Costas Mandylor, la Superkombat Star hollywoodian din filme de groază, întâlnire la Constanţa cu „Moartea din Carpaţi“

Constanţa va avea, săptămâna aceasta, un oaspete de seamă, starul de la Hollywood Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din filmele de groază „Saw“ 
 
Actorul cu origini greceşti Costas Mandylor vine să-i urmărească la lucru pe luptătorii Cătălin Moroşanu şi Andrei Stoica în gala Superkombat de vineri, care se va desfăşura la Sala Sporturilor din Constanţa şi va fi transmisă în direct în 93 de ţări. Este a doua oară când actorul ajunge în România, după vizita din toamna anului trecut.

Atunci, actorul în vârstă de 49 de ani s-a împrietenit cu campionul mondial Superkombat Andrei Stoica şi i-a promis acestuia că va reveni pentru a-l urmări şi live. Pe litoral, Costas Mandylor va participa şi la alte acţiuni. „Abia aştept să îi văd pe Moroşanu şi Stoica în acţiune, de lângă ring, fiindcă, până acum, am urmărit galele Superkombat doar la televizor. Voi îmbina utilul cu plăcutul, pentru că miercuri voi face şi un casting la Crema Summer Club din Mamaia, pentru un potenţial rol într-unul dintre filmele mele viitoare“, a declarat actorul, a cărui reşedinţă de la malul mării va fi la Del Mar din Mamaia, în timp ce Moroşanu şi Stoica vor fi cazaţi la Scoica Land.

Vizită la centrul de plasament Micul Rotterdam


Cu peste 60 de apariţii în producţii cinematografice majore, în care a împărţit platoul de filmare cu alţi actori celebri precum Angelina Jolie, Denzel Washington, Jack Nicholson, Jason Statham sau Mickey Rourke, Mandylor va sosi în România în această după-amiază, urmând să fie escortat pe toată durata şederii de cei de la Universal Security. Joi, Costas Mandylor şi staff-ul său, dar şi vedetele Superkombat vor vizita un centru de plasament din Constanţa, Micul Rotterdam, în cadrul campaniei umanitare Fight for Life. „Continuăm să avem acţiuni de responsabilitate socială, iar Costas a fost foarte receptiv şi se va implica personal“, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, care, cu ocazia galelor Superkombat, a mai adus în România vedete de la Hollywood, precum Christopher Atkins, Erika Eleniak sau Bai Ling, Atkins şi Eleniak ajungând şi la Mamaia.

Actorul va beneficia de un SUV în periplul din România


Fan al maşinilor puternice, celebrul actor va beneficia de un SUV în periplul său din România. Acesta va pleca duminică dimineaţă din Bucureşti, însă nu înainte de a vizita Centrul Vechi, acolo unde este invitat la o petrecere. Gala Superkombat World Grand Prix, programată pentru vineri, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, va programa un total de 13 confruntări profesioniste. Capul de afiş al galei va fi duelul dintre Cătălin Moroşanu, zis „Moartea din Carpaţi“, şi cel mai înalt luptător din lume, Colin George, în timp ce Andrei Stoica va da piept cu francezul Abdarhmane Coulibaly.

Şapte constănţeni evoluează la Superkombat

La cel de-al treilea Superkombat World Grand Prix din 2015 vor evolua şi şapte luptători constănţeni (şase reprezentând cluburi locale, iar unul - originar din judeţul Constanţa). Cei şapte constănţeni sunt Alex Filip (de la Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu), Mădălin Crăciunică (de la Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci), Eduard Chelariu (de la Kickbox Ursoi; antrenor, Iulian Ursoi), Cătălin Căşaru (de la Pontica; antrenor, Daniel Asaftei), Ionuţ Sandur (de la Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu), Adrian Roşca (de la CS Bogdan Ciubotariu; antrenor, Samir Regep) şi Dumitru Ţopai (de la CS Ciprian Sora Bucureşti; antrenor, Ciprian Sora), acest luptător fiind originar din Mangalia. Toţi vor evolua în prima parte a evenimentului, în direct la sport.ro, de la ora 20.00.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.