Constanţa. Arbitrul Sorin Vasilăţeanu se însoară cu Claudia Zamfir, avocat Căsnicie anunţată original! „Număr de maşină“ cu data nunţii (galerie foto)

Arbitrul de fotbal constănţean Sorin Vasilăţeanu şi Claudia Zamfir, avocat în cadrul Baroului Constanţa, fac pasul cel mare în viaţă, se căsătoresc. Fericitul eveniment va avea loc în vara acestui an, iar Sorin şi Claudia au dat dovadă de originalitate atunci când au anunţat data.
 
Tinerii s-au tot gândit la ceva care să rămână în memorie şi şi-au făcut temele bine. O şedinţă foto pe plaja de la Mamaia şi prin staţiune, un „număr de maşină“ inventiv şi un tricou personalizat. Cei doi se vor căsători pe 29 iunie 2019, iar ca această dată să le rămână mereu, toată viaţa, în faţa ochilor, au comandat un număr de înmatriculare pe care datele înscrise au fost „29.06.2019“! „Ne-am tot gândit la ceva special. Am fost la o firmă care face numere de înmatriculare şi am comandat acest număr simbolic, dând o declaraţie pe propria răspundere că nu-l folosesc în circulaţie. Am cumpărat şi un suport, iar, după şedinţa foto, am pus «numărul» în casă, pe perete, acolo unde va rămâne de acum înainte“, a declarat Sorin Vasilăţeanu, care a purtat la sesiunea foto din Mamaia un tricou special, cu mesajul „Save the Date“. „…din poveste mult mai este! 29 iunie 2019“, sunt cele câteva cuvinte ale celor doi, care însoţesc, pe Facebook, albumul foto şi care spun totul.
 

„Sunteţi minunaţi!”

 
Sorin şi Claudia vor fi cununaţi de doi prieteni foarte vechi, Cosmin şi Georgiana Lupu. Anunţul nunţii din vară a adus bucurie şi în rândul apropiaţilor viitorilor soţi, care s-au întrecut în mesaje. „Ce frumoşi sunteţi! Să fie într-un ceas bun! Sport la pregătiri!”, „Abia aşteptăm nunta!”, „Felicitări!”, „Iuhuuuuu!”, „Casă de piatră!”, „Claudia, era cazul!”, „Să fiţi fericiţi şi să vă bucuraţi unul de celălalt pentru toată viaţa!”, „Bravo, intraţi în matrice!”, „Un mod original de a anunţa evenimentul”, „Felicitări, aşteptăm invitaţia!”, „Casă de piatră, sănătate şi fericire!”, „Să fie într-un cea bun! Să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi în continuare până la adânci bătrâneţi! Sunteţi minunaţi!” sau „Felicitările mele, curajosule!”, au fost câteva dintre urări.
 

A cerut-o de soţie în Ajunul Crăciunului

 
Sorin şi Claudia sunt din Constanţa şi se ştiu de mulţi ani, fiind vecini de cartier, în Brătianu. Au fost şi colegi de facultate. Sorin este arbitru de fotbal din anul 2007 şi are categoria I, oficiind la competiţii din judeţul Constanţa. O perioadă a fost consilier juridic, iar în prezent activează ca poliţist de frontieră. Tânărul a cerut-o de căsătorie pe aleasa inimii sale pe 24 decembrie 2017, în Ajunul Crăciunului. „A fost cadoul de Crăciun. Se aştepta să o cer de nevastă, însă nu chiar în Ajunul Crăciunului. Cererea a avut loc pe faleza Cazinoului, într-o după amiază când era foarte frig, dar şi foarte liber în zonă. La început, Claudia nu înţelegea ce se petrece şi de ce mergem să ne plimbăm pe o vreme aşa capricioasă, dar apoi şi-a dat seama şi m-a luat în braţe, fără să spună nimic“, a povestit Sorin Vasilăţeanu.
 
Sursa foto: Facebook (Claudia Zamfir)
 
 
 
 
 
 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Mulţi ani fericiţi împreună!“ Pasul cel mare în viaţă. Sorin Vasilăţeanu, arbitru de fotbal, şi Claudia Zamfir, avocat, au spus „Da!“ (galerie foto + video)

02 Jul 2019 6120