„Cea mai sufletistă echipă“ Tort personalizat şi statuetă cadou la petrecerea de final de an a formaţiei Liga Ofiţerilor (galerie foto)

Echipa Liga Ofiţerilor (antrenor-jucător, Marius Roşca), care evoluează în tradiţionala întrecere de fotbal rezervată veteranilor constănţeni, Liga Old-Boys, a organizat, într-un local din Constanţa, petrecerea de final de an. Într-o atmosferă deosebită, a fost marcat încă un sezon în care componenţii formaţiei s-au aflat împreună, obiectivul principal al participării în competiţie (mişcarea, socializarea şi petrecerea sănătoasă a timpului liber) fiind atins. De la petrecere nu a lipsit tortul personalizat (cu o poză a întregii echipe), iar cei de la Liga Ofiţerilor au primit cadou o statuetă înfăţişând un jucător, cu mesajul „pentru cea mai sufletistă echipă”.
Sursa foto: Marius Roşca 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța „Trofeul Liga Old-Boys“ continuă. Ultimele rezultate (GALERIE FOTO)

16 Jan 2023 1722

Strănepoata legendarului Dumitru Antonescu, fotbalistă la Farul Constanța. De ce a ales tânăra să poarte numărul 17 pe tricou (GALERIE FOTO)

01 Sep 2022 2123

AS Liga Ofiţerilor Old-Boys Constanţa continuă campania umanitară. „Împreună suntem mai buni!“

05 Jan 2022 1502

Constanța Liga Ofițerilor Old-Boys, 17 ani de viaţă. Sufletişti din Scoția, Italia şi Belgia s-au alăturat şi ei campaniei umanitare

06 Mar 2021 4432

„Te iubesc, nenea!” Liga Ofiţerilor Old-Boys Constanţa a demarat o campanie umanitară. Bucurii pentru suflete năpăstuite!

19 Feb 2021 4209

„Suntem o mare familie“ Militari, dar și civili joacă pentru Liga Ofițerilor Constanța în campionatul veteranilor (galerie foto + video)

28 Apr 2020 6817