Monden

Constanţa. Familie cunoscută în atletism Cristian şi Doiniţa Bornaz au devenit părinţi. Cel mai de preţ cadou! (galerie foto)

Cunoscutul alergător constănţean Cristian Bornaz şi soţia sa, Doiniţa, participantă şi ea în întreceri de atletism, sunt în culmea fericirii: au devenit părinţi. Primul lor moştenitor este un băieţel, care a avut la naştere 3,200 kilograme, 52 de centimetri şi scor Apgar - 10. Băieţelul va primi prenumele Octavian, urmând a fi creştinat de Nicu şi Cristina Ichim, prieteni vechi ai Doiniţei.

Cristian este medic dentist şi acum cunoaşte primele sentimente în calitate de tată. „Este primul meu copil şi sunt emoţionat, uşor stresat, dar extrem de fericit. S-a hotărât să vină la momentul potrivit, deoarece, cu o zi înainte, am avut ultima competiţie din an, unde am ieşit pe locul 4, de care sunt mulțumit. Așa că duminică a fost o zi frumoasa, iar ziua de luni, când s-a născut fiul nostru, mi-a amintit de diminețile de Crăciun, când aşteptam cu nerăbdare să văd ce cadouri am primit. Acesta a fost de departe cel mai frumos de până acum“, a declarat Cristian. Doinița este profesor învăţământ primar în Constanţa. Ea a născut pe cale naturală şi se simte foarte bine.
 

„E clar. Alură de maratonist!“

 
„Cel mai de preț cadou!”, au anunţat fericiţii părinţi venirea pe lume a băieţelului. „Felicitări! Ce frumos! Să vă bucure o viaţă întreagă!”, „Să trăiască! Şi părinţii lui! Sănătate şi bucurii!”, „I-ai făcut fericiţi şi plini de iubire pe mami şi pe tati, dar şi pe cei care te ştiu din burtică! Să fiţi sănătoşi, dragii mei dragi!”, „3.200 kg, 52 cm… E clar. Alură de maratonist! Să fie sănătos şi să vă bucuraţi de realizările lui!”, „Cea mai mare bucurie - un copil!” sau „Ce fericire! Asta e adevărata împlinire a omului, aici, pe pământ… Mă bucur penttru un om deosebit ca tine, Cristi! Felicit şi mămica, refacere rapidă, că e nevoie de energie. Să vă aducă numai bucurii!”, au fost câteva dintre mesajele apropiaţilor. „Felicitări! Sunt cea mai fericită năşică! Mulţumesc şi eu pentru acest cadou. Să fie sănătos, să aibă o viaţă frumoasă, să fie fericit şi să vă aline sufletele, dragi părinţi! Să nu îl lăsaţi singur, că se plictiseşte. Să îi mai faceţi un frăţior, o surioară… Te iubim, Octavian! Cu drag, naşa, naşul şi Ichimeii!”, a fost şi urarea din partea familiei Ichim.
 

Doiniţa, pe locul trei la Maratonul Nisipului

 
Cristian Bornaz participă de mulţi ani în competiţii de atletism, iar pasiunea alergării şi a exerciţiului fizic a căpătat-o şi Doiniţa. Ea a participat inclusiv la ediţia din acest an an Maratonului Nisipului, de la Mamaia, unde s-a clasat pe locul trei la categoria de vârstă 20 - 29 de ani a probei feminine de zece kilometri. „Doiniţa a început să alerge de trei ani, de când m-a cunoscut şi abia aşteaptă să se reapuce, după naştere. Avem nevoie de o strategie pentru a continua sportul la acelaşi nivel sau mai ridicat, fără a neglija pe nimeni. Avem câteva exemple care s-au descurcat, așa că nu cred că vor fi probleme“, a precizat Cristian.
 
Sursa foto: Facebook (Cristian şi Doiniţa Bornaz)
 
Citeşte şi:

Foarte mulţumit. A coborât sub timpul fixat Medicul dentist Cristian Bornaz, din Constanţa, a câştigat semimaratonul din Parcul Naţional Munţii Măcin
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 28 iunie 2018

06 Jul 2018 944

Foarte mulţumit. A coborât sub timpul fixat Medicul dentist Cristian Bornaz, din Constanţa, a câştigat semimaratonul din Parcul Naţional Munţii Măcin

17 May 2018 1548

Iubitorii de mişcare sunt invitaţi, astăzi, la Constanţa, la Crosul „1 Decembrie“

01 Dec 2015 1557

Traseul pe care se va desfăşura, la Constanţa, ediţia 2015 a Crosului 1 Decembrie (galerie foto)

25 Nov 2015 1906

Medicul dentist Cristian Bornaz, pe locul întâi Alexandru Ionescu a purtat o cămaşă populară la Crosul 1 Decembrie (galerie foto)

02 Dec 2014 4286

Câştigătorii Crosului 1 Decembrie de la Constanţa

01 Dec 2014 1690

Un băieţel de doi ani, participant, cu căruciorul, la Crosul Ziua Olimpică (galerie foto)

23 Jun 2014 2303

Câştigătorii Crosului Ziua Olimpică

22 Jun 2014 2781