca depsuă și ce va fi în viitorulapropiat! Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!“, „Felicitări, colegu!“ sau „Respect pentru nea Vasile Șerban! Un om deosebit!“, au fost câteva dintre mesaje.


I-a luat total prin surprindere pe cei din sală

De-a lungul anilor, Vasile Şerban a participat la multe show-uri şi emisiuni de televiziune, trupul său bine lucrat făcând de fiecare dată senzaţie. Ultima sa apariţie de pomină a fost în luna martie a anului trecut, la „Românii au talent“. Sportivul a apărut pe scenă cu o chitară şi a început să cânte o melodie folk, „Pentru dragostea din vis“, scrisă de Dionisie Dubinciuc. Văzându-i stânjeniţi pe membrii juriului, care nu ştiau cum să-i spună că nu este pentru showul „Românii au talent“, din punct de vedere vocal, Şerban s-a oprit şi le-a spus acestora: „Cred că nu-i pentru mine, după cum vă uitaţi la mine”. „Da, aşa este. E o idee bună”, s-a grăbit să-i răspundă Mihai Petre. Ce-a urmat i-a luat total prin surprindere pe cei din sală. Vasile Şerban s-a dezbrăcat şi i-a uimit pe toţi cu trupul său. Cu patru de Da, Vasile Şerban a mers mai departe. De asemenea, în 2017, celebrul culturist veteran din Năvodari a participat la emisiunea de televiziune de la Antena 1 „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“. În cadrul show-ului, prezentat de Dan Negru, mai multor persoane trebuia să li se ghicească vârsta, iar Vasile Şerban a fost una dintre acestea, ca şi cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară Marcel Pavel.

Sursa foto: Facebook (Vasile Șerban)



Video:







Citește și:

Vasile Şerban (68 de ani), din Năvodari, „i-a rupt” pe juraţii de la Românii au talent. Cu patru de DA merge mai departe (galerie foto)

Culturistul din Năvodari are 69 de ani! „Super campion!“ Vasile Şerban, al 15-lea titlu de campion naţional (galerie foto + documente)

Culturistul de 69 de ani Vasile Şerban, campionul absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iată cine sunt cei 7 judecători de la Înalta Curte care vor face parte din Biroul Electoral Central 2024

15 Mar 2024 678

Primarii Robert Șerban, de la Eforie, și Vasile Delicoti, de la Poarta Albă, termene azi la Curtea de Apel Constanța

07 Mar 2024 678

ACS Power Gym Constanța Elena Novac, numărul 1 în clasamentul mondial IFBB la Speed Fit și pe 2023! (GALERIE FOTO)

24 Jan 2024 1281

Constanța. La 73 de ani, culturistul Vasile Șerban a obținut performanța carierei! „Atâta timp cât corpul îmi cere sau îmi dă voie, voi continua“ (GALERIE FOTO)

21 Nov 2023 2830

Culturism Constanța La 73 de ani, Vasile Șerban - bronz la Mondiale. George Moise - campion mondial! (GALERIE FOTO)

03 Nov 2023 2432

Firme Constanța Marine Engine Services SRL și-a schimbat sediul social!

22 Sep 2023 874

Constanța. Celebrul culturist Vasile Șerban În curând, va împlini 73 de ani și a cucerit al 19-lea titlu de campion național! (GALERIE FOTO)

11 Sep 2023 4206

Culturistul - fenomen Vasile Șerban împlinește marți 72 de ani, dar de curând a sărbătorit... „majoratul“!

27 Sep 2022 3281

Culturistul fără vârstă La aproape 72 de ani, Vasile Șerban a cucerit al 18-lea titlu de campion național. „Nici nu mă așteptam altfel. Uite cum arată!“ (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

12 Sep 2022 11044

Alegeri la Asociația Județeană de Fotbal Constanța. A fost convocată Adunarea Generală Extraordinară

01 Jun 2022 3022

Într-o zi de 22 martie, în 1926, s-a constituit Federația Română de Box. Între 1993 și 2000, forul a fost condus de constănțeanul Ion Șerban

22 Mar 2022 2370

CS Farul Constanța Persoană cu dizabilități, Gabriel Moise face culturism și a devenit vicecampion mondial. „Ești un mare luptător!“ (galerie foto)

11 Nov 2021 4893

Culturism și fitness Sportivi și sportive de la CS Farul Constanța și Power Gym Constanța, pe podium și la Naționale (galerie foto + documente)

23 Sep 2021 6300

Culturistul Vasile Șerban, al 17-lea titlu de campion național „Simbolic vorbind, ai putea ține Terra pe umerii tăi, precum Atlas!“

14 Sep 2021 8150

La aproape 71 de ani, Vasile Șerban, culturistul fenomen, sfidează vârsta „Sunteți de acord că sportul face minuni?“ (galerie foto)

18 Aug 2021 14916