Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)


Sărbătorile pascale au fost și ele dătătoare de inspirație pentru Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (sudor), cei doi prieteni de la Eforie Sud care au cucerit Internetul cu melodiile lor pamflet pe care le-au compus la adresa coronavirusului.

„Ion Eforie“ și „Pely“, așa cum își spun cei doi tineri, au scos „izoleta 7“, dedicată, plină de umor, Paștelui. De aștfel, balada este interpretată în casă, la masa de Paște!
„Înainte de Paște, m-a sunat pe mine Iohannis și mi-a zis: «Ioane, rămâneți acasă!»
A venit Paștele, iar pe izolare iepurașul a venit, poliția l-a oprit
I-a cerut datele, mai lasă-ne, frate, astăzi e ziua de Paști și nici acuma nu ne lași
Ne cer declarație și când spargem ouăle
Vă cântăm ca să vă bucurăm și vă urăm frumos un Paște călduros, sunt câteva dintre versurile „izoletei 7“, în care Cătălin și Alexandru fac haz de necaz, în stilul lor inconfundabil, în această perioadă grea.
 

„Ce frumoasă-i noaptea asta la băieții din Constanța!“

 
După „izoleta 7“, a urmat imediat „izoleta 8“, interpretată însă, online, de celebrul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu. „Înainte să scoatem izoleta 8, m-a sunat pe mine Axinte și mi-a zis: «Lasă că fac eu, fă, mămică, fă, izoleta 8!». Bine, Axinteee!“, l-au prezentat cei doi pe comediant.   
„Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România. Ioaneeee!
Când a plecat Nadia Comăneci în America mi-a zis: «Ioane, ai grijă de grasul Enea, câ a mâncat mult de Paște și s-a îngrășat mult, bă, să nu facă diabet, bă, Ioane, bă!
Ce frumoasă-i noaptea asta la băieții din Constanța, așteptăm să vină vara să cânte tac-tu cu chitara, măi Ioane!
Te iubesc să moară mama, te iubesc cu foc
Te iubesc, să moară mama, n-am avut noroc!“, cântă Axinte, care, la final, urează: „Să aveți un Paște fericit, tot ce vă doriți, trăiască băieții de la Constanța, mă, tată, mă!“.


Sursa foto: capturi Youtube

Citește și:

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)


Video:

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Izoleta valul 5“, la Eforie. Cătălin Ion și Alexandru Enea, un nou episod muzical „Mamă, n-am unde să fug, că mă ia Omicronul!“ (VIDEO)

18 Jan 2022 6539

„În casă încontinuu, dacă n-ai vaccinul!“ O „nebunie“ ca la Eforie! Cătălin Ion şi Alexandru Enea au scos „Izoleta valul 4“. „Ne-am întors!“ (video)

26 Oct 2021 5242

13 martie 2020 – A trecut un an de când Vergil Chițac, actual primar al Constanței, a trecut prin infecția COVID-19

13 Mar 2021 1989

Cătălin Ion și Alexandru Enea, izoletă de Ziua Națională a României „Măi, dragă Moșule, ai declarație?”

03 Dec 2020 3667

Cătălin Ion și Alexandru Enea, ”izolete” și vlogging. Distracția continuă! ”Bravo, băieți, l-ați întrecut pe Eminescu la capitole!”

16 Nov 2020 4370

Eforie Sud. Cătălin Ion și Alexandru Enea revin în forță cu ”Izoleta” ”Când credeam că ne-ai părăsit, observ că din nou ne-ai lovit!”

06 Nov 2020 7358

Izoleta 11, cu Cătălin Ion și sărbătoritul Alexandru Enea. „Nebunia“ continuă! „Nu mai știe nimenea care este alerta!“ (galerie foto + video)

22 Jun 2020 6007

„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)

28 May 2020 5256

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

20 May 2020 5053

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

18 May 2020 5444

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

11 May 2020 4680

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

01 May 2020 4866

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)

18 Apr 2020 5984

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

13 Apr 2020 6722

Al treilea lot de izolete, de concepție și producție românească, recepționat (galerie foto)

11 Apr 2020 2910