Chris Rock nu a depus plângere împotriva lui Will Smith, după conflictul de la premiile Oscar

Chris Rock pălmuit pe scena Oscar de actorul Will Smith. foto: Captură Youtube Raf Productions
  • Chris Rock nu a depus plângere împotriva câştigătorului premiului Oscar pentru cel mai bun actor Will Smith, după ce aparent a fost agresat de acesta la gala premiilor Oscar, potrivit poliţiei din Los Angeles citată de CNN, relatează EFE.

Smith l-a pălmuit pe Rock la ceremonia de duminică din Los Angeles, după ce comediantul a făcut o glumă pe seama actriţei Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith.

În timp ce prezenta premiul Oscar pentru cel mai bun documentar, Chris Rock i s-a adresat soţiei lui Will Smith, spunându-i: "Jada, te iubesc, 'G.I. Jane 2', de abia aştept să văd" această continuare.

El s-a referit astfel la personajul "locotenent O'Neil' (G.I. Jane), în care protagonista (Demi Moore) apare cu capul ras. Pinkett Smith, care a recunoscut public că suferă de alopecie (o afecţiune care duce la căderea părului), s-a prezentat la gală cu capul complet ras.

După ce a ascultat gluma, Will Smith a urcat pe scena Teatrului Dolby Theater şi, aparent, l-a lovit cu palma peste faţă pe Chris Rock, înainte de a-i striga: "Ţine-ţi gura spurcată închisă şi nu pronunţa numele soţiei mele".

În timpul emoţionantului său discurs de mulţumire pentru Oscarul câştigat pentru rolul său interpretat în "King Richard", Will Smith a cerut scuze Academiei Americane de Film şi colegilor săi pentru acest incident, însă nu a menţionat numele lui Chris Rock.

"Cadrele de anchetă ale LAPD (poliţia din Los Angeles) sunt la curent cu un incident survenit între două persoane la ceremonia premiilor Academiei", a informat departamentul poliţiei postului CNN.

"Incidentul a implicat o persoană care a pălmuit-o pe cealaltă. Dacă partea vătămată doreşte să facă raport la o dată ulterioară, LAPD se va afla la dispoziţia sa pentru a completa raportul de anchetă", a precizat poliţia.

Sursa Agerpres

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Netflix va transmite în direct un show! O premieră pentru gigantul de streaming

12 Nov 2022 1212

Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor. "Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi"

02 Apr 2022 1717

Cum s-a transformat palma dată de Will Smith la Gala Premiilor Oscar într-o afacere profitabilă Tricouri, tatuaje şi un joc video

01 Apr 2022 1265

Editorial Palma cea de toate zilele

31 Mar 2022 2829

Academia Americană de Film pregătește măsuri împotriva lui Will Smith, de la suspendarea imediată sau temporară din Academie şi până la retragerea premiului Oscar câştigat

29 Mar 2022 1311

Reacţii după palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock. "Pur şi simplu şi-a dat frâu liber furiei şi violenţei" (VIDEO)

28 Mar 2022 1484

Gala Premiilor Oscar 2022 Chris Rock pălmuit pe scenă de actorul Will Smith după o glumă la adresa soției acestuia (VIDEO)

28 Mar 2022 1705

Doliu în lumea muzicală. Un cunoscut solist a fost găsit spânzurat

20 Jul 2017 3431

Știați că Suzi Quatro la frumoasa vârstă de 65 de ani (video)

03 Jun 2015 6605

Melodia zilei Coldplay – Fix You

06 Apr 2015 1972