Cel mai mic membru al SSC Farul Constanţa Ghiciţi ce obiecte a ales David Andrei Petrescu atunci când i s-a luat moţul! (galerie foto)

David Andrei Petrescu, cel mai mic membru cotizant al SSC Farul Constanţa, s-a făcut „mare“. A împlinit un an! 
 
David Andrei este fiul unuia dintre cei mai înfocaţi suporteri ai echipei fanilor, Adrian Petrescu (membru în Consiliul Director al SSC Farul), care l-a înscris pe micuţ, ca membru cotizant, în SSC Farul, chiar în ziua în care acesta s-a născut. Moştenire de familie! La festivitatea care a marcat împlinirea de către David Andrei a vârstei de un an au participat, părinţii, naşii de botez (Raul şi Mădălina Călăraşu) şi mai mulţi prieteni apropiaţi, dintre care nu au lipsit suporteri constănţeni.

Urări pentru „cel mai inocent“ sufleţel 

„Iată că a sosit şi ziua cea mare! A trecut un anişor de când ne-ai făcut cel mai mare, mai pur şi mai frumos cadou, tu! Tu eşti universul nostru, tu eşti cel care ne faci să zâmbim, tu eşti cel care ne alini, tu eşti cel care contează cel mai mult în ecuaţia asta familială! În această zi specială, toţi îţi vom arăta, mai mult, cât de mult însemni pentru noi. Pentru cel mai inocent sufleţel, noi avem numai urări de bine: multă sănătate, fericire, o copilărie pline de clipe frumoase, liniştite. Să te ajute Dumnezeu să împlineşti absolut tot ce-ţi vei dori în viaţă, să nu cunoşti necazul, supărarea şi tot ce-i rău să te ocolească!”, a fost mesajul tatălui.

Tort cu emblema SSC Farul 

Conform tradiţiei, la împlinirea vârstei de un an, lui David Andrei i s-a luat moţul. Tortul de ziua de naştere a fost unul special, având mesajul „Moţul meu de un an păstrat aşteaptă să fie tăiat“, dar şi (nici nu se putea altfel) emblema SSC Farul şi o minge de fotbal. Dintre obiectele care i s-au prezentat pe tavă, copilaşul a ales un stetoscop, o carte şi un pix, restul dându-le la o parte. Să însemne că se va face doctor? „Ce va dori Dumnezeu. Noi îl vom sprijini şi îl vom îndruma cu dragoste în ce-i va plăcea şi în ce va alege“, a spus Adrian Petrescu.

Citeşte şi:

David Andrei Petrescu: Cel mai mic membru cotizant al SSC Farul a contribuit şi la Cutia Suporterilor
 
David Andrei Petrescu are patru luni: Tort cu Farul la botezul celui mai mic membru al echipei suporterilor (galerie foto)

Înscris în SSC Farul în aceeaşi zi în care s-a născut: Fiul lui Adrian Petrescu, cel mai mic membru al echipei fanilor (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 785

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 884

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 813

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1419

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 612

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1125

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 668

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 797

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2076

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 829

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719

Amical Dunărea Călărași - Farul Constanța cu șapte goluri, toate marcate în repriza a doua! Au învins gazdele (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 1523

CS Farul Constanța Surorile Anda Mihaela și Denisa Nicoleta Vâlvoi, aur și argint la Naționalele de Sambo

19 Mar 2024 409