Campionul și chitara sa Celebrul culturist Vasile Șerban cântă „Te uită cum ninge decembre“. „Super tare, maestre!“ (video)

  • Vasile Șerban este de 15 ori campion al României la culturism
  • În 2019, el a participat la show-ul TV „Românii au talent“
  • În luna septembrie a acestui an, Vasile Șerban va împlini 70 de ani
 

Celebru pentru longevitatea sa din culturism, în 2019, la 69 de ani, cucerind al 15-lea titlu de campion național, năvodăreanul Vasile Șerban are și pasiunea muzicii și se pricepe să cânte la chitară, cu un asemenea program participând și la „Românii au talent“.

Vasile Șerban a participat la show-ul TV de la Pro TV în 2019, interpretând o melodie folk, „Pentru dragostea din vis“, scrisă de Dionisie Dubinciuc, după care a susținut o demonstrație de culturism, care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați și pe toți ceilalți din platou. Cu un an înainte însă, în 2018, culturistul veteran a făcut o nouă probă a abilităților sale de cântăreț la chitară, interpretând cunoscuta melodie a lui Nicu Alifantis „Te uită cum ninge decembre“. Filmulețul a fost postat pe pagina de Facebook „Viking Gym“ pe 26 decembrie 2018, cu mesajul „După un an 2018 plin de realizări, Vasile Șerban și Viking Gym vă urează Sărbători Fericite și un an 2019 plin de realizări!“.
 

Să ne răcorim puțin!“

Zilele acestea, culturistul campion, care, peste câteva lui, pe 27 septembrie, va împlini 70 de ani, a dat share pe Facebook la acea postare de acum doi ani, vrând să aducă, plastic, puțină răcoare în aceste zile de vară (având în vedere subiectul melodiei). Mesajul său a fost: „Să ne răcorim puțin!“. Felul cum a interpretat la chitară „Te uită cum ninge decembre“ i-a adus campionului din culturism multe mesaje de felicitare din partea prietenilor.
 

La tine și chitara este bine definită!“

„Super tare, maestre! Felicitări și respect maxim din partea mea!“, „Chiar cântați bine. La «Românii au talent» nu ați vrut, ați păcălit juriul ca să arătați fizicum impresionant“, „Minunat!“, „Sunteți un om deosebit!“, „Bravo, unchiule, foarte frumos!“, „La tine și chitara este bine definită!“, „Multitalent? F. f. fain! Se pare că fiecare sportiv mai are o vocație, eu de exemplu pictez și sculptez“, „Un mare bravo pentru tot!“, „Felicitări din suflet, domnule Vasile!“, „Foarte frumos!“, „Bravo, Doamne ajută! Tot respectful pentru munca depsuă și ce va fi în viitorulapropiat! Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!“, „Felicitări, colegu!“ sau „Respect pentru nea Vasile Șerban! Un om deosebit!“, au fost câteva dintre mesaje.


I-a luat total prin surprindere pe cei din sală

De-a lungul anilor, Vasile Şerban a participat la multe show-uri şi emisiuni de televiziune, trupul său bine lucrat făcând de fiecare dată senzaţie. Ultima sa apariţie de pomină a fost în luna martie a anului trecut, la „Românii au talent“. Sportivul a apărut pe scenă cu o chitară şi a început să cânte o melodie folk, „Pentru dragostea din vis“, scrisă de Dionisie Dubinciuc. Văzându-i stânjeniţi pe membrii juriului, care nu ştiau cum să-i spună că nu este pentru showul „Românii au talent“, din punct de vedere vocal, Şerban s-a oprit şi le-a spus acestora: „Cred că nu-i pentru mine, după cum vă uitaţi la mine”. „Da, aşa este. E o idee bună”, s-a grăbit să-i răspundă Mihai Petre. Ce-a urmat i-a luat total prin surprindere pe cei din sală. Vasile Şerban s-a dezbrăcat şi i-a uimit pe toţi cu trupul său. Cu patru de Da, Vasile Şerban a mers mai departe. De asemenea, în 2017, celebrul culturist veteran din Năvodari a participat la emisiunea de televiziune de la Antena 1 „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“. În cadrul show-ului, prezentat de Dan Negru, mai multor persoane trebuia să li se ghicească vârsta, iar Vasile Şerban a fost una dintre acestea, ca şi cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară Marcel Pavel.

Sursa foto: Facebook (Vasile Șerban)Video:Citește și:

Vasile Şerban (68 de ani), din Năvodari, „i-a rupt” pe juraţii de la Românii au talent. Cu patru de DA merge mai departe (galerie foto)

Culturistul din Năvodari are 69 de ani! „Super campion!“ Vasile Şerban, al 15-lea titlu de campion naţional (galerie foto + documente)

Culturistul de 69 de ani Vasile Şerban, campionul absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Culturistul campion din Năvodari Vasile Şerban, alături de legendarul Dorian Yates, de şase ori Mr. Olympia

19 Dec 2020 3035

Senzație și la show-ul ”iUmor” La 70 de ani, culturistul Vasile Șerban arată fantastic! ”Nu e omul de piatră?”

12 Oct 2020 2672

Vasile Șerban, culturistul fără vârstă, la 70 de ani! E de 16 ori campion național, dar și medaliat balcanic și european

24 Sep 2020 3875

Crina Orleanu, de la CS Farul Constanța, campioană balcanică la bikini fitness. Pe litoral au ajuns însă și alte medalii (galerie foto + document)

09 Sep 2020 3472

La aproape 70 de ani, culturistul Vasile Șerban a cucerit al 16-lea titlu de campion național (document)

03 Sep 2020 6614

Culturistul de 69 de ani Vasile Şerban, campionul absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei (galerie foto)

16 Oct 2019 4084

Culturistul din Năvodari are 69 de ani! „Super campion!“ Vasile Şerban, al 15-lea titlu de campion naţional (galerie foto + documente)

09 Oct 2019 4981

Vasile Şerban (68 de ani), din Năvodari, „i-a rupt” pe juraţii de la Românii au talent. Cu patru de DA merge mai departe (galerie foto)

02 Mar 2019 7001

Diana Pivniceru, pe locul secund Trei medalii pentru CS Farul Constanţa la Cupa Mondială de culturism şi fitness

29 Nov 2018 1899

Constanţa. Pe podium şi la 52 de ani! Chira Lepădatu, manichiurista ajunsă vicecampioană naţională la culturism (galerie foto)

11 Oct 2018 4304

La 68 de ani, celebrul culturist Vasile Şerban a cucerit al 14-lea titlu de campion naţional! (galerie foto)

09 Oct 2018 4440

O cunoscută interpretă şi textieră din România s-a stins din viaţă! (video)

01 Jun 2018 3634

Show la culturism şi fitness Diana Pivniceru şi Răzvan Şindelaru, aur la Balcaniadă. Vasile Şerban şi Cornel Pantelin, argint (galerie foto)

22 May 2018 5340

„M-am prezentat onorabil“ Culturistul veteran Vasile Şerban a ratat la mustaţă prezenţa între finaliştii Campionatului European (galerie foto)

08 May 2018 2351

Incredibil cum arată la 67 de ani! Culturistul veteran Vasile Șerban vrea o medalie la Campionatul European de la Santa Susanna

10 Apr 2018 13933