Monden

Constanța S-au împlinit șapte ani de la deschiderea Atena Swim Center. În 2013, bazinul a fost inaugurat de fiul unui fost fotbalist (galerie foto)

  • Atena Swim Center a primit numele în amintirea Jocurilor Olimpice din 2004, unde a luat medalie Răzvan Florea.
  • Complexul este destinat atât sportivilor de performanţă, cât şi amatorilor.
 
S-au împlinit șapte ani de la deschiderea Atena Swim Center, complexul de înot din Constanța al medaliatului olimpic la natație Răzvan Florea.    

Complexul este destinat atât sportivilor de performanţă de la clubul lui Răzvan, Atena Sport Club (ori de la alte grupări), cât şi amatorilor, copii şi adulţi, care ştiu să înoate sau care acum învaţă. Atena Swim Center a primit numele „Atena“ în amintirea Jocurilor Olimpice de vară din 2004, de la Atena, la care Răzvan a obținut medalia de bronz în proba de 200 m spate.
„A mai trecut un an! S-au împlinit 7 ani de la deschiderea Atena Swim Center. Cu toate că acest an este atipic din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere sportiv, suntem foarte fericiți să putem serba aniversarea cu numărul 7 împreună! Pe această cale dorim să mulțumim tuturor membrilor, părinților, însoțitorilor, partenerilor, antrenorilor și instructorilor. Fără suportul și susținerea voastră, nu am fi reușit să materializăm viziunea marelui campion Răzvan Florea - Atena Swim Center, școala de înot a campionilor! La mulți ani, Atena! La mulți ani, Răzvan!“, a fost mesajul clubului.

Eric Andrei a intrat primul în apă


În urmă cu șapte ani, cursurile de înot la bazin au început în după-amiaza respectivei zile, însă primul copil a intrat în apă în prima parte a zilei. Practic, el a fost cel care a inaugurat „Atena Swim Center”: Eric Andrei Vlas, pe atunci în vârstă de patru ani şi jumătate, fiul fostului portar al FC Farul, Adrian Vlas!

Sursa foto: Facebook (Atena Swim Center)

Citește și:

Bunicul său este avocat constănţean Băieţelul unui fost portar al FC Farul a inaugurat bazinul de înot al lui Răzvan Florea (galerei foto)

Tort special! Şase ani de când „Atena Swim Center”, bazinul de înot al lui Răzvan Florea, şi-a deschis porţile, în Constanţa

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înot după pandemie Cum a fost reluată activitatea grupelor de natație de la Atena Swin Center. Ce măsuri au fost implementate (document)

20 Jun 2020 1653

Tort special! Şase ani de când „Atena Swim Center”, bazinul de înot al lui Răzvan Florea, şi-a deschis porţile, în Constanţa

08 Jul 2019 2541

Medaliatul olimpic Răzvan Florea îşi serbează astăzi ziua de naştere

29 Sep 2014 1801

Are cinci ani şi e topit după înot, alergare şi ciclism Băieţelul lui Răzvan Florea a luat locul trei la un concurs de duatlon (galerie foto)

15 Oct 2013 3463

Mayor Radu Mazare wore special accessories and he showed his swimmer talent with Razvan Florea (photo gallery and video)

30 Jul 2013 2848

Primarul a purtat accesorii speciale Radu Mazăre şi-a etalat talentele de înotător alături de Răzvan Florea (galerie foto și video)

26 Jul 2013 8097

Radu Mazăre a înotat, alături de Răzvan Florea, la inaugurarea complexului de nataţie

25 Jul 2013 4791

La ce inaugurare participă Radu Mazăre astăzi, la Constanţa

25 Jul 2013 1985

Când are loc inaugurarea oficială a bazinului lui Răzvan Florea

23 Jul 2013 1893

ZIUA de Constanţa - Top 5 cele mai citite articole ale săptămânii

13 Jul 2013 1279

Bunicul său este avocat constănţean Băieţelul unui fost portar al FC Farul a inaugurat bazinul de înot al lui Răzvan Florea (galerei foto)

09 Jul 2013 4583

S-a deschis bazinul de înot al lui Răzvan Florea din Constanţa

08 Jul 2013 18256

Complexul se va numi Atena Swim Center. În două luni e gata Iată cum va arăta bazinul pe care-l construieşte Răzvan Florea la Constanţa

20 Apr 2013 7137