Monden

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)


Cei doi prieteni de la Eforie Sud, Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (sudor), care au cucerit Internetul cu melodiile lor pamflet la adresa coronavirusului, au mai scos una bună!
Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, cei doi apar în fața unei locuințe, la parter, pe trotuar, într-o… cadă, explicația oferită fiind „Izoletele pregătesc izoleta“! Cei doi sunt în febra creației așadar, poartă măști medicinale, iar regia momentului prevede ca în tablou să apară și o a treia persoană, cineva de la etaj. „Supărat“, bărbatul le strigă celor doi: „Ce faceți, mă, acolo?“ și nici mai mult nici mai puțin aruncă un șuvoi de apă pe ei. „Plecați, mă, de aici!“, le strigă persoana apoi lui Cătălin și Alexandru. În stilul lor, aceștia gustă momentul și nu se arată „deranjați“, iar Alexandru Enea spune: „Numai mă, nene, mă, că pregătim izoleta! Bine, Ioaneee!“.
Cum era de așteptat, filmulețul a avut și trecere printre apropiații celor doi, care s-au întrecut și de data aceasta în comentarii. „Poate răciți și chiar vă cară cu izoleta!“, „Doamne, ce nebuni!“, „Ha, ha, ha, forță!“, „Super tare!“, „Nu sunteți pe creanga voastră, izoletelor, măcar să faceți una bombă, care să merite găleata de apă în cap!“, „Doamne, sunt incredibili de amuzanți!“, „Ia-ți nenorocit pe toți!“, „Sunteți numărul 1. Vă admir!“, „E belea cu voi, să moară virusul!“, „Nu sunteți sănătoși, cumetre!“, „Nu cred!“, „Hai cu izoleta, că pe 15 se dă liber!“ sau „Bine, Ioaneeeee!“, au fost câteva dintre mesaje.
Până acum, Cătălin Ion și Alexandru Enea, „Ion Eforie“ și „Pely“, așa cum își spun cei doi tineri, au dat naștere la opt izolete. A șaptea a fost dedicată Sfintelor Paște, balada este interpretată în casă, la masa de Paște! După „izoleta 7“, a urmat imediat „izoleta 8“, interpretată însă, online, de celebrul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu. „Înainte să scoatem izoleta 8, m-a sunat pe mine Axinte și mi-a zis: «Lasă că fac eu, fă, mămică, fă, izoleta 8!». Bine, Axinteee!“, l-au prezentat cei doi pe comediant.
Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)Citește și:

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Nu mai ai scăpare!“ „Termoscanare“ cu năbădăi, la un supermarket, pentru handbalistul Cătălin Ion, celebra „izoletă“ de la Eforie Sud (video)

28 May 2020 3049

Handbalistul de la CS Medgidia „Izoleta“ Cătălin Ion, distracție la maxim alături de prietenii săi de la Club Off Road Eforie

20 May 2020 2979

Izoleta 10, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea, la finalul stării de urgență „Gata cu pandemia, să înceapă paranghelia!“ (video)

18 May 2020 3174

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

11 May 2020 2579

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)

22 Apr 2020 3623

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)

18 Apr 2020 3772

Mesaj de la Adrian Minune pentru Cătălin Ion și Alexandru Enea, „băieții cu izoleta“ de la Eforie Sud

13 Apr 2020 4608

„Ochii tăi îi mai văd acum doar pe telefon!“ Băieții de la Eforie Sud, Cătălin Ion și Alexandru Enea, au scos și „Izoleta 5“ (video)

10 Apr 2020 3493

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

08 Apr 2020 60083

Ca Sylvester Stallone, în Rocky 4! Handbalistul Cătălin Ion, de la CS Medgidia, inventiv în antrenamentul pe care-l efectuează acasă (galerie foto)

06 Apr 2020 3308

Revoltător de adevărat, de aceea trebuie văzut! „Colectiv”, un documentar-manifest ce reclamă nevoia unei generaţii puternice şi curajoase în România (galerie foto)

02 Mar 2020 5039

Bloc nou pe şoseaua Mangaliei. Condiţii puse de Primăria Constanţa investitorului Grindeanu Imob Construct

28 Feb 2020 1249

Stelian Ion cere sistarea procedurii de numire a procurorului general al PÎCCJ şi a procurorului-şef DIICOT

12 Feb 2020 1099

Pasa dintre viaţă şi moarte Consensul franco-român (galerie foto)

24 Jan 2020 5114

Tatăl managerului Spitalului Clinic Județean Constanța a murit

18 Nov 2019 2082