Eforie Sud. Cătălin Ion și Alexandru Enea revin în forță cu ”Izoleta” ”Când credeam că ne-ai părăsit, observ că din nou ne-ai lovit!”

  • Cei doi frumoși nebuni de la Eforie Sud au creat ”Izoleta 1, sezonul 2, valul 2”.
  • Finalul stării de urgență din România, în urma pandemiei de coronavirus, a coincis, în luna mai, cu episodul 10 ale izoletei.
  • În vara acestui an, Cătălin Ion a înființat societatea „La Izolete“ și a deschis, la Eforie Sud, terasa cu același nume.
 
Cei doi prieteni de la Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea, care au devenit celebri în România cu ”Izoleta”, melodia lor pamflet la adresa coronavirusului, au revenit în forță. 
 
În condițiile în care infectările cu Covid-19 au atins un nivel alarmant în România, iar, pe de altă parte, întreaga planetă a fost conectată, zilele acestea, la alegerile prezidențiale din SUA, Cătălin și Alexandru au corelat cele două situații și astfel s-a născut ”Izoleta 1, sezonul 2, valul 2”.
 

Handbalist și sudor, cu talent artistic

 
Anterior, pe când România se afla în stare de urgență, dar și în perioada imediat următoare, cei doi frumoși nebuni au creat peste zece ”izolete”. Cătălin Ion este sportiv, handbalist (ultima dată a evoluat la CS Medgidia), în vreme ce Alexandru Enea, „Pely“ pentru prieteni, este sudor și are la Eforie o afacere de familie în domeniu, prin care confecționează tot ce e legat de fier: garduri, scări, hale metalice. Cei doi au însă și talent artistic, astfel că, pentru a mai descreți frunțile în aceste vremuri grele pe care le străbate omenirea, s-au aplecat cu umor asupra pandemiei de coronavirus, iar demersul lor a avut un succes uriaș. Au apărut inclusiv la TV, au colaborat și cu ”Axinte”, iar Adrian Minune le-a lăsat un mesaj, iar ulterior s-au întâlnit.
 

«Nebunii» de la Eforie, tată!”

 
Iată și ultima ”izoletă” a lui Cătălin și Alexandru:
 
”Înainte să iasă Donald Trump președinte a doua oară în America,
M-a sunat pe mine și mi-a zis:
«Ioane! Scoate și sezonul 2 Izoleta, Ioaneeeee!»
«Nebunii» de la Eforie, tată!
Uite s-au închis din nou orașele
Au, Ioane!
Au, au!

Și ne obligă să purtăm din nou măștile
Au, Ioane, au!
Au, au!

Când credeam că tu abia ne-ai părăsit
Acum observ că tu din nou ne-ai lovit
Un, doi, trei, și...
Cine-o fi de vină, cine-o fi greșit
Hai mai du-te dracu de virus Covid
Nu am niciun ban și nu vreau niciun val
Că tu te comporți ca un criminal!
Păi cine-o fi de vină, cine-o fi greșit
Și ăia în China te-au descoperit
Hei, România, fiți cu ochii pe noi
Că ne pregătim și de valul doi, măăă!
Bine, Ioaneeee!
Hei, hei, hei!”.
 

”Vezi că dacă iese Joe Biden, trebuie să refaceți video-ul”

 
Ca și precedentele ”Izolete”, și aceasta a devenit virală pe Internet, culegând numeroase comentarii. ”Bineee, Ioane! Bineee, Pelicane!”, ”Să înceapă petrecerea!”, ”N-ai cum, jur... Chiar mă gândeam la voi!”, ”Vezi că dacă iese Joe Biden, trebuie să refaceți video-ul”, ”Bravo, frații mei, mereu la curent cu toate, vă pup!”, ”Bravo, băieți, sunteți buni rău, ne mai faceți să zâmbim cu toată nebunia cu Coviduț!”, ”Dracii de la malul mării”, ”Talent!”, ”Vă ador!”, ”Asta e mai la sentiment”, ”Hahahha, leșin!”, ”Tot respectul, Ioaneeee!”, ”Super tare!”, ”Sunteți criminali!” sau ”Bine ați revenit!”, au fost câteva dintre mesaje.
 

”Ioane, aruncă declarațiile, Ioaneee!”

 
Finalul stării de urgență din România, în urma pandemiei de coronavirus, a coincis cu episodul 10 ale izoletei. Cătălin și Alexandru, dar și Axinte (cu chitara) și alți băieți au simulat, în luna mai a acestui an, plini de umor, un drum în aer liber cu izoleta, intitulat „ultimul drum al izoletelor“.
Băieții de la Eforie Sud și-au încheiat reprezentația artistică din perioada stării de urgență astfel:
„Înainte să scoatem izoleta 10, m-a sunat pe mine Iohannis și mi-a zis: «Ioane, aruncă declarațiile, Ioaneee!» / Auzi ce zice: Azi suntem în 15, arunc declarațiile / Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia! / Acum sunt fericit, din casă am ieșit / Nu mai trebui să semnez, atunci când mă deplasez! / Urgența a expirat, alerta a intrat / Vă spunem ca să se știe / E ultima melodie / Că noi doi v-am distrat / Și repede ați uitat / De toate grijile și supărările / Și acum noi v-am pupat / Cu drag v-am salutat / Să ne țineți minte / Drept izoletele!“.
 

A înființat societatea „La Izolete“

 
Având în vedere succesul enorm pe care l-au avut cu cele 11 „izolete“, termenul devenind practic un brand de pandemie la Eforie Sud, însă și în țară, Cătălin Ion a decis să rămână aproape și să-și lege activitatea în continuare de formularea care l-a făcut celebru. Astfel, în vara acestui an, el a înființat societatea „La Izolete“ și a deschis, la Eforie Sud, terasa cu același nume! Sediul social al firmei este la Eforie Sud, iar domeniul principal de activitate, ca și activitatea principală a societății se referă la „baruri și alte activități de servire a băuturilor“. Fondator și administrator al SC „La Izolete“ SRL este Cătălin Ion, domiciliat în Eforie Sud.
 
Sursa foto: capturi Youtube
 
Citește și:

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

Izoleta 11, cu Cătălin Ion și sărbătoritul Alexandru Enea. „Nebunia“ continuă! „Nu mai știe nimenea care este alerta!“ (galerie foto + video)

Brandul născut în pandemie. De la baladă, la firmă și terasă Handbalistul Cătălin Ion a înființat la Eforie Sud societatea „La Izolete“!


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fermă agrozootehnică, înființată de Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă în județul Constanța

11 Apr 2024 1189

Imobiliare Constanța Grindeanu Imob Construct SRL, demersuri pentru investiția imobiliară din zona Lacului Siutghiol

13 Mar 2024 841

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 809

Înalta Curte anunț în legătură cu dosarul „Revoluția română din decembrie 1989“!

02 Jan 2024 942

Cătălin Predoiu, declarații la evenimentul de recepționare a 15 autospeciale de stingere intrate în dotarea ISU (VIDEO)

18 Dec 2023 870

Dosarul Revoluției merge la Înalta Curte! Fostul președinte Ion Iliescu, printre nemulțumiți de începerea judecății (DOCUMENT)

01 Nov 2023 1693

Judecătorii anunță azi dacă Nordis Management SRL intră sau nu în insolvență! Numărul creditorilor a crescut la 24

15 Oct 2023 1758

Verdict final! Cucoară pierde procesul cu Primăria Constanța! A contestat concursul pentru funcția de director executiv adjunct la Patrimoniu

15 Oct 2023 1261

Nordis Management SRL ar putea intra în insolvență! Tribunalul București a rămas în pronunțare

09 Oct 2023 1500

Peste 20 de creditori Zi decisivă pentru Nordis Management SRL! Tribunalul București analizează cererea de intrare în insolvență!

08 Oct 2023 6352

Curtea de Apel București, amânare de pronunțare în Dosarul Revoluției! Anunțul judecătorilor (RECHIZITORIU)

29 Sep 2023 995

Termen nou în Dosarul Revoluției, la Curtea de Apel București!

28 Sep 2023 1316

Constanța. Mesaje cutremurătoare la moartea lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist și cadru didactic „Dumnezeu a luat lângă el un om minunat“

22 Sep 2023 6879

UPDATE. Constanța A murit, la numai 46 de ani, Cătălin Agafiței, director de școală. Doliu în fotbal și învățământ!

21 Sep 2023 12290

Constanța. Conferință internațională cu tema „Perspectivele profesiei de avocat în contextul evoluției tehnologice, sociale și economice”

26 Jun 2023 1073