Constanța. „«Da!» pentru totdeauna!“ Sărbătoarea iubirii! Campioana Mălina Milea s-a căsătorit. În curând, va deveni și mămică

 

 
  • Eveniment deosebit în viața sportivei constănțene Mălina Milea și a jumătății sale, Ionuț Radu, cei care au rostit „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă, punând astfel bazele familiei Radu.
 
Mălina este fostă campioană la gimnastică artistică, iar în 2022 a trecut la altă disciplină sportivă, Bikini Fitness. Sportiva și alesul inimii sale sunt împreună de doi ani, anul trecut Ionuț i-a cerut mâna, iar acum au făcut pasul cel mare în viață, devenind soț și soție, cu ocazia cununiei civile, desfășurate la Constanța. „«Da!» pentru totdeauna!“, a fost mesajul soților Radu de la fericitul eveniment, care a avut loc în ziua de Dragobete, sărbătoarea iubirii la români! Mălina și Ionuț nu au fixat special ceremonialul civil în această zi, așa s-a nimerit, dar a fost o potrivire cum nu se poate mai fericită.
 
„Să fiți fericiți până la infinit!“
 
„Sănătate și fericire! Toată viața!“, „Felicitări, casă de piatră!“, „Viață frumoasă, noroc, sănătate, fericire, înțelegere și tot ce vă mai doriți! Cu drag!“, „Să fie într-un ceas bun!“, „Casă de piatră și o viață plină de iubire, respect și fericire!“ sau „Să fiți fericiți până la infinit!“, sunt câteva dintre mesajele de felicitare ale apropiaților. „Mulțumim foarte mult, oameni frumoși! Fericirea pe care o simțim noi să fie transmisă vouă. Fericire și iubire tuturor!“, au răspuns Mălina și Ionuț. În curând, cei doi vor deveni și părinți, sportiva fiind însărcinată în șapte luni și jumătate. Ea va da naștere unui băiețel, care va primi prenumele Vladimir Matei.   
   
Au debutat la Mamaia
 
Mălina are o soră geamănă, Iulia, care a fost și ea campioană la gimnastică, iar acum concurează la Bikini Fitness. Ambele sunt și antrenoare personale. Cu ani în urmă, gemenele Milea s-au pregătit la gimnastică și la lotul național de la Deva, dar la 17 ani au fost nevoite de renunțe la acest sport. Calitățile fizice și pregătirea de la care nu au abdicat le-au încurajat să se îndrepte competițional spre Bikini Fitness. Ele au debutat în această spectaculoasă ramură sportivă, pentru CS Farul Constanța, în august 2022, pe scena din Piațeta Cazinoului de la Mamaia, care a găzduit o nouă ediție a concursului Miss & Mister Fitness România. În vârstă de 23 de ani la ora concursului, Mălina și Iulia au concurat la categoria junioare (Open), secțiune care are ca limită de vârstă 24 de ani. Iulia s-a clasat pe locul patru, iar Mălina o poziție mai jos. Debutul a fost unul încurajator, evoluția și forma fizică a gemenelor culegând multe cuvinte de apreciere. De pregătirea gemenelor Milea se ocupă antrenorii Cristian Mihăilescu și Florin Rovența (pe partea de musculatură) și Diana Pivniceru (pe partea de posing). Mălina abia așteaptă ca, după naștere, să reintre în formă și să concureze din nou la Bikini Fitness.
 
Medaliile de la Naționalele Școlare
 
Chiar dacă s-au îndreptat spre Bikini Fitness, gimnastica le-a rămas în suflet Mălinei și Iuliei. Mălina își aduce aminte cu mare plăcere și de un concurs, Campionat Național Școlar, unde a cucerit trei medalii de aur, la sol, la sărituri și la individual compus. Când s-au înscris la gimnastică, surorile Milea au fost incluse în grupa Nicoletei Profir, iar când aceasta a plecat, au fost transferate la grupa Mirelei Szemerjai. Cele două au lucrat la Constanța la gimnastică și cu Sorin Bechir, Cătălin Meran, Mădălina Hârbu și Dana Sofronie.

 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: imaginea 1 - Militaru Constantin - Foto/Video; imaginea 2 - Facebook (Mălina Milea)

Citește și:
 
Surorile gemene Mălina și Iulia Milea
Foste campioane la gimnastică, debut pe scena de la Bikini Fitness. Show la Mamaia! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Campioana Mălina Radu a devenit mămică, în zi de sărbătoare. „Să fie binecuvântat cu sănătate și daruri minunate!“

18 Apr 2023 2878

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 13 februarie 2023

14 Feb 2023 1756

Surorile gemene Mălina și Iulia Milea Foste campioane la gimnastică, debut pe scena de la Bikini Fitness. Show la Mamaia! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

18 Aug 2022 4092

Minte sănătoasă în corp sănătos! Maria Anghel, din Constanța, campioană la șah, dar și o iubitoare a fitness-ului și a înotului

30 May 2022 4200

#ConstanțaEsteBine - Campioana cu suflet de poetă Fosta gimnastă Mălina Milea, la primul ei volum de versuri. Ieșit de sub tipar la ceas aniversar!

16 Jul 2020 3469

Constanța Fosta gimnastă Mălina Milea a fost inclusă în trupa de dans „Cabaret Prestige“ (galerie foto + video)

12 Jun 2020 4659

Mălina Milea, campioană la gimnastică A cântat o doină, topită de dorul mamei, care lucrează la Spitalul Județean Constanța (galerie foto + video)

11 Apr 2020 7211