De la „Ninja Warrior România“ la „Ferma. Un nou început“ Remus Boroiu, campion al CS Farul Constanţa, la un reality show al Pro TV, în munţi (galerie foto)


Reality show-ul „Ferma. Un nou început“, care va fi prezentat la Pro TV, îl are printre concurenţi şi pe Remus Boroiu, campion al CS Farul Constanţa la bodybuilding classic, games classic sau mens physique.
 
Show-ul TV va fi filmat în iarna acestui an şi nu numai, undeva în munţii României, iar participanţi sunt 18 persoane temerare, nouă bărbaţi şi nouă femei, în marea majoritate vedete bine-cunoscute publicului. Alături de Remus Boroiu se află şi alţi reprezentanţi ai lumii sportului, precum luptătorul Cătălin Moroşanu, Diana Belbiţă (luptătoare profesionistă de MMA, dar şi multiplă campioană la kickboxing şi Kempo) sau Marius Crăciun (component al echipei naţionale de judo). De asemenea, cântăreţul Kamara este cunoscut şi pentru faptul că practică fotbalul.

Participă şi Miss România 2016

Ceilalţi concurenţi sunt Vali Bărbulescu (unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din România, dar şi fotograf premiat la nivel internaţional, originar din Constanţa), Jorge (are o carieră în muzică), Florin Pastramă, Emil Rengle (compozitor, coregraf, dansator, regizor şi solist), Silviu Ţolu (model internaţional), respectiv Carmen Negoiţă, Claudia Pavel (cântăreaţă, născută la Mangalia), Otilia (cântăreaţă, cunoscută pentru „Bilionera“), Geanina Ilieş (fostă vedetă TV), Ame Călin, Ioana Filimon (Miss România 2016), Otniela Sandu şi Brigitte Năstase (fosta soţie a lui Ilie Năstase).

Şi-a clădit un trup de invidiat

În vârstă de 31 de ani, Remus Boroiu este antreprenor şi activează în domeniul sportului. Este şi instructor de fitness. Are experienţă în viaţa de la fermă, după ce şi-a petrecut mult timp la ţară, la bunicii săi. Graţie antrenamentelor din sala de culturism, şi-a clădit un trup de invidiat şi concurează, cu rezultate, în competiţii. Spre exemplu, la Campionatul Naţional de culturism şi fitness, de la Arad, din septembrie 2018, a ieşit campion naţional, la mens physique, categoria +1,82 m. La categoria 1,82 m, medalie de aur i-a revenit fratelui lui Remus, Costin Alexandru. În 2017, la competiţia de la Sibiu, Remus a ieşit campion al României la bodybuilding classic (categ. +1,80 m) şi la games classic bodybuilding (categ. +1,75 m). Campion naţional a devenit şi în înainte de 2017.

„Îmi place să mă autodepăşesc“

Remus nu e la prima participare la un show la Pro TV, el concurând şi la „Ninja Warrior România“, unde s-a numărat printre finalişti. În marea finală, a reuşit să facă tot traseul, însă timpul i-a stat împotrivă, lipsindu-i doar câteva secunde! „Îmi place sportul. Fac asta de la 14 ani. Particip la concursuri la care trebuie să arăţi bine, deci mă antrenez în această direcţie şi ca să fiu sănătos. Am decis să particip la Ninja Warrior România pentru că îmi plac provocările şi pentru a dovedi că acest corp al meu este foarte funcţional şi foarte puternic. Îmi place să mă autodepăşesc. Ca să particip la această competiţie îmi primul rând mi-am luat atenţia de la concursurile mele de fitness şi m-am concentrat pe altfel de antrenamente“, a declarat Remus Boroiu, la Pro TV.   

„Voi petrece câteva luni într-o companie super-faină“

Prezentatorii show-ului „Ferma. Un nou început“ sunt Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan. „Mă întorc la Pro TV şi, din ianuarie 2019, voi petrece câteva luni la Ferma într-o companie super-faină“, a postat pe Facebook Vali Bărbulescu.
 
Sursa foto: Instagram (Remus Boroiu)
 
Citeşte şi:
 
CS Farul Constanţa, pe podium şi la Campionatul Naţional de culturism şi fitness de la Arad (galerie foto)

CS Farul Constanţa, pe primul loc. Zece medalii! Remus Boroiu, campion naţional la bodybuilding classic şi la games classic bodybuilding (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Farul Constanţa, pe podium şi la Campionatul Naţional de culturism şi fitness de la Arad (galerie foto)

18 Sep 2018 5517

CS Farul Constanţa, pe primul loc. Zece medalii! Remus Boroiu, campion naţional la bodybuilding classic şi la games classic bodybuilding (galerie foto)

03 Oct 2017 9306