Monden

După cucerirea Cupei României, FC Viitorul a petrecut la Bucureşti. Invitaţi de soi. Mesaje Kira Hagi, Simona Halep şi Elena Frîncu (galerie foto)

Fericirea a fost maximă în rândul celor de la FC Viitorul, după ce au cucerit, în premieră pentru club şi pentru fotbalul dobrogean, Cupa României.

După marea victorie de la Ploieşti, delegaţia constănţeană a mers, alături de prieteni, rude şi colabotatori, la Bucureşti, unde au sărbătorit la un local, până dimineaţa, marele triumf din finala cu Astra Giurgiu.

Dintre invitaţi nu au lipsit Gică Popescu, Ionel Ganea, Răzvan Marin sau tatăl Simonei Halep, Stere.

Toată lumea a dansat cu foc, pe primul loc fiind dansurile aromâne.

Cei de la FC Viitorul au purtat tricouri speciale, albe cu mesajul (scris în engleză) „Luptăm pentru glorie!". Mulţi dintre jucători au purtat la gât medalia de câştigători ai Cupei României. 

La petrecere, cei de la FC Viitorul l-au sărbătorit pe atacantul George Ganea, care a împlinit 20 de ani. Pentru acest eveniment, cei apropiaţi au comandat sticle de şampanie personalizate, cu numele jucătorului de la FC Viitorul şi cu numărul „20“.
Jucătorul finalei de Cupă, Virgil Ghiţă, a avut parte de o surpriză, Gică Hagi cerându-i Dj-ului să pună melodia „Ghiţă“, interpretată de Cleopatra Stratan!  

Fiica lui Gică Hagi, Kira, a postat pe Facebook un mesaj emoţionant:

Multumesc băieţilor pentru că m-au trecut în seara asta (n.r. sâmbătă) prin toate emoţiile existente şi prin unele despre care nici nu ştiam că există! Felicitări echipei mele favorite! Şi felicitări echipei adverse pentru că a luptat admirabil. Dar, cum zice tata: nu poate fi decât un învingător! Aşa că pregătiţi-vă în Viitor să ne tot vedeţi învingători! 


Susţinătoare declarată a FC Viitorul, Simona Halep a postat pe o reţea de socializare:

Felicitări, Viitorul Constanţa! Campioniiiiii!, alături de o fotografie a sa într-un tricou al echipei de pe litoral, cu numele Hagi pe spate şi cu numărul 10.


De asemenea, vicecampioana mondială Elena Frîncu, membru al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi fost director al Direcţiei pentru Sport şi Tineret Constanţa, a remarcat şi ea performanţa echipei „Regelui“:

Mare este Gică Hagi! O lecţie de iubire şi viaţă dată în această seară (n.r. sâmbătă) românilor şi constănţenilor. Iubire, seriozitate, credinţă, respect şi muncă, muncă, muncă. Sunt fericită!


După petrecerea de la Bucureşti, fotbaliştii FC Viitorul au intrat în vacanţă.

Sursa foto: Facebook (George Ogăraru)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul, club formator Gică Hagi - „Dacă rămâneam cu toţi jucătorii, cred că eram campioni patru - cinci ani la rând“

22 Jul 2019 1728

Editorial Victorie, cu „V“ de la Viitorul. Cât de natural vin rezultatele la echipa lui Hagi!

08 Jul 2019 961

Câştigătoarea Cupei şi campioana, meci la Ploieşti FC Viitorul joacă sâmbătă cu CFR Cluj pentru Supercupa României

06 Jul 2019 1045

Gică Popescu, noul președinte al FC Viitorul

31 May 2019 784

FC Viitorul, precizări cu privire la articolele apărute în presă după câștigarea Cupei României

27 May 2019 1049

Zece ani extraordinari. Rezultate unice FC Viitorul a adus la Constanţa şi Cupa României! Triumful fotbalului frumos şi ofensiv (galerie foto)

27 May 2019 1189

FC Viitorul Brazilianul Eric a plâns după câștigarea Cupei României. Ce a spus Hagi. Vine și Gică Popescu la echipa de pe litoral?

26 May 2019 1326

Imagini de la eveniment Victorie mare! FC Viitorul a câștigat Cupa României, învingând Astra Giurgiu după prelungiri! (galerie foto + video)

25 May 2019 1528

Sâmbătă e ziua cea mare. Finala! FC Viitorul, în faţa unei noi mari performanţe, câştigarea Cupei României

25 May 2019 1115

Finala Cupei României. Declarații Gică și Ianis Hagi „Am pus mâna pe trofeu! Mâine vrem să îl aducem acasă!“ (galerie foto)

24 May 2019 877

Copiii i-au vânat pe fotbaliștii de la FC Viitorul pentru poze și autografe. Antrenament deschis la baza Academiei Hagi (galerie foto)

24 May 2019 570

Editorial Două finale într-o săptămână. FC Viitorul, mai vrem o minune!

20 May 2019 1020

„Norocul nu poate ţine la infinit“ După calificarea în finala Cupei, FC Viitorul vrea să producă surpriza la Cluj, în meciul cu liderul CFR

27 Apr 2019 864

Imagini de la eveniment FC Viitorul, în premieră în finala Cupei României! Dublă victorie cu CSU Craiova. Succesul de la Ovidiu, adus de golurile lui Ianis Hagi (galerie foto+video)

25 Apr 2019 903

Victorie mare. La un pas de finală! FC Viitorul a dat lovitura la Craiova, în turul semifinalelor Cupei României

04 Apr 2019 950