LIVE Constanța. Ziua cea mare! Cununia civilă pentru Simona Halep și Toni Iuruc. „Da!“ și petrecere ca în povești (galerie foto)

  • Jucătoarea de tenis Simona Halep și Toni Iuruc şi-au unit destinele astăzi, la Constanța.

Ziua cea mare pentru Simona Halep a sosit! Astăzi, celebra campioană a Constanței s-a căsătorit cu Toni Iuruc, serviciul civil, iar apoi petrecerea, la care au fost așteptați în jur de 300 de invitați, fiind găzduite de Constanța, la „Fratelli“. 

Simona Halep și Toni Iuruc au spus „Da!“ în fața primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, care a fost ofițerul de stare civilă la acest eveniment special.    

„E un eveniment frumos, am emoții, diferite față de tenis. E partea personală. Tenisul rămâne tenis. Aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă“, a declarat Simona Halep, săptămâna trecută, când a revenit în țară de la US Open. 


Întrebat cum e această zi pentru el, Stere Halep, tatăl Simonei, a spus: „E super frumos! Am emoții normale, ca fiecare. Simonei și lui Toni le doresc multă sănătate, că în rest au de toate“. 

„Sunt foarte fericită pentru Simona, în această zi deosebită din viața ei. Familia e cea mai valoroasă“, a spus și Elena Frîncu, fostul director al Direcției județene pentru Sport și Tineret Constanța.

Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună în public după ce sportiva s-a impus în turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, în 2019. În acest an, pe 10 iunie, campioana a fost cerută în căsătorie de Toni.

„E foarte frumos (inelul de logodnă, n.r) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine“, a declarat atunci fostul lider mondial. Nașul cuplului Halep - Iuruc este Dani Caramihai.   

UPDATE: La Fratelli au început să sosească invitații. În zona sunt și mai mulți fani, curioși să o vadă pe Simona.

A venit și fostul jucător de tenis George Cosac, originar din Constanța.

UPDATE 2: Au sosit Ilie Năstase împreună cu soția Ioana dar și primarul Vergil Chițac.

Astăzi este și ziua de naștere a soției lui Ilie Năstase.


Ilie Năstase a purtat la eveniment o uniformă militară albă.

Să fie sănătoasă. Mai are mult de jucat tenis. Sunt şanse să mai obţină Grand Slam-uri, i-a urat Simonei fostul mare jucător.


UPDATE 3: Un alt invitat care a ajuns la Fratelli este fostul mare fotbalist Florin Răducioiu. Sunt așteptați și alți foști mari jucători, precum Gică Hagi și Ionuț Lupescu.

Suntem onoraţi şi bucuroşi că participăm la acest eveniment. Simona a făcut foarte multe lucruri extraordinare pentru ţară. Este cea mai mare sportivă a României. E o campioană, a determinării, a ambiţiei. Mă închin în faţa ei. N-am cuvinte. E un exemplu de urmat această fată. Sunt extrem de fericit că sunt aici, cu Andreea, viitoarea mea soţie. Mă bucur foarte mult pentru Simona şi Toni, cărora le urăm Casă de piatră. Suntem prieteni buni. Cadoul nu se spune, important e că suntem aici, ca parte din această sărbătoare extraordinară a lor. E un moment superb. Voi dansa, cu siguranţă, a declarat fostul mare atacant al echipei naţionale.   


UPDATE 4: Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns și ei, cu o maşină Bentley Flying Spur. Campioana a zâmbit și a făcut cu mâna înspre ziariști și fani.

UPDATE 5: În incintă au fost eliberate confetti și a pornit muzica, melodia de start fiind „Felicità“. Acesta a fost momentul în care Simona şi Toni au devenit soţi.

La Fratelli au ajuns și Gică Hagi și Gică Popescu, alături de soții. Toți au venit cu o mașină condusă de Gică Popescu.



UPDATE 6: Printre vedetele prezente la eveniment se numără și Dan Bittman și Andi Moisescu.

UPDATE 7: Simona Halep și Toni Iuruc au spus „Da!“ în fața primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac care a adresat câteva cuvinte proaspăților căsătoriți:

Vă doresc Casă de Piatră, multe succese, viață lungă și frumoasă. Și îi felicit în același timp pe părinții dvs., pe nași și pe toți care sunt aici cu dvs.


UPDATE 8: De părul Simonei s-a ocupat hairstylistul celebrităților, Sorin Stratulat iar de make-up, Alexandru Abagiu.
 

Asta e unic. N-ai cum să găseşti aşa ceva, i-a admirat Dan Bittman pe proaspeţii însurăţei, la o poză.






UPDATE:

Din programul artistic al nunţii nu a lipsit cunoscuta cântăreaţă Loredana Groza.

I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. «Bună seara, iubite!», normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînţeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva. Simonei îi transmi să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne ispiră şisă rămână în continuare number One, a spus Loredana Groza.   

Simona şi Toni au interpretat dansul mirilor pe o melodie cântată de Dan Bittman. 

Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe melodia „Dragostea mea“, cântată de Dan Bittman (video)

Sursă foto: ZIUA de Constanța și Dan Bittman/ Instagram, Alexandru Abagiu / Instagram

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Loredana Groza, la nunta Simonei Halep
„Să fie fericită, sănătoasă şi să ne încânte în continuare cu talentul ei“ (video)


Impresionant foc de artificii la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc (galerie foto-video)

Constanța
Până la ce oră s-au distrat invitații la petrecerea de nuntă a Simonei Halep (video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 555

Simona Halep, convocată pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina. Pe site-ul competiției, apare pe locul 58 în lume!

15 Mar 2024 587

Simona Halep a plecat în SUA, pentru turneul de la Miami. „Mă bucur mult că am șansa de a mă întoarce pe teren“

11 Mar 2024 750

Tribunalul Constanța, termen azi în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

10 Mar 2024 801

Simona Halep - „Proba mea de sânge a stat peste două ore la o temperatură greșită!“. Ce spune Laboratorul de control doping

08 Mar 2024 591

Simona Halep va reveni în circuitul WTA! Anunțul sportivei de la malul mării

07 Mar 2024 619

Simona Halep a revenit în țară „Mă bucur că s-a judecat corect și că pot juca tenis din nou“

07 Mar 2024 640

Editorial. Simona Halep se poate întoarce pe teren „Binele și adevărul înving mereu” - sintagma de basm transpusă în realitate

06 Mar 2024 657

Simona Halep, victorie uriașă la TAS Gheorghe Hagi - „S-a dovedit încă o dată că binele bate răul“ (VIDEO)

06 Mar 2024 707

Simona Halep revine în România joi, 7 martie 2024. Stere Halep - „Fericirea este imensă, nu se poate exprima în cuvinte“ (VIDEO)

06 Mar 2024 901

Constanța. Orhidee aduse acasă la Simona Halep „Am primit vestea cu cea mai mare bucurie“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

06 Mar 2024 1480

Farul Constanța și Gheorghe Hagi, felicitări pentru Simona Halep, în urma „meciului“ câștigat la TAS

05 Mar 2024 889

Prima reacție oficială a ANAD, după anunțul reducerii suspendării Simonei Halep

05 Mar 2024 802

Simona Halep, înapoi pe teren! „Mi-au fost aduse acuzații scandaloase, dar adevărul a ieșit la iveală“. Reacția oficială a ITIA

05 Mar 2024 888

Tatăl Simonei, Stere Halep „Eu știam de prima dată că așa se va întâmpla, Dumnezeu are grijă și rezolvă problema” (VIDEO)

05 Mar 2024 1892