Constanţa. Sportivi cunoscuţi printre invitaţi Luptătorul Andrei Tohăneanu şi Andra Rîmboi au avut o nuntă ca-n filme (galerie foto)


Luptătorul Andrei Tohăneanu, de la Sharks Gym Constanţa, şi aleasa inimii sale, Andra Elena Rîmboi, au avut nunta, după ce, în luna septembrie a acestui an spuseseră „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă (într-o festivitate desfăşurată pe plajă), devenind astfel soţ şi soţie.
Au urmat, acum, ceremonialul religios şi petrecerea cea mare, ambele evenimente desfăşurându-se la Constanţa. Peste 300 de persoane au petrecut ca-n filme la nuntă, de la care n-au lipsit nici reprezentanţi ai sportului, atât din lupte - colegi de-ai mirelui de la Sharks Gym (luptătorii Alex Filip, Robert Orbocea, Cătălin Căşaru, antrenorii Daniel Asaftei şi Ionuţ Gheorghe) şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, Vasile Vicol - cât şi din fotbal (jucătorii Enis Cogali şi Claudiu Pîrvulescu, antrenorul Bogdan Ciocănel sau arbitrul Liviu Mocanu).


Atmosfera, întreţinută de Tomis Quartet şi Nikos Papadopoulos


„A fost un eveniment foarte frumos. Ne bucurăm că toţi invitaţii s-au simţit foarte bine şi le mulţumim pentru prezenţă“, a declarat Andrei Tohăneanu. În vârstă de 29 de ani, mirele este originar din Mangalia. Soţia sa este din Constanţa, iar cei doi au fost cununaţi de familia Neagu, Andi (om de afaceri constănţean) şi Geanina. La nuntă, atmosfera a fost întreţinută de Tomis Quartet şi Nikos Papadopoulos.
 

„Căsnicie frumoasă! Să vă iubiţi o viaţă!“


„Frumos! Casă de piatra mirilor, pupici naşilor!“, „Căsnicie frumoasă! Să vă iubiţi o viaţă!“, „Multă fericire şi înţelegere, Andrei şi Andra!“, „Casă de piatră, verişorii mei! Să vă fie viaţa doar o bucurie!“, „Mulţi mulţi ani fericiţi împreună!“, „Căsnicie frumoasă să aveţi, bazată pe dragoste şi respect!“, „Casă de piatră, Andrei, fie ca împreună să aveţi parte de ce este mai frumos în viaţă!“ sau „Multă iubire şi sănătate!“, au fost câteva dintre mesajele celor apropiaţi.
 

Luptă, dar şi antrenează


Andrei Tohăneanu este luptător, reprezentând Sharks Gym Constanţa în competiţii, dar şi antrenor (la filiala Mangalia a clubului sportiv, unde pregăteşte în jur de 20 de sportivi). Andrei practică kickboxing de 14 ani, iar de nouă ani este pregătit de antrenorul Daniel Asaftei. A fost medaliat în competiţiile Federaţiei Române de Kempo, dar a participat şi participă şi la diverse gale profesioniste, cum este Urban Legend Constanţa. La ediţia a şaptea a evenimentului, din luna mai a acestui an, Andrei a susţinut un meci de box, pe care l-a câştigat la puncte.


Sursa foto: Facebook


Citeşte şi:

Constanţa Silviu Streinu şi Robert Orbocea au câştigat, prin KO, în main-event la gala Urban Legend 7 All Stars (galerie foto)

Nuntă ca-n poveşti la Mangalia! A participat şi primarul Cristian Radu Antrenorul Bogdan Ciocănel s-a căsătorit cu Andreea Cabuz. Cine e naş (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.