Constanța. „Nici Covid-ul nu ne-a impiedicat să ne unim destinele!“ Adrian Denghel, jucător de oină, și Cristiana Ionașc au spus „Da!“. Au naș celebru! (galerie foto)


Adrian Denghel, jucător la campioana României la oină, Frontiera Tomis Constanța, și aleasa inimii sale, Cristiana Ionașc, au devenit soț și soție.

Pandemia de coronavirus, care a impus în societate o serie de reguli și restricții, inclusiv în ce privește căsătoriile, nu i-a împiedicat pe cei doi să facă pasul cel mare în viață și să spună „Da!“, la Constanța, în fața ofițerului de Stare Civilă. Tinerii soți ai au ca nași de cununie pe constănțenii Mihai și Violeta Georgescu, Mihai (coleg de echipă cu Adrian), fiind căpitanul Frontierei Tomis și cel mai important jucător de oină din România. „Nașii, singura familie pe care o alegi! Nu puteam alege nasi mai buni care să ne călăuzească în viață! Mulțumim că ne-ați fost alături și ne dorim ca legătura pe care am creat-o să dăinuiască toata viața! Mulțumim pentru tot! Cei mai tari Nași! Vă iubim!“, a fost mesajul lui Adrian și al Cristianei la adresa soților Georgescu, părinții lor spirituali de acum. „Și noi suntem fericiți să avem așa fini speciali. Multă sănătate, fericire și toate planurile să vi se împlinească în viață!“, a spus și Mihai Georgescu.  

„Când dragostea e adevărată, nimic nu îi stă în cale!“


Acum a avut loc cununia civilă, iar ceremonialul religios și nunta cea mare se vor desfășura în toamnă, pe 5 septembrie. Când s-au scos actele, s-au respectat bineînțeles restricțiile impuse de starea de urgență. Evenimentul a ținut câteva minute și a fost unul extrem de restrâns, participând cinci persoane,  care au purtat măști și mănuși. „Nici Covid-ul nu ne-a impiedicat să ne unim destinele!“, a fost mesajul tinerilor soți. „Așa este! Când dragostea e adevărată, nimic nu îi stă în cale!“, le-a dat dreptate celor doi un apropiat. „Felicitări și casă de piatră! Să fie într-un ceas bun!“, „Să fiți sănătoși și fericiți!“, „Multă sănătate alături de fini! Asta da amintire!“, „Multă fericire vă doresc!“ au „Să fiți sănătoși și să vă bucurați de tot ce e mai frumos în viață!“, au fost alte câteva urări adresate nașilor și finilor. „Mulțumim tuturor pentru urări și gândurile bune!“, a răspuns familia Denghel. 

Colegi și la Garda de Coastă


De loc din Sibiu, Adrian a practicat oina de mic, încă de pe băncile școlii „Matei Basarab“ din Turnu Roșu. Sportivul s-a stabilit la Constanța și este coleg cu Mihai Georgescu cu numai la echipa de oină, ci și ca polițiști de frontieră la Garda de Coastă. Cel mai bun jucător de oină din România și soția sa nu sunt în premieră în postura de nași de cununie. Ei mai au o pereche de fini, fratele și cumnata cântăreţului de muzică populară Gelu Voicu, pe care i-au cununat acum șapte ani, iar peste doi ani le-au botezat fetița.     

Imaginile au fost preluate de pe conturile de Facebook ale lui Adrian Denghel și Cristiana Denghel; foto: ema-photo.ro.              

Citește și:

Violeta şi Mihai Georgescu, din Constanţa, naşi Nepoţica interpretului Gelu Voicu a purtat costum popular la botez (galerie foto)

Cel mai bun jucător de oină din România Căpitanul Frontierei Tomis, Mihai Georgescu, a devenit tătic (galerie foto)

„Abia mai putea să vorbească. I-au dat lacrimile” Modul inedit în care un campion constănţean şi-a cerut iubita de soţie (galerie foto)


Cel mai bun sportiv al României s-a căsătorit la Cumpăna (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 aprilie 2020

24 Apr 2020 2183