Celebrul luptător din Constanţa Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“

Reality-show-ul „Ultimul Trib“, noua provocare lansată de Antena 1, va trimite trei grupuri extrem de curajoase şi de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole şi de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!
 
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip (cunoscutul luptător din Constanţa, de la clubul Sharks Gym), Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.
 
„Este o oportunitate foarte mare pentru cariera mea şi sunt sigur că voi face totul pentru a câştiga! Vă aştept sa fiţi alături de mine şi să mă urmăriţi! De asemenea, anul viitor mă va aştepta cu una dintre cele mai mari şanse ale carierei mele, proiectul «SuperFilm» promovat de Superkombat şi Eduard Irimia! Vă mulţumesc tuturor pentru încurajări şi voi încerca să aduc oraşul Constanta pe cele mai înalte culmi ale sportului şi show-ului profesionist!“, a declarat Alex Filip.
 
Plecarea în Madagascar este cu mari emoţii pentru Sorin Brotnei (fost membru al trupei Akcent): acasă rămân soţia sa însărcinată şi un proiect neterminat.
 
Participarea la „Ultimul trib“ l-a determinat pe Sorin Brotnei să pună pauză unui proiect de suflet, la care lucrează împreună cu familia sa. „Anul trecut am luat două case vechi din lemn din regiunea Maramureşului istoric, le-am mutat în altă zonă, în Codrul Budesei, iar acum e mult de lucru la ele! Am ridicat mai întâi o casă, acum e ridicată a doua şi se lucrează la acoperiş, în timp ce în prima deja lucrez la interior. Anul viitor voi lucra şi în a doua casă la interior şi o să ridic şi o şură. La final aş vrea să avem un mic „sat“ format din două case şi o şură pentru prieteni şi familie. Vreau să fie un loc în care să evadăm, mai ales că natura acolo e nemaipomenită! Sunt doar dealuri, munţi, păduri şi un râu în apropiere!”, a povestit Sorin Brotnei care a fost ajutat în tot acest timp de prietenii şi rudele din zona Maramureşului.
În plus, emoţiile plecării sunt cu atât mai mari cu cât Sorin, care va deveni tată în luna decembrie, ar putea lipsi o perioadă îndelungată de lângă soţia sa.
 
„În prima fază, când mi s-a propus proiectul acesta, am refuzat cu gândul că soţia mea e însărcinată şi că nu aş putea să o las singură. După ce i-am spus de propunere, mi-a zis că ar fi o experienţă pentru mine şi ştie că mi-ar plăcea să fac nişte lucruri de genul acesta, de sport şi supravieţuire. Şi dacă ea mi-a spus că poate să mai facă un efort, abia atunci am acceptat!“, a mai spus acesta.
 
„Ultimul Trib“ este un show adaptat după celebrul format „Nomads“. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.
 
În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru „Teritoriu“, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

 
Săptămână de săptămână, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru „Teritoriu“, cât şi pentru „Eliminare“, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Calendar ortodox 28 iulie 2023 Ce sărbătoare este vineri?

28 Jul 2023 1566

#ConstanțaEsteBine 19 iunie 2023 Energie puternică, amestecată, turbionară, neliniștită și mai ales, schimbătoare

19 Jun 2023 1088

Calendar-Ortodox 28 iulie - pomenirea Sfintilor Apostoli si diaconi

28 Jul 2022 1159

Filip, fiul lui Marcel Ciolacu, este student la Universitatea Ovidius Constanța. La ce facultate este și de ce a ales să vină aici

10 Jun 2021 4350

DNA Constanța, acord de recunoaștere a vinovăției admis azi în instanță

23 Feb 2021 2030

Întîiul Mucenic și Arhidiacon Ștefan

27 Dec 2020 3182

Partidul Democrat din Republica Moldova are un nou preşedinte- Vlad Plahotniuc. Cine a fost ales vicepreşedinte

24 Dec 2016 2072

Petru Filip „Republica Moldova a ales drumul european, iar noi, românii, nu putem fi decât bucuroşi şi mândri”

27 Jun 2014 1244