„Căsătorie binecuvântată!“ Fostul rugbyst Costi Gheară și Maria Iacob, Miss România, au spus „Da!“ la Constanța (GALERIE FOTO)


 
  • Acum a avut loc ceremonialul civil, la Casa Căsătoriilor din Constanța, iar următorul eveniment fericit pe care îl vor trăi Costi și Maria va fi în luna ianuarie a anului viitor, când va veni pe lume un băiețel, care va purta prenumele Noah.
 
Un nou capitol al fericirii s-a scris în cartea sportului constănțean: fostul rugbyst Costi Gheară, și Maria Iacob, fostă componentă a secţiei de dans sportiv a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, dar și Miss România în 2012, în cadrul „Bucharest Fashion Week“, au spus „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă și au devenit astfel soț și soție.
 
Acum a avut loc ceremonialul civil, la Casa Căsătoriilor din Constanța, iar următorul eveniment fericit pe care îl vor trăi Costi și Maria va fi în luna ianuarie a anului viitor, când va veni pe lume un băiețel, care va purta prenumele Noah. Ulterior, probabil în luna mai 2023, se vor desfășura cununia religiosă și petrecerea cea mare de nuntă. „A fost odată ca niciodată...“, este mesajul cu care tinerii căsătoriți au însoțit imaginea lor din fața ofițerului de Stare Civilă.

Când au scos actele, Costi și Maria au avut alături și mulți prieteni din sport, precum Nicolae Radu Mocanu, Victor Bezușcu, Daniel Carpo, Onal Agiacai, Mihăiță Zainea, Gigi Fotu, Mariana Solomon, Alexandru Negraru, Andreea Cârlioru sau Ciprian Marica. Costi Gheară a jucat rugby la Farul Constanța ori CS Năvodari, dar și în Franța. El este în prezent director de dezvoltare regională în cadrul Federației Române de Rugby, dar și expert sportiv la secția de rugby a CSM Constanța.
 
„Multă fericire și împliniri împreună!“
 
Petrecerea de după cununia civilă s-a desfășurat într-un cadru intim, pe plajă. Costi și Maria s-au bucurat de felicitările celor apropiați, care le-au transmis multe mesaje. „Căsătorie binecuvântată!“, „Felicitări! Multă fericire!“, „Casă de piatră! Fiți fericiți, dragilor!“, „Cât de frumoși sunteți! Tot ce vă doriți să se realizeze!“, „Să fie într-un ceas bun!“, „Zile fericite, pline de iubire, lumină și sănătate!“, „Mulți ani fericiți împreună!“, „Să rămâneți mereu în suflet cu fericirea și iubirea pe care le simțiți acum!“, „Felicitări, fată frumoasă! Să fiți fericiți, vă îmbrățișez cu drag!“, „Multă fericire și împliniri împreună! Ești o prințesă!“ sau „Vă doresc din tot sufletul iubire necondiționată, sănătate, bucurii, armonie, prosperitate, înțelegere și copii frumoși ca voi! Felicitări pentru acest nou capitol al vieții voastre! Să fie fix așa cum vi-l imaginați!“, au fost câteva dintre mesaje.     
 
Are propria școală de modelling
 
Maria a fost elevă la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ şi componentă a secţiei de dans sportiv a LPS, dar a făcut parte și din trupa de majorete a liceului. Ea a cochetat de la vârste fragede cu modellingul, iar în 2012, pe când avea 17 ani, a primit titlul de Miss România în cadrul celui mai important eveniment de modă din România, „Bucharest Fashion Week“. Unul dintre modelele de top ale Fashion TV România, Maria și-a deschis în 2020 propria școală de modelling, dans și activități sportive (pentru copii și tineri), „The Crown by Maria Iacob“, care, pe lângă Constanța, are prezentări și la Mangalia, Năvodari și Medgidia.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Zbor cu o maşină de raliuri
Maria Iacob, Miss România, a fost copilotul vicecampionului mondial Francois Delecour (galerie foto)

 
Lacrimi şi răsărit de soare pe plajă, pentru campioni
Miss România a dansat la banchetul Liceului cu Program Sportiv (video)

 
Maria Iacob - „Ne-am intrat foarte bine în rol“
A fost lansată piesa „Blocat în trafic“. În videoclip apare şi Miss România (galerie foto + video)

 
Pe urmele Miss România
La Constanţa, renaşte echipa de majorete. Cele mai frumoase fete sunt aşteptate la preselecţie

 
Maria Iacob face practică la Eforie
Miss România vrea să-şi deschidă cabinet de kinetoterapie

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judo Constanța Antrenorul Radu Luca s-a căsătorit cu o practicantă a sportului de pe tatami. Noua familie are nași celebri (GALERIE FOTO)

30 Jul 2023 3299

Fostul rugbyst Costi Gheară și soția sa, Maria, Miss România „De astăzi, Noah este creștin, iar noi ne-am unit în fața lui Dumnezeu“ (GALERIE FOTO)

22 May 2023 5195

Constanța Fostul rugbyst Costi Gheară și soția sa, Maria, Miss România, în culmea fericirii! S-a născut fiul lor. „Bine ai venit pe lume, Noah Petru!“

27 Jan 2023 6229

Rugby CSM Constanța, trei victorii la turneul de Rugby în 7 de la Gura Humorului. Pe locul doi în clasamentul general

21 Sep 2022 2241

Constanța Micii sportivi din Circuitul Național de mini-rugby ,,Mihai Naca”, premiați cu ocazia „Zilei Olimpice“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Jun 2022 2143

Rugby CS Năvodari, premiată. Vicecampionii din DNS au primit Cupa și medaliile (GALERIE FOTO)

10 Dec 2021 2610