Cele trei zile la rând speciale din viața lor! Antrenorul de rugby Adrian Pllotschi și soția sa, Șerbana, 38 de ani de căsnicie

  • Adrian Pllotschi este un fost mare jucător de rugby, cetățean de onoare al localității Mihail Kogălniceanu.
  • În ziua în care Adrian și Șerbana au ajuns la 38 de ani de când au spus ”Da!”, pașii i-au purtat la Cetatea Poenari.
 

Antrenorul constănțean de rugby de la LPS ”Nicolae Rotaru” Adrian Pllotschi, fost mare jucător al Farului și al echipei naționale, și soția sa, Șerbana, au împlinit 38 de ani de la căsătorie.

Cu ocazia acestui eveniment, dar și a altora două fericite din viața lor, soții Pllotschi au efectuat un mic tur, într-un weekend, prin țară, marcând trei zile consecutive speciale ale lor, care s-au înlănțuit cum nu se poate mai bine: prima zi - căsătoria; a doua zi - ziua de naștere a Șerbanei; a treia zi - ziua de naștere a lui Adrian, care a împlinit 61 de ani. Atât Șerbana, cât și Adrian sunt originari din Mihail Kogălniceanu, antrenorul primind anul trecut titlul de cetățean de onoare al localității constănțene.
 

La Cetatea Poenari

În ziua în care cei doi au ajuns la 38 de ani de când au spus ”Da!” în fața ofițerului de Stare Civilă, pașii i-au purtat la Cetatea Poenari, un monument istoric din secolul al XIV-lea, aflat în județul Argeș. Situată pe un vârf de munte care domină Cheile Argeșului, lângă localitatea Arefu, la patru kilometri de barajul și lacul de la Vidraru, Cetatea Poenari a fost reședința secundară a lui Vlad Țepeș, fiind construită ca post de fortăreață contra otomanilor. Sus la cetate se ajunge pe o scară de beton cu balustrade, cu 1.480 de trepte. ”38 de ani împreună! Cetatea Poenari.... 1480 trepte!”, a postat Șerbana Pllotschi pe Facebook.

 

”La mulţi ani... puştilor!”

Soții Pllotschi au primit numeroase mesaje de felicitare cu ocazia celor trei zile speciale din viața lor. ”Mulți ani fericiți și sănătoși! Doi oameni deosebiți! Un cuplu minunat! Cu drag și respect!”, ”La cât mai mulți ani frumoși împreună! Să fiți sănătoși!”, ”Mulți înainte, dragilor!”, ”La mulți ani cu sănătate și iubire, și 1480 de ani împreună, câte trepte ați urcat de ziua voastră!”, ”La mulți ani, împreună! Să fiți fericiți și iubiți, alături de copii și nepoți, de întreaga voastră familie frumoasă!”, ”La mulţi ani... puştilor!”, ”La și mai mulți... în continuare!”, ”La mulți ani frumoși împreună! Sunteți o familie minunată! Vă îmbrățișez cu drag!” sau ”La mulți ani, prieteni dragi, atât pentru anii pe care îi împliniți împreună, cât și pentru zilele voastre de naștere! Sunteți frumoși și așa dorim să vă vedem mereu! Mi-e dor de voi!”, au fost câteva dintre urări. ”Tuturor celor care s-au gândit la noi, în aceste zile de sărbătoare, le mulțumim! Cu drag, Șerbana și Adrian”, a venit răspunsul.

Sursa foto: Facebook (Șerbana Pllotschi)


Citește și:

Costică Borşaru a sărit cu o „coadă de lopată” în mijlocul spectatorilor înfierbântaţi Ce i-au găsit vameşii australieni lui Adrian Pllotschi în ghetele de rugby (galerie foto)

Situaţia inedită cu care s-a confruntat un antrenor constănţean de rugby Numele unei familii din Mihail Kogălniceanu i-a băgat în ceaţă pe cei de la Starea Civilă

Antrenorii Adrian Pllotschi, Cornel Vasile şi Laurenţiu Palangă, cetăţeni de onoare ai localităţii Mihail Kogălniceanu
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru rugbyști de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, stagiu de pregătire și selecție cu echipa națională Under-20 a României

24 Jun 2022 1397

Rugbyștii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioni naționali. Au ratat dramatic titlul!

22 May 2022 2713

Rugbyștii de la LPS „Nicolae Rotaru“ evoluează cu titlul național pe masă. Marea finală de pe Stadionul Național „Arcul de Triumf“!

21 May 2022 1957

UPDATE LPS „Nicolae Rotaru“ s-a calificat în finala Diviziei Naționale de juniori Under-19 (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 May 2022 2992

Rugby Echipa Under-19 de la LPS „Nicolae Rotaru“ joacă la Constanța pentru calificarea în finala Diviziei Naționale

14 May 2022 1867

Rugbyștii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, joacă virtuală pe timp de pandemie. Valorile după care se ghidează (video)

28 May 2020 4901

Glorii ale Farului Constanța Antrenorii de rugby Adrian Pllotschi și Cornel Vasile și-au serbat zilele de naștere (galerie foto)

31 Oct 2019 5692

Rugbyştii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, vicecampioni în Divizia Naţională de Juniori Under-16 (galerie foto)

09 Jun 2019 3768

Rugbyştii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa joacă duminică pentru titlul naţional la categoria Under-16 (galerie foto)

08 Jun 2019 3067

Antrenorii Adrian Pllotschi, Cornel Vasile şi Laurenţiu Palangă, cetăţeni de onoare ai localităţii Mihail Kogălniceanu

14 May 2019 3693

Triumf în Italia Echipa de rugby Under-16 a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa a câştigat cupa la turneul de la Genova

21 Oct 2018 6650

Rugbyştii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, campionii României la categoria Under-15! (video)

14 May 2018 3686

Rugbyştii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa vor disputa finala Diviziei Naţionale de juniori!

06 May 2018 4472

Adrian Pllotschi dă startul meciului de la Constanţa Tomitanii şi CS Năvodari joacă acasă sâmbătă, în Divizia Naţională de rugby

28 Apr 2018 1950

Egalitate la eseuri Meci frumos între rugbyştii juniori de la LPS „Nicolae Rotaru“ şi italienii de la Genova (galerie foto)

27 Apr 2018 2844