Monden

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)


Sărbătorile pascale au fost și ele dătătoare de inspirație pentru Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (sudor), cei doi prieteni de la Eforie Sud care au cucerit Internetul cu melodiile lor pamflet pe care le-au compus la adresa coronavirusului.

„Ion Eforie“ și „Pely“, așa cum își spun cei doi tineri, au scos „izoleta 7“, dedicată, plină de umor, Paștelui. De aștfel, balada este interpretată în casă, la masa de Paște!
„Înainte de Paște, m-a sunat pe mine Iohannis și mi-a zis: «Ioane, rămâneți acasă!»
A venit Paștele, iar pe izolare iepurașul a venit, poliția l-a oprit
I-a cerut datele, mai lasă-ne, frate, astăzi e ziua de Paști și nici acuma nu ne lași
Ne cer declarație și când spargem ouăle
Vă cântăm ca să vă bucurăm și vă urăm frumos un Paște călduros, sunt câteva dintre versurile „izoletei 7“, în care Cătălin și Alexandru fac haz de necaz, în stilul lor inconfundabil, în această perioadă grea.
 

„Ce frumoasă-i noaptea asta la băieții din Constanța!“

 
După „izoleta 7“, a urmat imediat „izoleta 8“, interpretată însă, online, de celebrul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu. „Înainte să scoatem izoleta 8, m-a sunat pe mine Axinte și mi-a zis: «Lasă că fac eu, fă, mămică, fă, izoleta 8!». Bine, Axinteee!“, l-au prezentat cei doi pe comediant.   
„Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România. Ioaneeee!
Când a plecat Nadia Comăneci în America mi-a zis: «Ioane, ai grijă de grasul Enea, câ a mâncat mult de Paște și s-a îngrășat mult, bă, să nu facă diabet, bă, Ioane, bă!
Ce frumoasă-i noaptea asta la băieții din Constanța, așteptăm să vină vara să cânte tac-tu cu chitara, măi Ioane!
Te iubesc să moară mama, te iubesc cu foc
Te iubesc, să moară mama, n-am avut noroc!“, cântă Axinte, care, la final, urează: „Să aveți un Paște fericit, tot ce vă doriți, trăiască băieții de la Constanța, mă, tată, mă!“.

Sursa foto: capturi Youtube

Citește și:

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)


Video:

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)

28 May 2020 3025

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

20 May 2020 2957

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

18 May 2020 3153

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

11 May 2020 2564

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

01 May 2020 3104

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)

18 Apr 2020 3757

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

13 Apr 2020 4604

Al treilea lot de izolete, de concepție și producție românească, recepționat (galerie foto)

11 Apr 2020 1729

Editorial România, față în față cu epidemia. Cât de tari suntem!

11 Apr 2020 3429

„Ochii tăi îi mai văd acum doar pe telefon!“ Băieții de la Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea, au scos și „Izoleta 5“ (video)

10 Apr 2020 3490

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

08 Apr 2020 60075

MApN Al doilea lot de 30 de izolete românești, recepționat astăzi

03 Apr 2020 1084

Primele 15 izolete produse în România, recepţionate de Ministerul Apărării Naționale

27 Mar 2020 797

MApN Izoletă românească, proiectată de Centrul de Cercetare Științifică pentru Apărare CBRN și Ecologie

20 Mar 2020 742

Coronavirus. Tânăr, venit din Norvegia, transportat cu izoleta la Spitalul Tulcea. Probele sunt în lucru la Constanţa şi Bucureşti

17 Mar 2020 2355