Costume speciale de Halloween pentru fotbaliștii de la FC Viitorul

Pe pagina de Facebook a FC Viitorul a fost postat un colaj special, în care patru fotbaliști de la FC Viitorul apar costumați în chip de eroi de benzi desenate, recurgându-se la această ficțiune prin prisma sărbătorii de Halloween.

Astfel, fundașul Bogdan Țîru, căpitanul echipei, este „Captain America“, portarul Cătălin Căbuz - „Spiderman“ (fiind ca un adevărat om-păianjen în poartă), atacantul Gabriel Iancu, golgeterul campionatului - „Superman“, iar mijlocașul Eric - „Batman“. „Supereroii Viitorului își scot adevăratele costume de Halloween“, este mesajul care însoțește colajul, alături de „Happy 31st oct!“.     

Potrivit Wikipedia, „Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază - de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte țări Halloween este serbat prin parade și carnavaluri“.
Joi, un alt portar al echipei de pe litoral, Alexandru Buzbuchi, și-a serbat ziua de naștere (el împlinind 26 de ani), prilej pentru FC Viitorul de a-i ura: „La mulți ani, Alexandru Buzbuchi! Să ai cât mai multe reușite în tricoul Viitorului!“. 

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)

Citește și:

„Super-eroi“. Pe post de Batman şi Robin Eric şi Andreias Calcan, de la FC Viitorul, au prins echipa ideală a etapei a opta
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În echipa etapei! Cătălin Căbuz, „Spiderman“ nu numai de Halloween. Intervenţiile sale din poarta FC Viitorul sunt de adevărat om-păianjen (galerie foto)

08 Nov 2019 3915