Constanța Fostul rugbyst Costi Gheară și soția sa, Maria, Miss România, în culmea fericirii! S-a născut fiul lor. „Bine ai venit pe lume, Noah Petru!“ 
  • Costi și Maria au devenit soț și soție anul trecut.
 
Fostul rugbyst constănțean Costi Gheară și soția sa, Maria (Miss România în 2012, în cadrul „Bucharest Fashion Week“), sunt în culmea fericirii, după ce a venit pe lume rodul marii iubiri care îi leagă - un băiețel, care va purta prenumele Noah Petru.  
 
Bebelușul a avut la naștere 52 cm și 4 kg. „Băiețelul meu de 10! Bine ai venit pe lume, Noah Petru! Fără îndoială, să te aud prima dată plângând a fost cel mai frumos «Te iubesc, mami!», iar mami și tati te iubesc mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată. Ai un frate mai mare și mulți verișori, bunici, unchi și mătuși, care vor face din viața ta o încântare. N-aș fi crezut vreodată că pot fi capabilă de atâta dragoste, iar tăticului tău îi mulțumesc, m-a făcut mamă, ceea ce este cel mai frumos cadou pe pământ!“, a fost mesajul emoționant al Mariei. 
 
„În sfârșit, a sosit și cel mai proaspăt membru al familiei, Noah Petru, un băiețel de nota 10!.Te iubim infinit, te așteptam cu mult drag și nerăbdare. Bine ai venit, Noah Petru!“, a postat și mama Mariei, o bunică fericită.
 
Costi și Maria au devenit soț și soție în luna august a anului trecut. Atunci a avut loc ceremonialul civil, la Casa Căsătoriilor din Constanța, iar acum cei doi au trăit, la nașterea băiețelului, un nou mare eveniment fericit. Iar în acest an mai urmează un moment special, cununia religioasă și petrecerea cea mare de nuntă.
 
Costi Gheară a jucat rugby la Farul Constanța ori CS Năvodari, dar și în Franța. El este în prezent director de dezvoltare regională în cadrul Federației Române de Rugby, dar și expert sportiv la secția de rugby a CSM Constanța.
 
Maria a fost elevă la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța şi componentă a secţiei de dans sportiv a LPS, dar a făcut parte și din trupa de majorete a liceului. Ea a cochetat de la vârste fragede cu modellingul, iar în 2012, pe când avea 17 ani, a primit titlul de Miss România în cadrul celui mai important eveniment de modă din România, „Bucharest Fashion Week“. Unul dintre modelele de top ale Fashion TV România, Maria și-a deschis în 2020 propria școală de modelling, dans și activități sportive (pentru copii și tineri), „The Crown by Maria Iacob“, care, pe lângă Constanța, are prezentări și la Mangalia, Năvodari și Medgidia.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Costi Gheară)
 
Citește și:
 
„Căsătorie binecuvântată!“
Fostul rugbyst Costi Gheară și Maria Iacob, Miss România, au spus „Da!“ la Constanța (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judo Constanța Antrenorul Radu Luca s-a căsătorit cu o practicantă a sportului de pe tatami. Noua familie are nași celebri (GALERIE FOTO)

30 Jul 2023 3228

Fostul rugbyst Costi Gheară și soția sa, Maria, Miss România „De astăzi, Noah este creștin, iar noi ne-am unit în fața lui Dumnezeu“ (GALERIE FOTO)

22 May 2023 5097

„Căsătorie binecuvântată!“ Fostul rugbyst Costi Gheară și Maria Iacob, Miss România, au spus „Da!“ la Constanța (GALERIE FOTO)

29 Aug 2022 8663

Rugby tag în şcolile din Mangalia. Ce spune Costi Gheară, director dezvoltare Dobrogea al FRR

21 Apr 2021 4204