Constanța. Luptătorul Mădălin Crăciunică a devenit tătic „Îngerașul! Să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viață!“


Un nou moment de mare fericire în viața luptătorului constănțean Mădălin Crăciunică, după căsătoria cu Sarah Iuria. S-a născut, de câteva zile, copilul celor doi, o fetiță, care a venit pe lume chiar în ziua de Sfântul Gheorghe!

Micuța a avut la naștere 2,810 kilograme și 51 de centimetri. Ținând cont de ziua specială în care a adus-o barza, moștenitoarea soților Crăciunică va primi și un prenume de sfânt, Georgiana, pe lângă Alma. „ Avem o... Georgiana. Să ne fie sănătoasă. Alma Georgiana Crăciunică!“, a anunțat plină de bucurie bunica fetiței din partea tatălui.

„Bunica, hai să-i facem codițe!“   


Vestea nașterii celei mai noi membre a familiei Crăciunică i-a bucurat nespus și pe apropiații părinților și ai bunicilor, care s-au întrecut în mesaje de felicitare. „Să vă trăiască, să fie sănătoasă!“,  „Să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viață!“, „Să crească frumos și La mulți ani!“, „Să vă trăiască sănătoasă îngerașul și să vă bucurați de ea!“, „Sănătate maximă întregii familii și mult noroc la îngeraș! Să vă ajute Dumnezeu în tot ce v-ați propus, mult succes!“, „Bunica, hai să-i facem codițe!“, „Frumușică foc! Prințesa mică!“, „Yupii! Felicitări, să fiți sănătoși cu toții!“, „Să vă trăiască prințesa și voi pe lângă ea!“, „Sănătate, bucurie, noroc, fericire!“, „Mă bucur foarte mult pentru voi!“, „Bine ai venit pe lume, draga mea!“, „Multă sănătate, fericire și răbdare! Ai născut o frumusețe de fetiță“ sau „Oooo, să vă trăiască prințesa, scumpă foc! Să fie sănătoasă, să crească mare și multe bucurii să vă aducă în inimile voastre!“, au fost câteva dintre urări.

Kickboxing nu a fost primul său sport       


Înainte de a face kickboxing (a început la Keru Kento), Mădălin a mai practicat înot, tenis de câmp şi fotbal (la Elpis Constanţa). După Keru Kento, Mădălin Crăciunică a reprezentat Urban Legend Academy, iar de la ultimul meci pe care l-a susţinut, în gala OSS Fighters, de la Mamaia, în vara anului trecut, a decis să ia o pauză mai lungă. Va reveni însă în circuit, dar plănuieşte să treacă la MMA. Mădălin a evoluat în partide de kickboxing pe reguli de K-1 şi în alte gale, precum Superkombat (inclusiv în străinătate, la Milano), Colosseum Tournament, Urban Legend, gala internaţională de la Imola, Turneul Campionilor, Liga MMA, WMF Supreme Fighets, Supreme Night Fight sau APP Fighting Promotion (la ultimele două cucerind centura).  

Sursa foto: Facebook (Mădălin Crăciunică)

Citește și:

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Actorul Marius Chivu, „Nicu Rață“ din „Las Fierbinți“, l-a felicitat pe luptătorul constănțean Mădălin Crăciunică, după victoria din Colosseum Tournament (GALERIE FOTO + VIDEO)

25 Nov 2022 2483

Finală constănțeană în piramida de la 77 kg a Colosseum Tournament. Ștefan Orza, învingător. „Diamantul“ are victorii pe linie! (GALERIE FOTO)

27 Aug 2022 2480

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

26 Feb 2020 12317

Urban Legend, un nou proiect Liga MMA îşi derulează, la Tulcea, prima ediţie. Luptă şi Mădălin Crăciunică, din Constanţa

05 Jul 2019 3833

„Voi lupta să rămână la mine cât mai mult timp!“ Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala „Supreme Night Fight“ (galerie foto)

04 Apr 2019 2619

Sportivi la Urban Legend Academy Mădălin Crăciunică luptă pentru centură în gala „Supreme Night Fight“, în care evoluează şi Cristi Stoica

27 Mar 2019 2694

Mădălin Crăciunică, alesul Super Pro Contract pentru o luptă în străinătate oferit lui „Little Groot“, după evoluţia de la gala Urban Legend

18 Dec 2018 3476

Eveniment la Constanţa Gala Urban Legend Super Pro e gata de start. Se anunţă un spectacol deosebit!

13 Dec 2018 2872

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala APP Fighting Promotion (galerie foto)

10 Oct 2018 4551

„Un vis împlinit!“ Lucian Stoicoci a trecut proba celor 100 de reprize de luptă şi a urcat la 5 Dan în kickboxing (galerie foto)

26 Sep 2018 5310

„Micul Bonjasky” de la Keru Kento Constanța Mădălin Crăciunică, victorie în gala „Colosseum” de la Iași (galerie foto)

21 Apr 2018 2809

Şansă spre centura mondială Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă, de la Keru Kento Constanţa, luptă, la Iaşi, în gala „Colosseum“ (galerie foto)

19 Apr 2018 4468

Luptător la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică, înfrângere la gala internaţională de la Imola. Ce au declarat „Micul Bonjasky“ și antrenorul său

06 Mar 2018 2579

„Micul Bonjasky“ Mădălin Crăciunică, de la CS Keru Kento Constanţa, luptă diseară în gala de la Imola (galerie foto)

04 Mar 2018 3307

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică va lupta în Italia, la Imola. Piramidă de patru! (galerie foto)

01 Feb 2018 4631