Monden

Echipa filmului „Back2Back“ vine la Mamaia. În producţie vor fi incluse şi imagini din gala OSS Fighters 4

Echipa filmului Back2Back va fi prezentă joi, 8 august, la Mamaia, pentru pre-producţie şi casting. Regizorul filmului, Kader Ayd, vine să cunoască echipa de actori, din care vor face parte şi luptătorii Ionuţ Iftimoaie, Alexandru Lungu şi Alex Filip, ultimul fiind constănţean, de la clubul Sharks Gym. Întrucât o parte din film va include şi imagini din gala OSS Fighters 4 by Superkombat, care se va desfăşura în Piaţeta Cazino de la Mamaia, toţi cei implicaţi în producţie vor discuta detalii cu organizatorii galei, pentru a asigura cele mai bune condiţii echipei de filmare.
 
Promotorul internaţional Eduard Irimia, preşedintele promoţiei Superkombat, a anunţat că va organiza şi castinguri în perioada următoare, pentru a include cât mai mulţi români în filmul în care este co-producător. Având în vedere că, în acest weekend, se vor desfăşura selecţii pentru campania „Se saută un greu“,în aceeaşi locaţie - plaja Sensation Brazil din Mamaia (vizavi de hotelul Sulina) - vor fi şi actiuni comune pentru castingul filmului.

Gala OSS Fighters 4 este organizată de One Star Security (Marius Gheorghe), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); sponsor - VMG Plast Recycling; sponsor principal - Gets Bet. OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul şi oferă publicului din întreaga ţară lupte pe reguli de K1 între cei mai buni sportivi din România şi din străinătate.
 
Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)
 
Citeşte şi:
 
Mamaia S-a dat startul campaniei „Se caută un greu“. Luptătorul Albert Potoceanu, bursă de la One Star Security (galerie foto)
 
Campania „Se caută un greu“ demarează la Mamaia. Noii eroi, promovaţi prin OSS Fighters şi în showbiz

Parteneriat cu Superkombat Global Invazie de vedete la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Eroi din sporturile de contact, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

„Promit că titlul va rămâne în România!” La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, „Vikingul“ Amansio Paraschiv îşi apără centura mondială
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scene din filmul „Back2Back“, filmate şi la Ovidiu. Delegaţia, întâmpinată de primarul George Scupra şi de sportivi

22 Aug 2019 1883

Expert în arte marţiale A jucat alături de Jet Lee, Jason Statham şi Tom Cruise, iar acum filmează la Mamaia pentru „Back2Back“ (galerie foto + video)

21 Aug 2019 2141

Eveniment transmis la nivel global Gala OSS Fighters 4 şi filmul „Back2Back“ fac senzaţie, joi seară, la Mamaia (galerie foto)

21 Aug 2019 2267

Imagini de la eveniment Filmări, la Mamaia, pentru producţia „Back2Back“. Ionuţ Iftimoaie este „Ivan“ (galerie foto)

20 Aug 2019 1295

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători și membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

20 Aug 2019 1983

Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

20 Aug 2019 2769

„Cred că gala OSS Fighters 4 va intra în istorie“ Show total! Eroi care vor juca în filmul „Back2Back“, pe plaja de la Mamaia (galerie foto + video)

09 Aug 2019 4076

Parteneriat cu Superkombat Global Invazie de vedete la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Eroi din sporturile de contact, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

29 Jul 2019 2968