Diana Dumitrescu, trucuri despre curățarea tenului (video)

  • Constănțeanca Diana Dumitrescu a postat pe blogul său câteva trucuri despre curățarea tenului, trucuri ce le puteți vedea în secțiunea  „Video“.
  • Artista a menționat că este bine să începem cu demachierea buzelor, dacă acesta au fost fardate.
Constănțeanca Diana Dumitrescu a postat pe blogul său câteva trucuri despre curățarea tenului.

Artista a menționat că este bine să începem cu demachierea buzelor, dacă acesta au fost fardate, cu un pad demachiant înmuiat în lapte demachiant prin mișcări circulare. A mai precizat și că este foarte important ca produsele folosite pentru demachiere să fie alese în funcție de tipul de ten. 
 

Curațarea tenului este o operatiune foarte importantă în menăținerea și întreținerea pielii feței. Demachierea se face în fiecare dimineață și seara. Indiferent de ora la care ne culcăm este foarte important să curățăm tenul, fie de produsele cosmetice folosite pentru a ne machia, fie de impuritățile depuse în timpul zilei. Pielea curațată poate respira în voie, condiție indispensabilă pentru vitalitatea, prospețimea și suplețea ei. 

Este foarte important ca produsele folosite pentru demachiere să fie alese în funcție de tipul de ten, a precizat Diana.


Este bine să ne demachiem după ce ne-am spălat bine mâinile

Un amănunt foarte important este să ne demachiem numai dupa ce ne-am spălat bine mâinile și ne-am strâns părul cu o bentița. 

Este bine să se înceapă cu demachierea buzelor, dacă acesta au fost fardate, cu un pad demachiant înmuiat în lapte demachiant prin mișcări circulare. Urmează apoi ochii, care dacă sunt machiați puternic se curață cu un demchiant gras, sau funcționeaza foarte bine și folosirea uleiului de măsline. Mai întâi se curață mascara (rimelul) de pe gene. Eu aplic demachinat (poate fi unul special pentru ochi și buze) sau ulei (de măsline) pe pad, pe care îl pun pe gene și îl las aproximativ 30-40 de secunde, apoi șterg rimelul cu miscări usoare de la bază către vârfuri, și pe deasupra și pe dedesubtul genelor, folosind chiar 3 paduri, până când nu mai este nici o urmă de mascara. Apoi cu alte paduri demachiante se curață fardul de pe pleope cu mișcări circulare ușoare, a precizat Diana Dumirescu pe dianadumitrescu.ro.


Dupa demachiere, tot în funcție de ten se aplică o crema hidratantă

Pentru curățarea feței, pentru o demachiere profundă, crema sau laptele demachiant se întinde uniform pe față și gât prin mișcari de jos în sus. Se masează ușor pentru înmuierea pudrei și a fondului de ten și a celorlalte produse folosite, apoi se șterge cu paduri demachiante uscate sau înmuiate în puțină apă. După această operațiune este indicată și folosirea unei soluții tonice, indiferent de tipul tenului, pentru a stimula funcțiile biologige ale pielii și a activa circulația sângelui. De evitat zona ochilor. 

Dacă te demachiezi cu apă micelară, soluția tonică nu mai este necesară, tenul rămânând uscat și cu porii închiși. 

Dupa demachiere, tot în funcție de ten se aplică o crema hidratantă. 

Vă las mai jos un video cu ritualul meu de curățare a feței! :), a concluzionat artista.

 


Sursa foto-video: Youtube/ Diana Dumitrescu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.