Dans sexy la nunta fotbalistului Cătălin Mircea Au jucat găina îmbrăcate în noul echipament al Farului (video)



Moment deosebit în viaţa tinerilor din Tuzla Cătălin Mircea (28 de ani) şi Florentina Iuga (24 de ani), care au devenit soţ şi soţie. Fost profesor de sport, Cătălin joacă şi fotbal, fiind căpitanul echipei Farul Tuzla. Nunta s-a desfăşurat la Complexul Dunărea din Eforie Nord, iar în timpul evenimentului, tinerii însurăţei au avut parte de o surpriză de proporţii.


Totul a fost pus la cale de preşedintele şi antrenorul Farului Tuzla, Ion Florea, care a beneficiat de complicitatea fratelui mirelui, Vasile Mircea, fost component al formaţiei de fotbal. „Nu au ştiut nici mirii, nici naşii. Toţi au fost surprinşi, dar în mod plăcut“, a zâmbit Ion Florea, care a pregătit din timp un special dans al găinii. „Am îmbrăcat cu noul echipament al Farului Tuzla (şort, tricou şi jambiere) 11 femei şi fete, cât o echipă de fotbal. Ele au fost cele care au jucat găina, iar toată lumea s-a distrat de minune. Printre dansatoare s-au numărat şi soţiile lui Dan şi Florin Teleman, ambii fraţi ai naşului, Ştefan Teleman, şi toţi trei foşti jucători la Farul Tuzla“, a mai spus Ion Florea. Echipamentul a fost văzut în premieră la nuntă, fiind folosit apoi pentru prima dată la un meci peste o săptămână, la partida de pe teren propriu cu AS Bărăganu, câştigată de Farul cu 9-0. „Am avut parte de o surpriză extraordinar de frumoasă. Ne-a plăcut şi echipamentul. La nuntă au participat 161 de persoane, iar la final toţi ne-au adresat cuvinte frumoase. Ne bucurăm că s-au distrat şi le mulţumim pentru tot“, a arătat şi mirele Cătălin Mircea, care i-a avut alături la nuntă, dintre cei de la echipă, pe lângă Ion Florea, pe Dan Iosif, Romică Baciu şi Cristian Proca.

Cifra norocoasă a tinerei familii Mircea este 4



La miezul nopţii, mireasa a căzut în mâinile hoţilor, furând-o un grup de prieteni ai tinerilor căsătoriţi, printre care şi Nicuşor, un fotbalist de la Gloria Albeşti, dar care e din Mangalia. Florentina a fost dusă în Club Sensations din Eforie Nord, iar mirele a recuperat-o după ce a îndeplinit cu brio cerinţele lotrilor: o declaraţie de dragoste şi un dans sexy! În tânăra familie Mircea, 4 este cifra norocoasă, după cum a descoperit Flori. „Diferenţa de vârstă dintre noi doi este de patru ani, suntem împreună de patru ani, ne-am căsătorit în ziua de 4, în anul 2014, numărul din livretul de familie este 24, iar soţul meu are la echipamentul de fotbal numărul 4. În concluzie, cifra 4 zic eu că ne aduce noroc“, a spus Florentina Mircea. De trei ani, Cătălin lucrează la o firmă de curierat, dar a activat şi ca profesor de educaţie fizică la şcoala din Moşneni. A început fotbalul la clubul din Eforie, unde a fost junior, iar pentru un sezon a jucat şi la echipa de seniori, după care a trecut la Farul Tuzla. Alături de naşi, tinerii căsătoriţi au fost în luna de miere, timp de cinci zile, la Buşteni, vizitând întreaga zonă.

Naşul Ştefan Teleman joacă la echipa Vasco da Gama



Naşul, Ştefan Teleman, a jucat şi el fotbal la Farul Tuzla, făcând parte din echipa care a câştigat faza judeţeană a Cupei României, în 2003. În acea formaţie s-au aflat şi fraţii săi, Daniel şi Florin. În prezent, toţi trei lucrează ca designeri în construcţii în Hamilton, capitala Insulelor Bermude (cunoscute mai ales ca Bermuda), un arhipelag situat în Oceanul Atlantic, care constituie teritoriu autonom din Regatul Unit. Ştefan joacă în continuare, la o echipă de liga a 2-a (Corona League) din Bermuda, care se numeşte Vasco Mariners (sau Vasco Da Gama FC), unul dintre cele mai de succes cluburi din istoria Bermuda, cu trei titluri în prima ligă (ultimul, cucerit în 1999) şi cu patru Cupe în palmares (cea mai recentă fiind câştigată în 1998).  

Ion Florea - „Ne dorim promovarea şi suntem pe un drum bun“



Farul Tuzla evoluează în seria Est a Ligii a V-a de fotbal a judeţului Constanţa, iar după şapte etape, ocupă locul doi în clasament, cu 16 puncte, la două lungimi în urma liderului Oil Terminal 2013 Constanţa. Farul a câştigat cinci dintre cele şapte partide disputate, înregistrând de asemenea un egal şi o înfrângere. Golaverajul este 27-8, iar în ultima rundă, acel 9-0 cu AS Bărăganu a fost scorul etapei. „Obiectivul nostru pentru acest sezon este promovarea în Liga a IV-a şi suntem pe un drum bun. Primăria Tuzla este aproape de noi şi ne ajută. Primarul Constantin Micu şi viceprimarul Taner Reşit nu lipsesc de la niciun meci. Avem un lot bun şi nutrim încrederea că vom promova. Beneficiem în continuare de experienţa fostului mijlocaş al FC Farul Constanţa, Vasilică Păcuraru, cel care a marcat, deschizând scorul, şi în succesul cu 9-0 din etapa precedentă“, a spus Ion Florea.

Sursa foto 2: Marius Grosu


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.